Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Моменталната температура надвор 13.10.2009 11:04:25
mami
од човек кој си легна кај 3 по полноќ - невремето почна некаде околу два, со силен ветар а кај 3 веќе почна и дождот кој кулминираше околу 5-6 саат, веќе кај 7 почна да се разведрува..сега колку што можам да видам само дува ветер многу- значи- не излегувајте надвор, особено со бепчиња, ветерот не е убав за никого...како сум си се наоблекла сабајле, гајле немам, дури ми е и топло
RE: Моменталната температура надвор 13.10.2009 11:14:32
Maca25
И јас ништо не осетив, само знам дека ми беше многу ладно. А сабајле место да излезам да видам какво е времето, си облеков маичка по кратки и тренерки имислев така да тргнам накај моите . А и на Нина и облеков фустанче кратко. Кога видов дека надвор пингвини паѓаат се пресоблековме.
RE: Моменталната температура надвор 13.10.2009 11:25:22
mami
јас имав мал проблем по тоа прашање утрово- сите зимски работи ми се под кревет- а Лука спиеше со мене синока и неможев ништо да облечам ниту него јакна да му извадам, па среќа последната што му ја купи мм од Германија беше надвор- иако малку поголемка ама убава дебела, му ја облеков и ко ескимче беше, само лиценцето му се гледаше а јас си дограбив една убава дебела ролка и супер ми е сега
RE: Моменталната температура надвор 26.10.2009 15:01:07
Bogdancanka
уф денес чекав роба бев наоблече како да пајга снег али близу ни е магацинот па трчав да се пресоблечам ќе ми смееја сите.А да во право си Мис времето е баш погодено за вируси.