|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  6 7 [8] 9 10   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Полот на бебето
15.6.2010 15:08:07   
arh_diz
Mene ne me izlaza
Masko mi kaza i so masko sum bremenauser posted image user posted image user posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 176
12.7.2010 15:28:09   
vezilka RR
Денес бев на контрола и ми кажаа дека е машко..срцко, какво сака да е само живо и здраво да е..

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 177
12.7.2010 15:29:07   
big_mama817
машала везилке само нека е здраво и живоuser posted image user posted image user posted image

Децата се најголемо богаство :)

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 178
12.7.2010 15:33:13   
melody
So sreka neka ti e vezilke pa golemko da raste vo stomacetouser posted image

(Одговор на членот big_mama817)
Непосредна врска до пораките: 179
12.7.2010 15:33:43   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka

Денес бев на контрола и ми кажаа дека е машко..срцко, какво сака да е само живо и здраво да е..

Честитки везилке, нека расне големо user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 180
12.7.2010 15:45:34   
Палешка РР
Честито везилка, прво па машко, си го одбра галјето! user posted image
Само здраво и весело да расте во стомакот на мама! user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 181
12.7.2010 16:22:52   
arh_diz
user posted image user posted image user posted image vezilka  neka e zivo i zdravo.
Sto e ova poveketo trudnici na rr se bremeni so maski user posted image user posted image user posted image user posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 182
12.7.2010 17:17:40   
elle
лани беше со женски, а оваа година повеќето трудници се со машкиuser posted image user posted image user posted image нека има , нека има и машки и женски
честитки везилка  да се роди живо и здраво тоа е најважно

< Поракaта ја уредил elle -- 12.7.2010 17:18:44 >

Само едно нешто е поубаво од тоа да бидеш жена, а тоа е да бидеш МАЈКА

Непосредна врска до пораките: 183
12.7.2010 17:25:14   
jasmina 25
na kolku nedelib vi go kazaa polot na bebeto?jas koga bev 13 nedela doktorot mi kaza deka 99 % e masko deneska bev na kontrola i mi go potvrdi toa...

(Одговор на членот elle)
Непосредна врска до пораките: 184
12.7.2010 17:53:06   
none
cestitki za maskoto,neznaev deka na 13 nedela se znae polot,jas spored kalendarot  mi kaza deka ke bide zensko sto mislite ima vistina vie napravivte test i se poklopuva li so informaciite sto gi dobivte za polotuser posted image user posted image

(Одговор на членот jasmina 25)
Непосредна врска до пораките: 185
12.7.2010 17:59:31   
mama26
mene mi kazaa deka e zensko a se rodi masko.ovaa stranica ne e tocna posto mi pokaza zensko.a taa jas sto ja imam e tocna.proveriv za cela familija.i nema utkauser posted image steta neznam kako da ja prefrlam moze ke ja prepisam nekoj den koga ke imam vreme.,nabrzo.ako sakate.inaku go imam memorirano i postoi vo kompjuter kaj mene odkako se porodiv.znaci 4 godini.user posted image

(Одговор на членот none)
Непосредна врска до пораките: 186
12.7.2010 19:41:57   
jasmina 25
none i spored kalendarot mi pokaza deka e masko...user posted image kako i da e ne e tolku vazno sto e  vazno da e zdravo i zivo neli?pozzzzzzzzz user posted image

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 187
12.7.2010 19:47:21   
arh_diz
I na mene kalendarot mi pokaza tocno. A polot mi go kazaa vo 12 nedela

Биди тоа што си

(Одговор на членот jasmina 25)
Непосредна врска до пораките: 188
13.7.2010 1:33:54   
Miss36
I mene ovoj kalendar mi pokazuva deka e zensko,no jas nosam masko dete, maticnata mi go kaza polot uste vo 16nedela. 

