|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Интервју :)
26.6.2010 12:59:34   
Палешка РР
Генерацијооооооооооооuser posted image ајде загревај го столчето user posted image

Опиши се себеси во кратки црти
Имаш ли некакви фобии?
Каде работеше и што?
Гледаш ли вести на А1?
Би родила ли уште едно дете?

Немој да мислиш дека сум завршила со испрашување user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 676
26.6.2010 13:10:40   
Maca25
ајде амелбебе на жешкото столчеuser posted image user posted image user posted image

Дали ти сметоа тоа што син ти ќе се жени многу млад?
Колку често доаѓа идната снашка кај вас на гости и дали си седиш со неа и си пиеш кафе?
Колку ти помагаат син ти и ќерка ти за чување на Амел?
Дали ја сакаш свеки?user posted image
Што мислиш каква свекрва ти би била?user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 677
26.6.2010 16:41:15   
niki
Првата свекрва на РР и единствена е на жешко столче уауууууuser posted image user posted image user posted image шанса да ја испрашам за тој фамозен однос, само штета што не почекавме малку да пројде свадбата, да се збуткаат малку во иста кујна со снашкатаuser posted image

Дали ќе живеете со младенците во заедница или им обезбедивте посебно гнездо за нив двајца?
Дали си задоволна од односот кон тебе и твоето семејство од страната на снашката "to be"?
Дали и колку ќе им се мешаш во бракот?
Дали младенците работат и имаат свои приходи или ќе ги финансирате вие?
Ќе ти дозволи ли снашката да и се мешаш во воспитувањето и одгледувањето на нејзините деца(твои внуци)?
Дознавме колку ќе ти го олесни снашката џебот околу свадбата, но дали ти ко свекрва ќе добиеш нешто од неа?
Дали по ромски обичаи снашката е обврзана да донесе мираз и ако да што ќе биде тоа во вашиот случај?
Преговорите околу свадбата ги правите со младите или се договарате со сватовите?
Дали си играорка?
Дали на поканите ќе ви пишува поклон во плико?

леле свекрвоооо те удавивuser posted image

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 678
26.6.2010 22:03:49   
betpet
ја нема Амелбебе.
иако ја известив и со пп, очигледно со нешто е зафатена
што да правиме, да чекаме или да бараме друга,
ајде помош, кажувајте

помош, помош,помош
user posted image user posted image user posted image user posted image

Нашето сонце од 7 Јуни е Теодора(Божји дар)

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 679
26.6.2010 22:15:22   
Палешка РР
Јас гласам да ја чекаме додека дојде, ама дупла доза прашања да и поставиме, по казна user posted image

(Одговор на членот betpet)
Непосредна врска до пораките: 680
26.6.2010 22:19:01   
Maca25
Да, и јас сум за чекање. Нека биде 2 дена амелбебе, па кога ќе се уклучи нема да знае од каде да почне user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 681
26.6.2010 22:20:03   
betpet
може да се договориме, ако три гласа се за, останува твојот предлог, а во спротивно за нередна на жешкото столче нека се спрема.

Маса25

може ли,
user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 682
26.6.2010 22:24:42   
Bogdancanka
аха Амелбебе ќе го загрева столчето,ајде срц некое прашање за тебе
Неостварена желба?
Како ја прифати идната снашка?
Дали очекуваш да те вика мамо?
Каков однос би сакала да имаш со идната снашка?
Дали би и предложила да се зачлени на рр?user posted image
ајде сега доста прашања поврзани со идната снашкатаuser posted image user posted image user posted image
Омилена боја?
што те исполнува?
Дали веруваш во судбина?
Од што најмногу се плашиш?

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 683
26.6.2010 22:40:45   
Maca25
ЕЕЕ како ме наместивтеееее!!! ааа бетпет ....цццц....user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 684
26.6.2010 22:49:49   
Bogdancanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Да, и јас сум за чекање. Нека биде 2 дена амелбебе, па кога ќе се уклучи нема да знае од каде да почне user posted image user posted image user posted image

и јас сум заuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 685
26.6.2010 23:09:06   
betpet
3 гласа се за Амелбебе да ја почекаме и утре,нека се соберат прашањата па свекрвица нека одговара.
А Маца25 се спаси засега user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 686
26.6.2010 23:12:20   
Bogdancanka
хехехехе Маца те спасив засега али утре нема кај да бегашuser posted image user posted image user posted image ајде сега части кафе во баротuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 687
27.6.2010 12:09:32   
amelbebe
ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa

Некое прашањце за Амелбебе:
  • Колку дечиња имаш? 3 deca
  • Како се запознавте со сопругот?na eden banket
  • Имаш ли слободно време за себе?se snaogam
  • Гледаш ли шпански серии и која ти е омилена? ne
imam rodnini vo stranstvo

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 688
27.6.2010 12:12:26   
amelbebe
ИЗВОРНА ПОРАКА: betpet

дали си задоволна од животот?eptenuser posted image
дали имаш време за себе, покрај толку големи обврски со децата se snaogam nekako
на која возраст се дечињата?18,14.2 god
дали живеете во зедница или сами и каде?sami vo nasa kuka skoro izgradena
што работиш ти и мм?mm e gipsar a jas cistam stanovi ,kukki
што мислиш за рр?

