|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Интервју :)
1.7.2010 10:20:18   
arh_diz
ИЗВОРНА ПОРАКА: big_mama817

дали имаш брат или сестра? Brat
како се сложуваш со свекрвати? Zasega da
доаѓаш ли често во мк? Na 3-4 meseca
дали би простила неверство или мала лага од мм? Neverstvo ne mala laga da
омилена земја? Nemam
дали си ја сакш работата? Da

Толку од мене user posted image  се надевам не те заморивuser posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот big_mama817)
Непосредна врска до пораките: 751
1.7.2010 10:24:06   
arh_diz
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka

аха на жешкото столче ни е Арх_диз ајде мила почни да го загревашuser posted image user posted image user posted image
Опиши се ви кратки црти. Komunikativna ,  nesakam lagi i manipulacii ja sakam sekogas vistinata vo lice i praktikuvam da ja kazuvam
Што најмногу ти недостига од Македонија? Moite najbliski
Дали лесно склопуваш пријателства и како ги бираш пријателите? Ne mi e tesko da zapocnam prijatelstvo no tesko mi e da najdam vistinski prijatel
Кои зборови можат многу да те повредат? Nevistina
Што те исполнува? Toa sto sum bremena
Среќа е? Koga celata svetam
Омилено јадење? Salati
Омилена песна? Nemam
Каде би сакала да живееш кога би можела да бираш? Nemam nekoja posebna zelba

мислам дека е доста user posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 752
1.7.2010 10:25:54   
arh_diz
ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa

Arh_diz:
  • Колку време живееш во Москва? 4,5 godini
  • Како се гледаш себе си за 10 години? Kako uspesna zena  dobra majka i sporuga
  • На кого најмногу му веруваш? Na moite najbliski
  • Каков тип на филмови гледаш?  Komedija
  • Кога последен пат си била во Мк? Kraj na Oktomvri

Биди тоа што си

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 753
1.7.2010 10:28:23   
arh_diz
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica

кога би можела да бираш дали би се одлучила повторно да живееш надвор од мк? Da
со која личност од мк се гордееш? Moite najbliski , drugarka mi
а од која се страмиш(иземени се политичарите)? user posted image user posted image user posted image user posted image  Zakonot vo MK
дали одржуваш контакти со другари/ки од средно? Da
кога планираш да дојдеш во мк? Otkako ke se porodam
дали би сакала да се запознаеш лично со рингерајките од мк? Da , so nekoi se imam zapoznaeno

доста е засега подоцна пак user posted image user posted image user posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 754
1.7.2010 10:30:51   
arh_diz
ИЗВОРНА ПОРАКА: elle

баш јас сакав да ја ставам арх-диз. на жешкото столче, еве и од мене неколку прашања
Каква е температурата деновиве во Москва? 25-26
Каде си родена? Skopje
Колку време се обидувавте да забремениш? So ogled deka imav eden spontan abortus togas se obiduvavme okolu 6 meseci a posle toa pred vreme zabremeniv ( pred da mi dozvoli ginekologot)
Каква коса имаш? Svetlo smega
Дали мислиш дека си среќна жена? Da

Биди тоа што си

(Одговор на членот elle)
Непосредна врска до пораките: 755
1.7.2010 10:32:30   
arh_diz
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Како изгледаш (опиши се) Svetlo smega kosa , zeleni oci i golem stomak user posted image user posted image user posted image user posted image
Зошто избравте да живеете во Москва? MM dolgo vreme zivee tuka
Ти се допаѓа ли руската архитектура? Da
Ти пречи ли студот? Studot ne mi preci tolku , kako sto mi preci vlaznosta

Биди тоа што си

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 756
1.7.2010 10:36:34   
arh_diz
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite

Колку време живееше во мк пред да заминеш? Rodena sum vo MK
Дали ја сакаш Москва?? Da
Кој дел ти е најинтересен од Москва? Centralniot
Колку год живееш таму? 4,5 god
Кое место од Москва би го препорачала на туристи? Ima mnogu sto da se vidi vo Moskva od Crveniot plostad do muzei parkovi , teatri
Како издржуваш на ниските температури? Se naviknav
Како ја поднесуваш разликата на температура кога ќе дојдеш во Мк? Se naviknav veke
Дали таму одите на летувње и каде? Da odime posleden pat bevme vo Turcija
Каков е рускиот јазик? Slicen na makedonskiot
На кој јазик комуницирате меѓу вас? Srpsko-makedonski user posted image user posted image user posted image
На кој јазик ќе му зборувате на детето? Seuste ne sme odlucile
Дали ти недостига Мк и што најмногу? Najbliskite i drustvoto

толку

Биди тоа што си

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 757
1.7.2010 10:40:11   
arh_diz
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

