|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Интервју :)
23.6.2010 23:14:59   
Maca25
Анушка, читам сакаш пиво. Каде најчесто пиеш пиво низ град user posted image ?

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 601
23.6.2010 23:17:35   
agnes77
anuška, nisam čitala svih pitanja (pošto ide to sporo kod meneuser posted image ) ali zaista me interesira kakvu boju kosa imašuser posted image

Непосредна врска до пораките: 602
23.6.2010 23:19:59   
elle
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: elle

се каам што правев свадба

Зошто, зашто мт не сакаше, нешто непријатно се случило... user posted image Ме интересира, зашто и мене тоа ме чека 1 скорешен ден, а кога ќе се сетам колку тоа знае да биде трауматично ... се замислувам малку user posted image Човек наместо да ужива во таквите мигови, постојано е под стрес user posted image притиснат од секаде ...

две недели пред свадбата имав спонтан абортус, поради горе наведените причини, но така требало да бидеuser posted image

Само едно нешто е поубаво од тоа да бидеш жена, а тоа е да бидеш МАЈКА

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 603
23.6.2010 23:21:03   
Anushka
Што мислиш за Боки 13?
**** многу ми е симпатичен. Интересен. Иако во последно време сметам дека претерува во истакнување на својата „различност“. Ја комерцијализиран на погрешен начин. ми се допаѓе дека има „петља“****

Дали ги дискриминираш луѓето?
****ако ти кажам не, сигурно ќе излажам. Сепак, свесно не! Но,таман ќе се ставам во категорија на космополит и интернационалец, туку ќе ми се случи гаф и ќе речам не пример „леле од овие Грчиштава не се дише“ и, оп - ете ти дискриминација****

Кафе или чај?
****пиво****

Дали пиеш кафе сама или само во друштво?
*****сама, наутро, едно на ден****

Идеален одмор?
*****Пат околу светот****

Кој најбрзо може да те изнервира?
*****децата*****

Дали мислиш дека некаде си погрешила во воспитувањето на твоите деца, дали нешто можеше да го направиш поинаку?
**** секогаш мислам дека можело подобро. Прво, никогаш не би ги ставила во позиција да патат заради мене, за било што. Второ, би била по настојчива да продолжат со спортот што го започнале, со инструментот што го свиреле...888

Омилен цитат?
**** Животот  е тоа што ти се случува додека го планираш животот. Не е битно дали го работиш тоа што го сакаш, туку сакај го тоа што го работиш. Само две работи на светов не можат да се скријат: Љубовта и кашлицата. Родител на своето дете треба да му даде само две работи: корења и крилја. Малите деца ти седат во скут, големите на глава.... и уште многу, многу****

Проза или поезија?
***Неможам да се одлучам... Таман ќе речам проза, а ќе се сетам на М. Матевски, Ј. Дучиќ, Волт Витман, а после ќе се вратам на моите омилени Сефан Кинг, Ерик фон Лусбадер, Ерика Јонг, Ниче****

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 604
23.6.2010 23:25:47   
Anushka
za Anushka
shto smetash deka e najvazhno roditelite da mu dadat na svoeto dete?

*****Драга Наде, веќе пишав, ама вреди да се повтори, оти вистински верувам дека е така: „Корења и крилја“. Вистина: Корења-добро воспитување, добро образование... Крилја- дај му слобода, пушти го сам, да греши, да паѓа, но и да успее.****

(Одговор на членот Nade)
Непосредна врска до пораките: 605
23.6.2010 23:28:11   
Anushka
Анушка, читам сакаш пиво. Каде најчесто пиеш пиво низ град ?
***** Мацо, сегде, во кујна, на кауч, спална (хи, хи). Се шегувам... Најчесто во моето драго село Аеродром, оти од обврски не стигам до град. Ако си блиску, бујрум во Бисер!*****

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 606
23.6.2010 23:30:03   
Anushka
anuška, nisam čitala svih pitanja (pošto ide to sporo kod mene ) ali zaista me interesira kakvu boju kosa imaš