Непосредна врска до пораките: 689
27.6.2010 12:14:39   
amelbebe
RR MI E NAJVERNA DRUGARKAuser posted image

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 690
27.6.2010 13:18:42   
Палешка РР
Aaaа дошла user posted image

Дали имаш богат сексуален живот? user posted image
Каква заштита (од бременост) користиш? user posted image
Дали правиш убава баклава?
Што е најголемо богатство за тебе?
Дали знаеш убаво да пееш?

Непосредна врска до пораките: 691
27.6.2010 13:22:26   
amelbebe
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

SE spremi li za svadba ?se spremam
Sto pravis vo slobodno vreme ?seeeeeeeeeeee
Dali cesto odis na gosti ? precesto,ulicarkauser posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 692
27.6.2010 13:25:36   
amelbebe
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Генерацијооооооооооооuser posted image ајде загревај го столчето user posted image

Опиши се себеси во кратки цртиuser posted image mlada zgodnauser posted image sexy
Имаш ли некакви фобии?od visocina,zemjotres,tesen prostor
Каде работеше и што?7god vo privatna sokara,10 g vo aviokompanija +cistenje stanovi
Гледаш ли вести на А1?da
Би родила ли уште едно дете?eeeeeehhhhhhhh moze ,ne e kasno uste

Немој да мислиш дека сум завршила со испрашување user posted image user posted image

slobodno prasaj stom me namestivteuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 693
27.6.2010 13:37:36   
amelbebe
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

ајде амелбебе на жешкото столчеuser posted image user posted image user posted image   duri i prezeskouser posted image

Дали ти сметоа тоа што син ти ќе се жени многу млад?mnogu
Колку често доаѓа идната снашка кај вас на гости и дали си седиш со неа и си пиеш кафе?ee duri sega ke dojde,inaku na skajp redovno si pieme user posted image
Колку ти помагаат син ти и ќерка ти за чување на Амел?mnogu,ama toj mnogu im dosagauser posted image deka e najmal pa ne vrti kako sto sakauser posted image
Дали ја сакаш свеки?user posted image da, ima momentiuser posted image
Што мислиш каква свекрва ти би била?user posted image najdobrata,epten se pofalivuser posted image

Непосредна врска до пораките: 694
27.6.2010 14:09:17   
amelbebe
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki

Првата свекрва на РР и единствена е на жешко столче уауууууuser posted image user posted image user posted image шанса да ја испрашам за тој фамозен однос, само штета што не почекавме малку да пројде свадбата, да се збуткаат малку во иста кујна со снашкатаuser posted image

Дали ќе живеете со младенците во заедница или им обезбедивте посебно гнездо за нив двајца?ne, tie ke ziveat sami vo it
Дали си задоволна од односот кон тебе и твоето семејство од страната на снашката "to be"?premnogu
Дали и колку ќе им се мешаш во бракот?user posted image ke im ja vadam dusatauser posted image
Дали младенците работат и имаат свои приходи или ќе ги финансирате вие?snaska  raboti,a nie ke im pomagameuser posted image
Ќе ти дозволи ли снашката да и се мешаш во воспитувањето и одгледувањето на нејзините деца(твои внуци)?user posted image
Дознавме колку ќе ти го олесни снашката џебот околу свадбата, но дали ти ко свекрва ќе добиеш нешто од неа?samo pocit se nadevamuser posted image
Дали по ромски обичаи снашката е обврзана да донесе мираз и ако да што ќе биде тоа во вашиот случај?ne e obvrzana,Преговорите околу свадбата ги правите со младите или се договарате со сватовите?nie so svatovite
Дали си играорка?ehej i to kakvauser posted image
Дали на поканите ќе ви пишува поклон во плико?ne

леле свекрвоооо те удавивuser posted image ne se sekiraj,naviknata sumuser posted image

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 695
27.6.2010 14:10:02   
Bitolcanka
Јас, па си реков - ја пропуштив шансата вчера да и поставам прашање на нашата мила, забавна Амелбебе, но не било така user posted image user posted image user posted image

Еве некое прашање и од мене:

Колку време бевте во врска со мт пред бракот?
Дали вашата љубов беше на прв поглед?
Дали живеевте во заедница? Ако-да, како функциониравте? Каков беше твојот однос/комуникација со свекрва ти?
Дали има нешто што ти пречи кај мт и што е тоа?
Кого повеќе го слуша синот (од кој има повеќе страв-од тебе или мт user posted image )?
Колку време се забавуваа снашката и синот? Дали доаѓаше често на гости кај вас? Изградивте близок однос?
Дали кон Алтана ќе бидеш малку повлијателна (околу мажењето, дечко ...) со оглед на тоа дека е женско?
Како дозна за РР?
Твоја најголема амбиција...