Како се запознавте со мт? Na svadba
Колку време бевте во врска? 6 meseci
Дали живеете сами или во заедница? Sami
Колку време се занимаваш со сегашната професија? Дали си задоволна од платата?Okolu 8 godini , zadovolna sum zasega
Какви се Русите како народ? Имаш пријатели/ки од таму? Malku poladni od nas, da imam
Дали си емотивна? Кои се твоите најизразени особини? Vo posledno vreme premnogu, neznam
Дали брзо реагираш? Ne sekogas
Дали за грешките секогаш ја бараш кривицата кај другите или тргнуваш прво од себе?Trgnuvam prvo od sebe
Дали лесно склопуваш пријателство?Da
Колку време поминуваш пред компјутер?Sega pomalku okolu 3-4 casa
Што те прави тажна? Koga ke pomislam na vnukite od brat mi
Која е твоја омилена изрека? Zivej kako sto sakas ti
Неостварен сон?Da imam bebe se nadevam deka brzo ke se ostvari

Биди тоа што си

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 758
1.7.2010 10:43:10   
arh_diz
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

еве и неколку прашања од мене за арх_диз

На колку години се омажи? 29
Дали често се карате со мт и за што најчесто?Jas se karam sama so sebe mm mnogu retko se rasprava
Дали планираш бебето кога ќе се роди да спие со вас во соба или ќе си има своја соба? Za pocetok ke spie so nas , a posle toa ke ima svoja soba
Кој ќе ти помага со бебето кога ќе се роди? Majka mi
Дали брзо се лутиш и колку ти трае лутината? Brzo se lutam a lutinata mi trae nekolku minuti
Дали има личност која многу си ја сакала а сега не разговараш со неа?Nema
Дали би сакала да се вратите во МК и тука да останете?Neznam
Дали имаш хоби? Da
Што би чувала - куче или маче?Vo stan ne

Биди тоа што си

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 759
1.7.2010 10:44:11   
arh_diz
Moeto vreme pomina , me stavivte na zeskoto stolce koga krecime doma mesto da pomognete.user posted image user posted image user posted image
Na zeskoto stolce ja stavam sega penelopa

Биди тоа што си

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 760
1.7.2010 11:04:55   
big_mama817
колку време си во брак?
се одлучивте за името за бебето?
дали живеете сами?
работиш и што?

доста од мене user posted image

Децата се најголемо богаство :)

Непосредна врска до пораките: 761
1.7.2010 22:11:30   
betpet
За пенелопа,

Што е тоа што најмногу се прави тажна и тоа што те прави весела?
машко или женско?
име кое ти се допаѓа?
дали и што работиш?
како ти поминува денот во недела?
каде живееш и каде би сакала да живееш?
твоја изрека?
што те мотивира?

Нашето сонце од 7 Јуни е Теодора(Божји дар)

Непосредна врска до пораките: 762
1.7.2010 22:18:34   
Bitolcanka
Пенелопа,

Што сметаш дека е твоја најголема слабост?
Опиши ни како изгледа еден твој ден.
Колку време чекаше user posted image ?
Дали често се карате со мт и поради што најчесто?
Која е твоја животна цел (најголема неостварена желба)?
Што те вади од такт?
Дали имаш пријатели во близина и колку често се гледаш со нив?
Кое е твое хоби? Што те исполнува?

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот betpet)
Непосредна врска до пораките: 763
1.7.2010 22:34:23   
tereza
ајде пенелопа е на редuser posted image
-Каде ќе одите на летовање?
-Кое место ти оставило најубав впечаток(од оние каде што до сега си прошетала)?
-Колку често доаѓаат твоите на гости кај вас во Љубљана,а колку често вие доаѓате во Скопје?
-Дали си возач,и имаш ли искуство низ сообраќајот во твојот град?
-Имате ли милениче дома,и дали воопшто би чувале некое животинче?user posted image
-Омилена игра(шах,монопол,карти или домино-избери )?user posted image
-Дали мт подарува цвеќе без посебен повод (како роденден,годишнина и сл)?

Непосредна врска до пораките: 764
1.7.2010 23:31:59   
niki
женските што сум ги испуштила  ќе ги чекам кога ќе го повторуваме материјалотuser posted image

Пенелопа:

Колку често доаѓаш во Мк?
Во што се разликува животот во Словенија од оној во Мк?
Што ти беше најтешко да се навикнеш таму?
Што ти недостига од Мк?
Дали го знаете полот на бебето или ќе чекате да се изненадите на породувањето?
Сопругот е македонец или словенец?
На кој јазик ќе му зборуваш на бебето?
Дали сопругот ќе присуствува на породувањето, дали ти сакаш да присуствува, дали тој сака?
Дали ви е се спремно за доаѓањето на бебето (соба, облека, креветче, количка...)?
Дали во Словенија постои обичај 40 дена и дали планираш да го испочитуваш?

