|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  69 70 [71] 72 73   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Муабетчилница:-)
14.6.2010 14:35:13   
Bitolcanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања

Битолчанка јас би нешто вакво:

user posted image

Фала девојки за идејата - преубаво изгледа. Ќе размислам, има време до тогаш user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 1751
15.6.2010 0:30:53   
amelbebe
dobro vecer na site prisutni,dobra nok na site sto si legnaa

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 1752
15.6.2010 0:50:40   
Maca25
добро вечер. јас не легнувам, сега само што испив едно кафе, планирам да учам до касно. само накратко да видам што се случува на рр и продолжувам со учење. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 1753
15.6.2010 0:54:03   
amelbebe
ne samo da ucis,tuku da naucisuser posted image user posted image user posted image  i nazdravje kafeto

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1754
15.6.2010 0:55:29   
Maca25
фала амелбебе, мора да научам, веќе ми се смачи од студирањеuser posted image . утре ако положам частам !!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1755
15.6.2010 1:00:26   
amelbebe
aj skrsi noga ,taka se veli neli?

Непосредна врска до пораките: 1756
15.6.2010 9:36:38   
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Што направи Палешка, се снајде ли Марио да ја чува сестричката дури ти беше излезена???user posted image user posted image user posted image

Иххх, тој не ќе се снајдел user posted image Вчера дури и и' даваше да јаде, за да научел. Пресреќна сум и презадоволна од неговиот однос кон Миа!

Како сте пријателки утрово? Јас изгорев од жештина user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1757
15.6.2010 9:57:48   
arh_diz
Maca25 srekno  pa cekame castenje

Биди тоа што си

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1758
15.6.2010 10:06:41   
Bogdancanka
user posted image

со среќа маца стискаме палци и чекаме честење

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1759
15.6.2010 17:06:06   
Bogdancanka
уф денес дефинитивно не ми е денот цел ден сумuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image прво што ме user posted image user posted image user posted image немаше вода одсабајле,е сега кога дојде чистата јас почнав да ја чистам бањата,насекаде ставив средства за да изрибам и знаете што сите чешми ги променија боите user posted image user posted image user posted image user posted image а сега да ме праша некој кој гавол ме тераше да ставам свашта мислиш кој знае какви биле,али ајде де мислејки да ги светнам јас ги направив леле уфффффффф колку се нервирам.Значи дефинитивно денес кај да чепнам се превртувам наопаку подобро да оставам се како што е....работата покасно ќе ја завршам,зашто ако продолжам сигурно уште некоја беља ќе направам...како ми тргнал денов,уффф многу се нервирам каков денuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1760
15.6.2010 17:31:09   
amelbebe
ajde mila ne se nerviraj,site imame takvi denovi.Mene denovive nesto mi e se spletkano,samo si velam samo eden gospod znae kako i sto ke bide

ajde stavi edno kafe,nemoj da bides mrzlivauser posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1761
15.6.2010 18:31:09   
Viktori
Леле жени конечно имам интернет!!! user posted image user posted image user posted image
ќе се изакаме сега навака натака со децата па се читкаме подоцна!!!

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 1762
15.6.2010 18:45:20   
Палешка РР
Оооо, конечно се врати..јас пак мислев по фудбалот се занесе, па не не дружиш user posted image
Ајде те чекаме user posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1763
15.6.2010 22:18:37   
Maca25
како сте пријателки? јас денес бев на испит, беше тежок прилично, но мислам дека ќе поминам добро. сега чекам резултати.
Утре ја носам нина во градинка, после 1 месец дома, кој знае како ќе поминемеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1764
16.6.2010 9:41:12   
arh_diz
Maca 25 sigurno si polozila. Bese da vidis rezultat ili seuste ne

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1765
16.6.2010 10:06:31   
Maca25
Резутати ќе има следната недела, но мене ќе ми пишат на мејл дали сум положила (дека јас сум мајка, со дете, обврски, да не сум се малтертирала да одам до факс.)user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1766
16.6.2010 13:49:36   
Maca25
Ми понудија работа...се мислам дали да прифатам, ме утепува работното време, прво од 9.30 до 6, па за некој месец во две смени од 7.30 до 4, а втора смена до 9.30user posted image . Како ли само ќе се организираме со носење/земање од градинка?!?! Мм исто работи до 6. Уф, не знам што да правам. Работев порано во фирмава, си ја знам работата, но сега треба да бидам и администратор на нивниот портал. 

