Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Задникот е еден од главните атрибути на телото и на мажот и на жената, но се чини дека женскиот задник посебно привлекува големо внимание.
Англиските уметници, кои посебно се заинтересирани за феноменот женски задник, решија да се позанимаваат со прашањето: Колкава улога има женскиот задник во модерната култура?
Уметничката Су Вилјамс доби 20.000 фунти да направи модели од женски задници во гипс, за кои ќе позираат доброволци. Се додека таа не го заврши проектот, за одговорот на горе споменатото прашање се ангажирани неколку експерти.
Сем Ејмос, самонаречен експерт за задници и пластичниот хирург Марк Бури, се согласуваат дека постојат шест типови на женски задник, кои откриваат различни карактерни особини. Ејмос, вели дека врз основа на задникот може да открие каква личност е сопственичката.
Заоблен задник - искреност Задник во облик на превртено срце - променливо расположение
RE: Што кажува вашиот задник за вас? 21.12.2009 13:58:34
ripce
Подигнат задник - посветеност... баш ми добро ми стои, навистина знам да бидам посветена во права смисла на зборот, кога правам нешто го правам како што треба и целосно му се посветувам, ако мислам да забушавам ич не го ни почнувам
< Поракaта ја уредил ripce -- 21.12.2009 14:00:14 >
RE: Што кажува вашиот задник за вас? 7.3.2012 13:53:20
Mihaela 2010
Mojot zadnik kazuva mnooooogu...bidejki e goooleeem...hahahah mala sala,ne e golem taman e i e zaoblen sto znaci iskrenost od pogore napisanoto,pa pogodile,dosta iskrena licnost sum,ne lazam bidejki ne sakam da se najdam vo neprijatna situacija koga ke me otkrijat
RE: Што кажува вашиот задник за вас? 7.3.2012 14:47:26
JovanaJ
Ah, nemozam da odredam kakov mi e zadnikot.. Рамен задник - самоувереност Mislam deka e ova gore, ama neznam bas..posto ne mi e bas ramen, ama ne e ni kako eden od drugite napisani gore. Kakov e toj srceviden? Epten se zbuniv so prasanjava
RE: Што кажува вашиот задник за вас? 7.3.2012 15:29:19
Cipi Ripi
Eh da znaete od koga si go nemam videno zadnikot. Pred da se zalezam si bese zaoblen a sega vo32 nedela ne znam kakov e. Koj znae posle poragaj koa ke si go vidam kakov ke bide, moze i da se iznenadam