|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  57 58 [59] 60 61   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Како се чувствувате денес ?
13.6.2010 18:07:44   
elle
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

ИЗВОРНА ПОРАКА: elle

грозно сите планови за денес паднаа во водаuser posted image user posted image user posted image

zosto???

цела недела со мм планираме да одиме за дојран и ете мм мораше да ги носи свекорот и свекрвата кај една далечна роднина која почина во Берово

Само едно нешто е поубаво од тоа да бидеш жена, а тоа е да бидеш МАЈКА

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1451
13.6.2010 18:14:38   
keti84
жешко, тешко, цел ден ми се јаде, а најлошо е тоа што ме загрижува тапата болка во јајниците. Нормално е тоа за 4 недела бременост?

(Одговор на членот Rossana)
Непосредна врска до пораките: 1452
13.6.2010 18:15:16   
elle
не сум јас центар на светот и некои работи имаат предност но пред два месеца кога почина баба ми на мајка ми мајка мм не сакаше да ме однесе,а сега починала некоја стрина на свекор ми која не ја ни познавам и веднаш отиде 

Само едно нешто е поубаво од тоа да бидеш жена, а тоа е да бидеш МАЈКА

(Одговор на членот elle)
Непосредна врска до пораките: 1453
13.6.2010 19:23:45   
Saturn
Значи само кукам периодов. Стварно тежок период, трае веќе скоро 2 месеци. Не знам за што попрво да се секирам, тоа што ќерка ми (скоро 3 год) кашла и и тече нос веќе 2 месеци, симн ми (6 мес) не е 2 месеца, но два пати до сега во тој период се разболе и сега е на антибиотик и му тече нос и кашла и има повратено неколку пати шлајмчиња. Ќерка ми многу стресно и со плачење го поминува почетокот на одење во градинка. Како цело време облаци да имам над глава. Во четвртокот славев 15 год од матура ама од умор не издржав ни 2 саата и си дојдов дома, немав сила ни да раскажам како сум си прошла. Значи аман веќе нека прекине!

(Одговор на членот elle)
Непосредна врска до пораките: 1454
14.6.2010 9:13:07   
none
keti normalno e toa i jas osekjav kako taba bolka ili pritiskanje ako malce se zamoram ili nesto iznerviram zatoa cuvaj se i odmaraj,jas samo lezam i sedam a vo vecernite casovi setam s0o mm po malce3

(Одговор на членот Saturn)
Непосредна врска до пораките: 1455
14.6.2010 9:15:46   
Rossana
ИЗВОРНА ПОРАКА: elle

не сум јас центар на светот и некои работи имаат предност но пред два месеца кога почина баба ми на мајка ми мајка мм не сакаше да ме однесе,а сега починала некоја стрина на свекор ми која не ја ни познавам и веднаш отиде 

eeeee ne e fer user posted image

(Одговор на членот elle)
Непосредна врска до пораките: 1456
15.6.2010 12:45:10   
Bogdancanka
денес сумuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image станувам сабајле нема вода очи да измијам,ајде имав во некои туби завршив работа излегов до банка се враќам да се истуширам пак нема вода и сега без вода што да правам ме фака нервозаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Rossana)
Непосредна врска до пораките: 1457
15.6.2010 12:51:10   
nadica
леле и кај нас истото богданчанке ние имаме цистерна од 500л и сум заборавила како е без вода ама се расипал моторот сабајле и сега немаме вода бидејќи мајсторите се толку спремни па немаат дел да го поправат user posted image user posted image user posted image а јас не наполнив додека имаше па сега бев кај комшиите да позајмам некое шише за да имаме вода

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1458
15.6.2010 12:52:06   
nadica
а инаку се чувствувам грозно ме боли глава и воопшто ништо не ми се работи

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1459
16.6.2010 10:09:31   
Палешка РР
Како да ме фатила постпородилна депресија, ама касно некако кај мене user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1460
16.6.2010 10:11:52   
Maca25
денес сум среќна, заврши сесијата, нина ми тргна во градинка, ми понудија работа....user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1461
16.6.2010 10:23:51   
arh_diz
Odlicno raspolozena zasega

Биди тоа што си

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1462
16.6.2010 10:24:42   
riba79
ubavo,srekno zasto sumuser posted image a i kerka mi ema denes pravi 5 godini...user posted image so eden zbor volsebnouser posted image

Непосредна врска до пораките: 1463
16.6.2010 10:25:52   
riba79

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

денес сум среќна, заврши сесијата, нина ми тргна во градинка, ми понудија работа....user posted image
...

So sreka neka ti e rabotatauser posted image

Непосредна врска до пораките: 1464
16.6.2010 10:40:18   
nadica
уф одморено и спремна за игра со надица

а гледам и мн добри поводи за частење па чекам во барот се што е редот од кафе до доручек па торта па сладолед мммм ајде чекам user posted image user posted image user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот riba79)
Непосредна врска до пораките: 1465
16.6.2010 11:07:26   
Nade
Немој така, само позитивно види каков убав ден а плус твоите сонциња уште посилно те греат, причина плус да го истераш негативното расположение, само насмевкаuser posted image и се ке биде во ред

I dont have time to hate people who hate me because i am too busy loving people who love me :)

Непосредна врска до пораките: 1466
16.6.2010 16:49:07   
brineta88
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Како да ме фатила постпородилна депресија, ама касно некако кај мене user posted image

И јас денска се чувствувам така.
Цел ден плачам  како будала и сега ме боли глава. А филип срце мое и тоа ме гледаше како плачам па и тој со мене плачеше.user posted image
Инаку на мм му ја продолжиле мисијата за уште 3 месеци и наместо да си дојде дома нареден месец ќе дојде во ноемвриuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Абе целиов ден ми е ужасен катастрофааааааааа

Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...

Непосредна врска до пораките: 1467
16.6.2010 17:14:32   
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: brineta88

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

И јас денска се чувствувам така.
Цел ден плачам  како будала и сега ме боли глава. А филип срце мое и тоа ме гледаше како плачам па и тој со мене плачеше.user posted image
Инаку на мм му ја продолжиле мисијата за уште 3 месеци и наместо да си дојде дома нареден месец ќе дојде во ноемвриuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Абе целиов ден ми е ужасен катастрофааааааааа

Ќе и се приклучам на групаваuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот brineta88)
Непосредна врска до пораките: 1468
18.6.2010 14:29:27   
Палешка РР
Болно. Кашлам корнам user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1469
18.6.2010 15:49:32   
Bogdancanka
малкуuser posted image user posted image user posted image али само малку user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 1470
18.6.2010 15:53:10   
amelbebe
zosto si mila user posted image  nemoj da se user posted image  udri brigu na veseljeuser posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1471
25.6.2010 15:38:40   
Bitolcanka
Никако - ушите затнати, очите ме болат ... како за спиење, ама предизвикано од настинка ... Ќе одам да пијам нешто топло и ќе легнам малку.

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 1472
29.6.2010 21:11:06   
agnes77
тако user posted image

user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 1473
30.6.2010 13:24:08   
Џена
Убаво,... ама само да има повеќе сонце, да ни дојде веќе летото и сите ќе се чуствуваме поубаво.

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 1474
30.6.2010 17:09:48   
Martins mom
Одлично, чиста 5-ка user posted image user posted image user posted image за денешниов ден

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Џена)
Непосредна врска до пораките: 1475
Страница:   <<   < Претходна страница  57 58 [59] 60 61   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  57 58 [59] 60 61   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?