толку од менеuser posted image

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

(Одговор на членот tereza)
Непосредна врска до пораките: 765
2.7.2010 0:36:35   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite

Дали таму одите на летувње и каде? Da odime posleden pat bevme vo Turcija Мислев на летување во Русија?
Каков е рускиот јазик? Slicen na makedonskiot
нормално, сигурно нешто друго сум мислела да прашамuser posted image user posted image user posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 766
2.7.2010 0:43:57   
Bogdancanka
Пенелопа ајдемила малку и ти да го загрееш столчетоuser posted image
Колку години имаш?
што би променила кај себе?
Што би променила кај мт?
Животно мото?
Дали би простила неверство?
Како реагираш на провокација?
Твој стил на облекување?
Дали сакаш домашни миленичиња?
Омилено јадење?

мислам дека е доста од менеuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 767
2.7.2010 10:32:01   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

Moeto vreme pomina , me stavivte na zeskoto stolce koga krecime doma mesto da pomognete.user posted image user posted image user posted image
Na zeskoto stolce ja stavam sega penelopa

Охохохо јас дури сега гледам....ама имам врема да ви одговорам user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 768
2.7.2010 10:33:34   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: big_mama817

колку време си во брак? Една и пол година user posted image
се одлучивте за името за бебето? Да
дали живеете сами? Да
работиш и што? Моментално не, пишувам магистерски труд...а баш ми фали работа user posted image

доста од мене user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 769
2.7.2010 10:44:16   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: betpet

За пенелопа,

Што е тоа што најмногу се прави тажна и тоа што те прави весела? Тажна најчесто ме прават нечии зборови, љубоморни, себични, недораснати луѓе....весела ме прави некогаш дождот, некогаш сонцето, а најмногу прегратките на сопругот.
машко или женско? Многу сакам женско, ама во мојов случај е машко user posted image
име кое ти се допаѓа? Женско- Ана Марија, машко- немам некое ептен нај нај можеби Иван и Лука
дали и што работиш? Веќе одговорив, не не работам
како ти поминува денот во недела? Се будам сабајле околу 08, средувам по дома, малку шетнувам, најчесто низ град и до библиотека, средувам материјали, попладне ручек со мажуле, сега бидејќи е лето најчесто навечер шетаме сами или со пријатели- секој ден по нешто се случува во Љубљана user posted image
каде живееш и каде би сакала да живееш? Живеам во Љубљана и тука сакам и да останам, можеби на стари години некаде на море user posted image
твоја изрека? Everything happens with reason.
што те мотивира? Ех колку добро прашање- ме мотивира желбата да се има подобар живот.

(Одговор на членот betpet)
Непосредна врска до пораките: 770
2.7.2010 10:55:03   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

Пенелопа,

Што сметаш дека е твоја најголема слабост? Моја најголема слабост е неодлучноста, многу време ми треба за да донесам некоја одлука.
Опиши ни како изгледа еден твој ден. Веќе одговорив user posted image
Колку време чекаше user posted image ? Во принцип не чекав воопшто, не сакав само да бидам бремена на свадба, после свадбата рековме кога ќе биде ќе биде и еве бидна точно на нашата годишница user posted image
Дали често се карате со мт и поради што најчесто? Можеби поради хормонални промени ама во последно време не се караме, најчесто јас го гњавам дека не ми посветува доволно внимание...тоа најмногу ми треба и ништо не ме задоволува user posted image
Која е твоја животна цел (најголема неостварена желба)? До пред неколку години- да отворам Монтесори градинка во Ск, а сега што побрзо да завршам со магистеркиот, да си најдам работа во некое министерство и се разбира да одам на Бора Бора user posted image
Што те вади од такт? Веќе одговорив user posted image
Дали имаш пријатели во близина и колку често се гледаш со нив? Пријателите на мажуле се и мои пријатели сите живеат во Љубљана, се гледаме кога имаме време...но не како во Ск. секој ден, кафиња и муабети
Кое е твое хоби? Што те исполнува? Сакам да читам, да се надградувам...ме исполнувааат патувањата, иако знам да бидам мрзоволна user posted image

Непосредна врска до пораките: 771
2.7.2010 11:03:03   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: tereza