**** плава, што би рекле русокоса, или во вицови плавуша*****

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 607
23.6.2010 23:47:22   
Nade

ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka

*****Драга Наде, веќе пишав, ама вреди да се повтори, оти вистински верувам дека е така: „Корења и крилја“. Вистина: Корења-добро воспитување, добро образование... Крилја- дај му слобода, пушти го сам, да греши, да паѓа, но и да успее.****

user posted image user posted image user posted image

I dont have time to hate people who hate me because i am too busy loving people who love me :)

Непосредна врска до пораките: 608
24.6.2010 0:00:43   
Nade
Anushka sakav da ti kazam mozebi ke ti bide interesno da znaesh, ako razbrav dobro kerkichkata ti se vika Mila, a neznam dali nikot e tvoeto vistinsko ime no vo sekoj sluchaj sakav da ti kazam anoush, na ermenski znachi milo, slatko, taka da ubava povrzanost so imeto na tvojata kerkichka pozdrav i prijatna nokuser posted image

I dont have time to hate people who hate me because i am too busy loving people who love me :)

(Одговор на членот Nade)
Непосредна врска до пораките: 609
24.6.2010 0:12:02   
Anushka
ej, Наде, фала... многу интерсно! Срце си.

(Одговор на членот Nade)
Непосредна врска до пораките: 610
24.6.2010 0:14:45   
Nade
Молам user posted image во секое време

Непосредна врска до пораките: 611
24.6.2010 12:31:39   
Nade
Нема никого на жешкото столче, или уште траат 24 часа на анушка user posted image ???

(Одговор на членот Nade)
Непосредна врска до пораките: 612
24.6.2010 12:33:57   
Viktori
Анушка изгледа заборави дека треба да предложи некој....

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Nade)
Непосредна врска до пораките: 613
24.6.2010 12:35:25   
Bitolcanka
Нема, заборавила Анушка какви се правилата user posted image user posted image user posted image Ќе се врати подоцна најверојатно, ќе ја почекаме. Другите нека се спремаат user posted image Ако не, креаторот на темата ќе предложи кандидат user posted image

< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 24.6.2010 12:36:06 >

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот Nade)
Непосредна врска до пораките: 614
24.6.2010 12:41:44   
Anushka
упс, не ги знам баш правилата...
еве, јас ја предлагам, ја предлагам....user posted image
ај минутка да разгледам кој не бил, а?user posted image

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 615
24.6.2010 12:48:44   
Bitolcanka
1.Битолчанка
2.Палешка
3.ники
4.Тања
5.Snowhite
6.Росана
7.Јулие
8.Агнес77
9.Јованка
10.Богданчанка
11.Надица
12.Виктори
13.Мартин''с мом
14.Elle
15.Бринета88
16.Анушка

< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 24.6.2010 13:55:54 >

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

Непосредна врска до пораките: 616
24.6.2010 12:49:12   
Anushka
Била БетПет?user posted image
или Виктори?user posted image

Непосредна врска до пораките: 617
24.6.2010 12:54:05   
Anushka
Фала на списокот, Битолчанка!!! Еве тогаш БетПет, или Наде, таа е тука...
Фала уште еднаш, сега ке се вратам наназад на Интервјуата, да ве изначитам user posted image

Непосредна врска до пораките: 618
24.6.2010 13:03:03   
Bitolcanka
Нема на што мила Анушке user posted image user posted image user posted image Има да се изначиташ user posted image Твоето интервју беше excellent user posted image Како што очекувавме од тебе user posted image

Непосредна врска до пораките: 619
24.6.2010 13:03:39   
Nade
Нема проблем како ќе решиш , јас сум тука user posted image , ти одлучи, согласно правилата user posted image

Непосредна врска до пораките: 620
24.6.2010 13:35:39   
Anushka
Драга Наде,
Седни си на жешкото столче, чекај да го викнам ТВ шминкерот да те досреди....

