Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
RE: Светско фудбалско првенство Африка 2010 28.6.2010 11:54:34
tereza
Вчера сум направила ќејф со натпреварот Аргентина-Мексико како само паѓаа голови а бидејќи го гледавме надвор и атмосферата низ кафулето беше за пофалба
RE: Светско фудбалско првенство Африка 2010 7.7.2010 23:08:59
jovanka
Cestitki za Spanija Октоподот Пол типува победа на Шпанија! СП 2010
Октоподот Пол прогнозира победа на Шпанија во 1/2 финалниот дуел против Германија. Стана вистинска атракција со неговите прогнози за натпреварите на Германија на Светското првенство. Пол до сега ги погоди сите натпревари на Германија на Мундијалот, па доколку ја задржи 100% точност на типувањето, Шпанија ќе биде репрезентацијата која ќе игра во големото финале. Имено последниот тип на октоподот Пол е дека Шпанија ќе го добие натпреварот со Германија во среда. Останува да видиме дали и овој тип на Пол ќе биде точен, како и сите досегашни.
< Поракaта ја уредил jovanka -- 7.7.2010 23:09:41 >
RE: Светско фудбалско првенство Афика 2010 12.7.2010 9:51:52
Viktori
Арх толку. Не дека ќе седнам после светсково да ги глеам Баерн и + на пола светско сменив тим. Почнаа да ме нервираат Аргентина, уште не заиграни прваци ги напраија. Секоја чест на Уругвај и Мексико. Црнците ме разочараа (и не ми е криво) се утепале учење финти од роналдињо, ама не се научија како ВО гол да се шутне. И нормално треба да сфатат дека фудбал не е трка на 100 метри па маса по забрзување, туку е и тактика.
Германија отсекогаш ми биле роботи со чипчиња. Ако во фудбал се трча 90 минути они трчаат 180. Не се ко оние Италјанци, Бразилци, Португалци да се виткаат, да плачат за да се пододморат малку....Башка овие ептен млади беа и алал да им е. Пола младинци, а селекторот ептен андерграун фраер, а бе што да ти кажам!