Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Откако ви јавив дека не се чувствувам добро прво се озвежив со лубеница и праски, па нешто подоцна маж ми ми направи шопска салата ама добро голема За да ме поштеди нарача фамилијарна пица и потоа сум легнала(сре0ка и Мартина со мене) и сме спиеле до 19 часот.Не памтам последен пат кога толку многу сум спиела. Кога станав не можев да се освестам.Еве и на слава бевме и дојдовме, а јас мислам дека уште сум во сон
ми се спиеееееее. вчера бевме во Варвара и цел ден таму, после дома, дур средам алишта, јадење за Лука, да го спакувам за цела недела кај моите, па пеглање, па бањање - 1 ме фати.и сега ми се спие ми се плаче
bidejki vcera mi bese rodenden,denes se custvuvam postaro nego vcera ama sepak imam nasmevka na liceto-propratena so nekoja brcka pozdrav do siteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
RE: Како се чувствувате денес ? 15.7.2009 21:53:21
Еца
Денес се чувствувам најнормално, ниту сум нешто посебно расположена, но ниту пак нешто ми фали.Времето е онакво какво е, за овој период нормално и се нешто нормално ми функционира Е дефинитивно ова не е мој нормален пост
< Поракaта ја уредил Elena -- 15.7.2009 22:11:12 >
RE: Како се чувствувате денес ? 15.7.2009 22:10:18
dani85
denes se custvuvam radosno a vo isto vreme i tazno oti ovoj mesec mi dojde. si ja vidov vnukata koja stasa vcera od germanija zaedno so mama i tato mnogu e izmenete od koga bea pred 4 mes ne mozam da ja prepoznam uste nekoja nedela ke polni 1 god
RE: Како се чувствувате денес ? 16.7.2009 15:38:52
Еца
Денес не знам како се чувствувам Денот ми почна убаво, ама не се секогаш како што си замислуваш и сакаш да биде.Не сум нервозна ама бев толку некако напната што со стомакот до заби сум се напикала во вц и сум го чистела до пред малку.Мислам подобро исфрлање на негативната енергија не постои.
RE: Како се чувствувате денес ? 16.7.2009 15:59:15
Tanjicka
katastrofalno, bidejki e mnogu toplo, a jas veke vo 8 mesec od bremenosta.Ke pocne da me faka panika okolu poroduvanjeto, zasto ginekologot mi rece deka e dve nedeli ponapredno bebeto. P.S. denes mu kupiv obleka za od bolnica, bodi , kapce, banjarka, i mnooooogu sum happy