почнуваме:
- дали возиш? Што? Дали уживаш во возењето?
- која ти е омилена дестинација?
- кога одиш на одмор, ја пакуваш целата куќа или си практична? Опиши!

(Одговор на членот Nade)
Непосредна врска до пораките: 621
24.6.2010 13:50:16   
Nade
- дали возиш?
ДА
Што?
Во моментов Форд мондео, но со тенденција да се префрлам на хонда jazz-спортски модел user posted image
Дали уживаш во возењето?
Многу user posted image а посебно маж ми кога вози, бидејќи има учествувано на рели, вожњата е суперрр
- која ти е омилена дестинација?
Сакам многу да патувам, немам некоја посебна желба, ако зборуваме за со кола во план ни е со кола низ Европа user posted image и низ Македонија, да посетиме се што не сме виделе до сега, баш сакаме некој викенд до Попова Кула да одиме user posted image
- кога одиш на одмор, ја пакуваш целата куќа или си практична?
Опиши!

Е тука ме начека user posted image се трудам да бидам практична, и во последно време сум, бидејќи често патувам успеав да се извежбам посебно бидејќи треба и за децата да мислам, ама среќа што има лимит во кг во авион инаку user posted image се нешто може да ми притреба, во средно ме викаа спорт били ако го памтиш, зашто секогаш во ташна имав се што ќе им притреба.

Поздрав

Непосредна врска до пораките: 622
24.6.2010 14:04:10   
nadica
бидејќи си прилично нов член ајде вака:
од каде си?
каде живееш?
колку деца имаш?
што работиш?
дали си задоволна од работата(те исполнува, финансии, можност за унапредување,...)?
што работи мт?
дали сакаш да готвиш?
а да јадеш?
кога би имала моќ да смениш едно нешто во животот што би било тоа?

засега толку но го задржувам правото да допрашам нешто user posted image
user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Nade)
Непосредна врска до пораките: 623
24.6.2010 14:16:49   
Nade

ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica

бидејќи си прилично нов член ајде вака:
баш нов не, user posted image ама активна од поскоропорано само ве читав и бев многу среќна кога добивме македонска РР
од каде си?
Скопје
каде живееш?
Скопје
колку деца имаш?
2 синчиња, Андреј и Алекс
што работиш?
Дипломиран правник а работам во внатрешна ревизија
дали си задоволна од работата(те исполнува, финансии, можност за унапредување,...)?
Работата е ок, но јас сум креативен тип а тука креативноста тешкоuser posted image , да, можност за унапредување постои, па работиме на тоа поле user posted image

што работи мт?
Дизајнер на чевли user posted image женски јееее
дали сакаш да готвиш?
Многу, и постојано нешто експериментираме user posted image ,, не ни се случува да земеме нешто на брзина од фрижидер, се треба да е стокмено наместено и да седнеме да уживаме на маса
а да јадеш?
Да
кога би имала моќ да смениш едно нешто во животот што би било тоа?
Во мојот живот не би менувала ништо, само би посакала здравје и љубов за сите луѓе

засега толку но го задржувам правото да допрашам нешто
во секое време повели на располагање сум ви 24 часа user posted image
user posted image user posted image

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 624
24.6.2010 14:46:15   
niki
Надица, остај што е понов член , туку го скрила профилот, а баш сакав да видам на што теми има коментирано за да створам идеја што да прашам, што не, ама ништо

Сега вака на памет една листа ќе и скројамuser posted image

Возраст на синчињата?
Колку години си во брак и како ќе го опишеш?
Живеете сами или во заедница?
Како се сложуваш со свекрвата и дали ќе објавиш нејзина слика во темата за нејзиното величество?
Како ја најде и зошто се регистрира на РР?
Зошто не почна веднаш со пишување туку не читаше само?
Хоби? кое?
Неостварена желба?
Грешка поради која многу се каеш?

толку сега за сегаuser posted image

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

(Одговор на членот Nade)
Непосредна врска до пораките: 625
Страница:   <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?