Непосредна врска до пораките: 189
13.7.2010 20:00:28   
Werty
И јас носам машко бебе. Пак. По трет пат. Сега сме во мисла како да се вика - името треба да му е со пет букви, како и на останатите во семејството. Предлози за име се добредојдени user posted image

(Одговор на членот Miss36)
Непосредна врска до пораките: 190
13.7.2010 20:02:45   
arh_diz
eve tuka imas tema za maski iminja http://www.ringeraja.mk/forum/%D0%9D%D0%B0%D1%98%D1%83%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%B8_%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%9A%D0%B0/m_12491/tm.htm

Биди тоа што си

(Одговор на членот Werty)
Непосредна врска до пораките: 191
15.7.2010 11:14:55   
stela
I mene kalendarot mi pogodi deka nosam masko user posted image , maticniot mi go otkri polot rano, a specijalist mi potvrdi vo 17 nedela user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 192
15.7.2010 13:35:09   
bushavka
dragi ringerajki koga najrano moze da se otkrie polot na bebeto? jas sum 11 polni nedeli znaci od utre vo 12 i vo sreda treba da odam na 4d eho za otkrivanje na eventualni nedajboze anomalii na plodot. dali ke moze da se vidi togas i polot na bebceto?

Непосредна врска до пораките: 193
15.7.2010 13:36:57   
arh_diz
Moze da se vidi bushavka, toa vreme se vide kaj mene

Биди тоа што си

(Одговор на членот bushavka)
Непосредна врска до пораките: 194
15.7.2010 13:38:52   
bushavka
edvaj cekam da dojde sreda user posted image user posted image user posted image  jas sakam user posted image  a mm user posted image  ke vidime koj ke pobedi user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 195
15.7.2010 14:03:01   
Дебора
Мене ме интересира колкава е веројатноста со денешнава технологија т.е 4Д ехо да се направи грешка во однос на полот на бебето или не дај боже некоја аномалија 

(Одговор на членот bushavka)
Непосредна врска до пораките: 196
15.7.2010 14:13:25   
leci

mislam deka nikoj ne treba da se optovaruva so prasaneto za polot.Koga ostanav trudna so prvoto sakav mnogu masko dete no bese cupence, a vednas po 2 godini dobiv uste edno zensko. jas imam dve kerki i sum najsrekna majka na svetot porano se custvuvasse taa razlika pomegu polovite no sega veke e isceznata.Zatoa site raduvajte mu se na svoite najmili a dali e masko ili zensko ne e voopsto bitno.user posted image

Непосредна врска до пораките: 197
15.7.2010 16:43:53   
arh_diz
ИЗВОРНА ПОРАКА: Дебора

Мене ме интересира колкава е веројатноста со денешнава технологија т.е 4Д ехо да се направи грешка во однос на полот на бебето или не дај боже некоја аномалија 

Ova ne zavisi od tehnologijata zavisi od doktorot kolku e sposoben da vladee so tehnikata

Биди тоа што си

(Одговор на членот Дебора)
Непосредна врска до пораките: 198
15.7.2010 17:09:51   
vezilka RR
Точно се согласувам..Има доктори кои не знаат да читаат од ехото. Кумашинката моја иде на 4Д и и викаат го нема стапалото на бебето..Истиот ден иде на друг доктор на 4Д и и викаат се е во најдобар ред. Затоа моја препорака е да се пази кај кого се иде..

Непосредна врска до пораките: 199
15.7.2010 17:24:27   
denicka
i jas bev vcera na kontrola na 4D eho i mi rece 90 % devojce.a za porano jas nesakav da znam sto ke bide. sto saka neka e bitno zivo i zdravo da e. sto mi bese najbitno slusnav, deka e se vo najdobar red kako po kniga. user posted image user posted image user posted image  ve pozdravuvam dragi moi ringerajki bidejki odamna me nema, ama ve citkam user posted image user posted image user posted image

Bless and you will be blessed!

Непосредна врска до пораките: 200
Страница:   <<   < Претходна страница  6 7 [8] 9 10   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  6 7 [8] 9 10   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?