ајде пенелопа е на редuser posted image
-Каде ќе одите на летовање? Годинава во Хрватска...едвај чекам user posted image
-Кое место ти оставило најубав впечаток(од оние каде што до сега си прошетала)? Покрај Љубљана, топ место за мене е Венеција- посебно сум поврзана за тој град, Барцелона, Франкфурт, Прага.
-Колку често доаѓаат твоите на гости кај вас во Љубљана,а колку често вие доаѓате во Скопје? Мајками била еднаш,сестра ми исто,  татко ми поминува почесто- таква му е работата, само брат ми не бил сеуште....не одиме често доле.
-Дали си возач,и имаш ли искуство низ сообраќајот во твојот град? Сеуште не сум возач, ама ќе треба и тоа во брзо врема да се промени... и тука има секакви буuser posted image ли.
-Имате ли милениче дома,и дали воопшто би чувале некое животинче?user posted image   Да имаме куче, мешанец старо 12 години.
-Омилена игра(шах,монопол,карти или домино-избери )?user posted image   Ехеее на времето дедо ми ме учеше да играм шах, монопол исто многу сум играла а за карти и да не зборуваме, единствено домино не знам да играм.
-Дали мт подарува цвеќе без посебен повод (како роденден,годишнина и сл)? Да знае да ме изненади без повод user posted image

(Одговор на членот tereza)
Непосредна врска до пораките: 772
2.7.2010 11:15:43   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki

женските што сум ги испуштила  ќе ги чекам кога ќе го повторуваме материјалотuser posted image

Пенелопа:

Колку често доаѓаш во Мк? Веќе одговорив немам посебна желба за одење доле, па и не одиме често, само по потреба user posted image
Во што се разликува животот во Словенија од оној во Мк? Хммм, луѓето си ја гледаат својата работа, немаат време да озборуваат и досаѓаат, повисок стандард, љубезност, викендот го користат за спорт и шетање во природа а не ко во Мк на чистење user posted image
Што ти беше најтешко да се навикнеш таму? На односите кои владеат во семејството на сопругот.
Што ти недостига од Мк? Храната дефинитивно, сега кога сум бремена ми текнуваат работи што тука не можат да се најдат и само пекам ко на пример, ѓеврек, симит-погача user posted image
Дали го знаете полот на бебето или ќе чекате да се изненадите на породувањето? Полот на бебето го дознавме уште на почетокот некаде 12 недела, и сега секој пат кога го гледаме само потврдуваме- ДА, МАШКО Е!
Сопругот е македонец или словенец? Мешанец, ама со словенечки начин на размислување за се!
На кој јазик ќе му зборуваш на бебето? Хахаха добро прашање, планираме јас да му зборувам на словенечки- бидејќи морам да си го усовршам јазикот, а мажуле на македонски.
Дали сопругот ќе присуствува на породувањето, дали ти сакаш да присуствува, дали тој сака? Со оглед на тоа дека имаме дебели врски user posted image , ДА ќе присуствува, он тоа го сака а и јас ќе се чувствувам посигурно.
Дали ви е се спремно за доаѓањето на бебето (соба, облека, креветче, количка...)? Охоооо па јас сум на пола пат- 20 недела, сеуште само гледаме, уште ништо не е купено.
Дали во Словенија постои обичај 40 дена и дали планираш да го испочитуваш? Појма немам дали постои такво правило, морам да прашам user posted image , па планираме сами да се грижиме за бебето на почеток, ако некој сака да дојде ќе мора да се најави па во зависност од моменталната ситуација тогаш ќе одлучиме дали примаме гости или не.

толку од менеuser posted image

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 773
2.7.2010 11:23:39   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka

Пенелопа ајдемила малку и ти да го загрееш столчетоuser posted image
Колку години имаш? 26 скоро ипол.
што би променила кај себе?  Би сакала да сум поодлучна и посамоуверена во некои ситуации.
Што би променила кај мт? Хахаха, не би менувала ништо бидејќи тогаш нема да биде тоа што е.
Животно мото? Еverything happens with reason.
Дали би простила неверство? Тешко прашање, зависи од многу нешта.
Како реагираш на провокација? Збеснувам, враќам со иста мера.
Твој стил на облекување? Па се што е тренди.
Дали сакаш домашни миленичиња? Да, по можност мало бело кученце user posted image
Омилено јадење? Моментално ми недостасуваат јадењата на мама- значи мак. јадења, а инаку сакам добро подготвено месо, тестенини, кинеска храна зависи каков ми е денот user posted image

мислам дека е доста од менеuser posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 774
2.7.2010 11:29:30   
penelopa
Бидејќи јас успешно си ја завршив работата, ја поканувам Тереза на жешкото столче.

Еве прашања од мене:
  • Гледаш ли Опра шоу?
  • Што би требала да посетам во Битола ко турист?
  • Дали имаш брат, сестра?
  • Која е најдалечната дестинација на која си била?
  • Што те привлече да се зачлениш на рр?

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 775
Страница:   <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?