Непосредна врска до пораките: 1767
16.6.2010 13:54:14   
penelopa
Најпрвин честитки, не е лесно да се најде работа во Мк. Најдобро е добро да размислиш, да се консултираш со сопругот и да одлучиш. Можеби на почетокот ќе биде тешко но ќе се навикнете, секој почеток е тежок. Малку работното време е user posted image ама тоа е , неможе се да биде идеално. Како и да е те подржувамеuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 1768
16.6.2010 14:07:08   
MamaOhrid
Aх, со таа работа. Прво е навистина тешко кај нас да се најде работа, поготово добра работа. Второ, кога имаш дете е уште потешко. Мене до вчера ми беше породилното, од денес сум на одмор, го користам одморот од 2010 година. На работа треба да тргнам на 8 јули. Работам од 8 до 16 часот (читај 17-18 часот user posted image ) и додека дојдам дома ..., детето ќе си го гледам 3 сати во денот. Ама то е то, мора да се работи. Децата и вака и така ќе пораснат, а работа тешко е да се најде. 

Непосредна врска до пораките: 1769
16.6.2010 14:12:06   
Палешка РР
Леле на оваа тема ми иди коса да си кубам. Како да се вратам онаму и да ја оставам Миа user posted image user posted image user posted image
Не, не...ќе барам јас некое решение, имам уште 4 месеци (одмор + дополнително боледување)
Незнам што да ве советувам, зошто ни сама незнам како и на кого ќе го оставам детето user posted image

(Одговор на членот MamaOhrid)
Непосредна врска до пораките: 1770
16.6.2010 14:19:27   
Viktori
Маца сигурно ќе ти биде тешко на почетокот ама ќе се навикнеш. Супер што ти понудиле работа и ако е тоа работа што ја сакаш, не ја одбивај. Градинки има, а и кога тогаш ќе мораш да почнеш со работа.
Инаку имам другарка со ептен никакво работно време, па патувања навака натака, ама супер се организирани. Кај нив функционира. Освен што ќе ти е тешко на почеток, друг проблем не верувам дека ќе имаш user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 1771
16.6.2010 14:26:54   
Maca25
еве денес нина после голема пауза си тргна во градинка, супер помина денес, од 9 до 11.30. СИ играла, си јадела, без никаков проблем. Од утре ја оставам на спиење, па ќе си ја земам во 3 - 3.30. Добро е што сака да оди во градинка, па тој проблем ми е решен. Некогаш моите ќе ја зимаат, некогаш мм ќе оди порано на работа, па ќе излезе порано, ќе се снаоѓаме. Мислам дека ќе прифатам, затоа што во моментов ни требаат пари, платата на мм иако е голема, не стигнува за јадење, кредити, сметки...

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1772
16.6.2010 14:33:40   
Anushka
Мацо, оди работи,верувај ми, така ќе бидеш подобра мама...
Се` другото само ќе си дојде и организира.

Непосредна врска до пораките: 1773
16.6.2010 14:38:37   
Bitolcanka
Здраво девојки. Како сте? Ме немаше само 1 ден, а ми се чини вечност user posted image Повелете, кој/а е за кафе - јас тукушто се напив.

user posted image

Маца штом така си решила, те поддржуваме. Се е тешко, но човек ако мора да се обиде. Мораме да бидеме храбри, да ризикуваме. Такво дојде времето, секој се снаоѓа како може и знае. Се за наше добро и за најблиските / најмилите.

Секој со проблемите - вие со децата, јас угоре - високо, удолу длабоко user posted image Ако започнам да работам нешто ќе си ги оддолжам и така одолговлечените обврски (а сериозна работа се, бараат време, посветеност, енергија и пред се user posted image челични нерви). Не се може се, полека, полека, а она најважното-трпението не не служи баш...

< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 16.6.2010 14:39:44 >

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

Непосредна врска до пораките: 1774
16.6.2010 14:42:13   
Тања РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Леле на оваа тема ми иди коса да си кубам. Како да се вратам онаму и да ја оставам Миа user posted image user posted image user posted image
Не, не...ќе барам јас некое решение, имам уште 4 месеци (одмор + дополнително боледување)
Незнам што да ве советувам, зошто ни сама незнам како и на кого ќе го оставам детето user posted image

Потполно исто user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 1775
Страница:   <<   < Претходна страница  69 70 [71] 72 73   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  69 70 [71] 72 73   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?