Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Серии (не шпански или турски) 24.4.2015 11:04:04
Neurotoxin RR
Супер, баш ќе коментирав за серијава. Вовед во анатомија, како луда, десет години ја следам, некогаш редовно по емитување, некогаш наеднаш во еден здив цела сезона. И сега читам, (зашто на FoxLife ја следам, бегам 1-2 епизоди) McDreamy нема да биде дел од оваа серија повеќе, ќе загине и се изнервирав многу.
RE: Серии (не шпански или турски) 24.4.2015 11:16:38
AnnaMolly RR
Neurotoxin ЌЕ ТЕ УТЕПААААААААААААААААААМ! Немојте вакви спојлери, еве и сабајле со една жена во група на ФБ се карав. Па не сме стигнале сите да ја изгледаме најновата епизода!
RE: Серии (не шпански или турски) 24.4.2015 11:26:31
Neurotoxin RR
па ни јас не стигнав, ми искочи на facebook и тоа од страната на Grey's Anatomy, и јас се изнервирав, сакав да споделам со истољубители на серијата и да се нервираме заедно и да ја пцуеме Шонда
RE: Серии (не шпански или турски) 24.4.2015 21:40:43
AneLav RR
Леле луѓе се навлеков на AXN откако сум у Ск дека послбодна окапав пред телевизор.Сега за сега омилена ми е Crossing lines. Инаку порано и мене ми беше омилена Grey's anatomy и Dr.House од првата одамна се откажав ептен ја затупеа ,а Хаус уште си го гледам кога ќе го начекам на RTL хрватската.
RE: Серии (не шпански или турски) 24.4.2015 22:05:40
Melanija RR
Дај кажете каде на кои канали/ нет и кои серии?
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Серии (не шпански или турски) 26.4.2015 18:19:25
hopeless
Дај кажете некоја друга серија, зошто Вовед во Анатомија веќе ја претераа, 10 години и ја следам и ја упропасти Шонда со последнава епизода. Нешто по лесно за гледање. За тепање време. И не со вакви глупости како што и текнуваат на Шонда.