Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Што најмногу мразите да работите по дома? 15.9.2009 12:34:22
Adrijana
Najomrazena kukna zadaca mi e mienjeto sadovi, tolku mnogu mrazam sto koga ke se osamostoime, da bideme sami jasi mm i ne znam koj ke mie, ima da se ugusime vo sadovi, a sega svekrva mi gi mie, jas taka ke fatam moze dvapati vo mesecot Ne znam sto me tolku nervira vo niv ama ete mislam fobija imam od mienje sadovi
RE: Што најмногу мразите да работите по дома? 15.9.2009 12:35:59
srnicka
i jas najmnogu mrazam sadovi das mijam, ama ke izdrzam uste malku koga ke ja renovirame kujnata obavezno ke si kupam masina za mienje i mislam deka delumno problemot ke mi bide resen
RE: Што најмногу мразите да работите по дома? 15.9.2009 12:38:37
Adrijana
Srnicka da ti kazam, ziveevme so mm sami 2 godini uste pred da se zememe, i vo stanot imavme i masina, no ne mozam ni da ja polnam, ako ti se veruva, koga ke gi vidam mi se grci stomakot od niv, mi bese tesko i da gi stavam vo masina
RE: Што најмногу мразите да работите по дома? 10.10.2009 19:51:32
niki
Дефинитивно најмногу мразам да го чистам ВЦто, тоа е највалканиот дел од домот, нема конкуренција, одвратно. А уште поодвратно ми е да одам по нужда во нечисто ВЦ и врти сучи нема бегање, мора стално да го чистам.
RE: Што најмногу мразите да работите по дома? 19.10.2009 17:05:51
Anushka
Мили мои, па бракот за тоа е измислен, мажите да добијат бесплатен работник за сите оооодвратни работи низ дома: чистење, перење, пеглање, готвење (се` на „ње“). Јас се` си работам низ дома, ама најбесцелна работа ми е готвењетоЧ прво испазари, па спремај, па поставувај маса, па за 5 мин. се` изеле, а после миј садови и тавчиња. И таман ќе седнеш да се одмориш, кога од некое темно ќоше ќе те окупра прашањетоЧ а утре за ручек, што?