|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  5 6 [7] 8 9   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Полот на бебето
22.1.2010 14:54:49   
alex_mo
 Браво user posted image user posted image user posted image user posted image за момчињата на РРuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......ке има момчиња за нашите момички.....

(Одговор на членот Zlatka)
Непосредна врска до пораките: 151
27.1.2010 15:20:39   
n i twins
Ние бидејќи ќе добиеме user posted imageuser posted image ги разработивме сите варијанти, но сестрата на близначињата на крај одлучи дека се машко и девојче, така си ги замисли. А јас повеќе би сакала да се две девојчиња, од практични причини, ќе наследат куп облека од сестра им user posted image инаку само здравје им посакувам. Би сакала да знам за полот за да ми стане пореална сликата, само уште ни е рано.

(Одговор на членот alex_mo)
Непосредна врска до пораките: 152
28.1.2010 1:27:23   
alex_mo
  Еј твинс,една моја пријателка кога остана бремена за второ и дозна дека се две цело време викаше (првото и е девојче) -неможам да се замислам со две машки,подобро да бидат две девојчиња,ама јас знам дека ке бидат машко и девојче- и навистина така излегоа машко и девојче-прекрасни бебиња

(Одговор на членот n i twins)
Непосредна врска до пораките: 153
18.2.2010 11:16:59   
BEBICA
user posted image

Ај да видам дали кај останатите е вистина.Кај мене не е.испадна женско а спрема ова би требало да е машко.

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот alex_mo)
Непосредна врска до пораките: 154
18.2.2010 11:25:37   
BILE.F
Кај мене по ова излезе женско, а и по тој кинескиот календар женско, а пет пати на ехо ми потврдуваат дека е машко, последните 2 прегледа дури и јас се уверив во тоа!
Во мај ќе бидам сигурна!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил BILE.F -- 18.2.2010 11:26:20 >

Пред да скокнеш, кажи оп!

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 155
18.2.2010 11:26:48   
ripce
На мене точно ми испадна user posted image

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

(Одговор на членот BILE.F)
Непосредна врска до пораките: 156
18.2.2010 11:29:01   
nutelizza
ми испадна user posted image а имам СИН

(Одговор на членот ripce)
Непосредна врска до пораките: 157
18.2.2010 11:30:53   
topce
мене по сите можни предвидувања, незнам месечини, незнам месец па по тоа како сум го носела ми кажуваа дека е машко, а јас и мм бевме упорни дека е Анастасија.
и кога отидовме на 4Д официјално стана дека е женско.user posted image
еве и според ова излегува дека е машко.

(Одговор на членот ripce)
Непосредна врска до пораките: 158
18.2.2010 13:34:18   
Annabel
Ние ќе имаме машко....

Бидејќи првото ни е девојче, сакавме и второто да биде девојче, сестри се чуваат меѓусебе во животот....

Сега се навикнавме дека ќе имаме синче и едвај чекаме да си го запознаеме....

(Одговор на членот topce)
Непосредна врска до пораките: 159
18.2.2010 13:38:25   
lilit
Моетоuser posted image ке биде user posted image .Цел живот сакав девојчиња ама ке имам синови.И првото ми е user posted image .Ама полот веќе воопшто не ми е битен сакам само живи и здрави да се и да ги воспитам да бидат луге во вистинската смисла на зборот!

(Одговор на членот Annabel)
Непосредна врска до пораките: 160
18.2.2010 14:04:55   
BEBICA
Lele luge ja sum pogresila celo vreme racunam na 26 godini deka sum ostanala trudna a ustvari na 26 ja rodiv a na 25 ja zacnavme.Takada tocna e tabelava devojce.user posted image user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот lilit)
Непосредна врска до пораките: 161
18.2.2010 17:39:57   
Палешка РР
Еј, па и мене точно ми испаднаuser posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 162
21.2.2010 22:51:50   
***Lide***
konecno ubavo se vide polot definitivno e user posted image bas na poslednoti pregled ni potvrdija ma da mene mi e seedno samo da e zdravo i pravouser posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 163
22.2.2010 15:37:58   
dostickage
Jas izracunav za majka mi i tocno sum ispadnala user posted image user posted image
Mene masko mi izleguva po tabelata ,skoro kje doznaam bidejki kje odime na skrining slednata nedela pa kje vi kazam dali e tocna :)

Iako iskreno mene voopsto ne mi e biten polot,vazno mi e da mi kazat samo deka se e vo red so bebencetouser posted image

(Одговор на членот ***Lide***)
Непосредна врска до пораките: 164
26.2.2010 8:05:18   
sreknica
Jas sum veke 32 nedela,i neznam sto nosam za edna nedela sme zakazani na ultra,site okolu mene velat deka nosam user posted image ,a spored tabelata ispaga user posted image ,potajno posakuvam da e user posted image ,no najbitno mi e da bide se vo red zdravo pravo so site nisani.Zatoa ke ve informiram slednata nedela sto e tocno kisss do site

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 165
11.5.2010 18:40:00   
gricko
i moeto e masko...
jas potajno se nadevav na devoj4e no koga bev na pregled dok rece deka e masko...
inace i da e masko neka e zivo i zdravo edvaj cekam da go gusnam...

нека секој час од секој ден биде благословен,
со блескав подарок од среќа,
сонот да го делиме заедно,
љубов што ќе трае засекогаш,
бидејќи најдобите работи допрво доаѓаат.

(Одговор на членот Sanja)
Непосредна врска до пораките: 166
11.5.2010 22:15:50   
lb81
jas nosam masko definitivno na site pregledi se potvrduva pa na posledniot go vidovme jasno i kureto.Mene i na mm ni e seedno prvo ni e samo zdravo i zivo da e a krajniot termin ni e 30 maj

(Одговор на членот gricko)
Непосредна врска до пораките: 167
11.5.2010 22:33:14   
Rossana
ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA

user posted image

Ај да видам дали кај останатите е вистина.Кај мене не е.испадна женско а спрема ова би требало да е машко.

user posted image user posted image user posted image na mene mi se pogodi tocno

Непосредна врска до пораките: 168
12.5.2010 14:29:42   
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA

user posted image

[/quotE]

ERROR...mi izleze user posted image , a jas imamuser posted image

< Поракaта ја уредил Martins mom -- 12.5.2010 14:30:16 >

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 169
12.5.2010 14:33:35   
matushka
Mene mi go pogodiuser posted image

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 170
12.5.2010 14:38:31   
Maria
Mene za Ilija ne mi pogodi,a za Andrej,da.

(Одговор на членот matushka)
Непосредна врска до пораките: 171
12.5.2010 15:48:34   
elle
на мене не ми погодимоетоuser posted image е user posted image
а според табелатаuser posted image

Само едно нешто е поубаво од тоа да бидеш жена, а тоа е да бидеш МАЈКА

(Одговор на членот Maria)
Непосредна врска до пораките: 172
12.5.2010 18:56:53   
Martins mom
Заклучок: Табелата лаже user posted image user posted image  

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот elle)
Непосредна врска до пораките: 173
15.6.2010 14:05:46   
saskicka
user posted image MNOGU sum srekna mi kaza deka nosam devojce vo 18 ned ama mi rece ginekologot deka ne e mnogu siguren lele jas kolku sum ssrekna cel zivot sakam da imam cerkickauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Sanja)
Непосредна врска до пораките: 174
15.6.2010 14:09:43   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Заклучок: Табелата лаже user posted image user posted image  

Мене исто....носам машко а според табелата би требало да е девојчеuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 175
Страница:   <<   < Претходна страница  5 6 [7] 8 9   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  5 6 [7] 8 9   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?