Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Моменталната температура надвор 27.2.2010 10:39:41
profesorica
леле сабајле какво убаво време беше и одеднаш НЕВРЕМЕ!!! јас сум на јоб и тука све испобутка ветеров и ккао врне леле леле.... јас со тенко јакниче сум на работа
RE: Моменталната температура надвор 27.2.2010 11:14:21
ripce
ИЗВОРНА ПОРАКА: Adrijana
Sega e prava prolet, ama do posle moze i da iznenadi
Баш е убаво кај нас, сончево... така и вчера беше, после заврна дожд. Конечно почнува да се стоплува, нема веќе да се нервираме со еден куп алишта што со денови висат, не можат да се исушат, па изнеси надвор, па внеси ги внатре, да му се смачи на човек од зима... сакам пролет.
RE: Моменталната температура надвор 27.2.2010 12:02:38
Medo
И јас од сабајле се оштрев да одиме на шетање со Ива, ама колку многу се смени времево. Кочан ладно и многу дуваше. Сега ми личи на потсмирено малце, ама не ми се ризикува. Ќе прескокнеме шетање денес изгледа.
RE: Моменталната температура надвор 27.2.2010 12:55:38
karla
Sabajle ja nosev Lana na vakcina okolu 7:30-8h i bese preubavo vremeto, si vikam posle ako ne kachi temepratura obavezno shetame, ama dodeka se vrativme, prespavme eden chas i koga stanavme sto ke vidime temnica od site strani, oblaci, se sprema nevreme duri i me zbuni dali seuste e istiot den ili nie mnooogu sme se uspale