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

Непосредна врска до пораките: 696
27.6.2010 14:13:52   
amelbebe
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka

аха Амелбебе ќе го загрева столчето,ајде срц некое прашање за тебе
Неостварена желба?da go zapisam sin mi na fax
Како ја прифати идната снашка?ok
Дали очекуваш да те вика мамо?taa i me vika takauser posted image
Каков однос би сакала да имаш со идната снашка?kako drugarki,eve ja me ceka na skajp dodeka odgovaramuser posted image
Дали би и предложила да се зачлени на рр?user posted image zosto da ne
ајде сега доста прашања поврзани со идната снашкатаuser posted image user posted image user posted image
Омилена боја?crna
што те исполнува?zivotot so moite deca i mm
Дали веруваш во судбина?da
Од што најмногу се плашиш?samo od gospod

Непосредна врска до пораките: 697
27.6.2010 14:19:45   
amelbebe
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Aaaа дошла user posted image ne mozam da izbegamuser posted image  vrti suci rr user posted image

Дали имаш богат сексуален живот? user posted image epten srcka,go naviknav covekot sega ne mama vreme i se lutiuser posted image
Каква заштита (од бременост) користиш? user posted image podvrzani mi se jajnicite i ne mu ja mislamuser posted image
Дали правиш убава баклава?taka vikaat doma deka e ubava
Што е најголемо богатство за тебе?decata
Дали знаеш убаво да пееш? kako zlatno gavranceuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 698
27.6.2010 14:25:20   
amelbebe
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

Јас, па си реков - ја пропуштив шансата вчера да и поставам прашање на нашата мила, забавна Амелбебе, но не било така user posted image user posted image user posted image i da propustese ,koga ke bev aktivna ke me prasaseuser posted image

Еве некое прашање и од мене:ajdeuser posted image

Колку време бевте во врска со мт пред бракот?2 meseca
Дали вашата љубов беше на прв поглед? ne,bidejki bevme drugari prethodno
Дали живеевте во заедница? Ако-да, како функциониравте? Каков беше твојот однос/комуникација со свекрва ти?ziveevme ,prvata godina kako vo bajka,ama posle kosmaruser posted image
Дали има нешто што ти пречи кај мт и што е тоа?user posted image user posted image user posted image sovrsen e tojuser posted image
Кого повеќе го слуша синот (од кој има повеќе сuser posted image трав-од тебе или мт user posted image )?od mene
Колку време се забавуваа снашката и синот? Дали доаѓаше често на гости кај вас? Изградивте близок однос? se znaat od mali
Дали кон Алтана ќе бидеш малку повлијателна (околу мажењето, дечко ...) со оглед на тоа дека е женско?niven
Како дозна за РР?

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 699
27.6.2010 19:56:37   
amelbebe
srcka izvini mi dojdoa gosti da dovrsam so prasanjatauser posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

Јас, па си реков - ја пропуштив шансата вчера да и поставам прашање на нашата мила, забавна Амелбебе, но не било така user posted image user posted image user posted image i da propustese ,koga ke bev aktivna ke me prasaseuser posted image

Еве некое прашање и од мене:ajdeuser posted image

Колку време бевте во врска со мт пред бракот?2 meseca
Дали вашата љубов беше на прв поглед? ne,bidejki bevme drugari prethodno
Дали живеевте во заедница? Ако-да, како функциониравте? Каков беше твојот однос/комуникација со свекрва ти?ziveevme ,prvata godina kako vo bajka,ama posle kosmaruser posted image
Дали има нешто што ти пречи кај мт и што е тоа?user posted image user posted image user posted image sovrsen e tojuser posted image
Кого повеќе го слуша синот (од кој има повеќе сuser posted image трав-од тебе или мт user posted image )?od mene
Колку време се забавуваа снашката и синот? Дали доаѓаше често на гости кај вас? Изградивте близок однос? se znaat od mali
Дали кон Алтана ќе бидеш малку повлијателна (околу мажењето, дечко ...) со оглед на тоа дека е женско?Како дозна за РР?
[/ mislam deka nema da vlijaam ako se omazi na vreme,ako ne sigurno deka da
za RR doznav ,barav nesto na net za poziciono stapalo Amel mi e roden so ovoj problem
da gi iznesam decata na prav pat

Непосредна врска до пораките: 700
Страница:   <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?