|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  31 32 [33] 34 35   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Интервју :)
4.7.2010 23:01:04   
Julie1
Јас мислам дека Боцко, го гледам сега онлајн, па повик за одговори на интервјуто!

Од каде ја црпиш позитивната енергија?
Кога поради работа би бил принуден да живееш во странство, која земја би сакал тоа да биде?
Која професија потајно посакуваш да ја има Стефан кога ќе порасне?
Дали им веруваш на луѓето?
Дали мислиш дека во секоја ситуација или во секој однос со човек доброто секогаш со добро се враќа?

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 801
4.7.2010 23:20:37   
Bitolcanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie

Јас мислам дека Боцко, го гледам сега онлајн, па повик за одговори на интервјуто!

Ајде Боцко, не се криј user posted image user posted image user posted image BE MAN user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 802
5.7.2010 18:23:07   
Тања РР
user posted image
Каков е овој застој? Чек да го повикаме Боцко.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 803
5.7.2010 19:18:41   
Боцко
ИЗВОРНА ПОРАКА: majka 79
znaci bocko, da pocnimeuser posted image :
dali i pomagas na tvojata sopruga, koi se tvoi obvrski vo domot?
да, помагам, иако не толку често како порано. моите обврски се купување во супермаркет (не сакам пазар), чистење вц, шетање на стефан кога жм треба нешто друго да испозаврши.
dali valkanite alista(posebno corapi) gi frlas vo korpata za alista ili davas kosovi zad vrata?
секогаш се фрлам во корпа за лишта (добро сум превоспитан од жм)
dali pred brakot si imal golema neostvarena ljubov?
да, ова ко да прашува некој што ме знае... ц ц ц
dali otkako si vo brak nekoja druga zena go ima privleceno tvoeto vnimanie, nemora da si izneveril dovolno e potajno da si ja posakuval ili da si mislel na nea?
ех, чек сеа малку, да размислам....да. но, никоаш не би направил ништо.
dali planirate uste deca?
јас планирам, жм има поинаков одговор

Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.

(Одговор на членот majka 79)
Непосредна врска до пораките: 804
5.7.2010 19:27:35   
Боцко
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka
ај прашањата ги заборавив ајде сега да почнамuser posted image
Опиши се!
Што те прави среќен?
мали нешта, ситни задоволства, насмевките на моите најмили, заедничките мигови...
Колку години си во брак?
8 убави години
Неостварена желба од детсвото?
да станам пилот
Омилена дестинација?
реална и достижна дестинација - кипар, грчкиот дел
Каде на одмор?
сеуште не знам, кај мене се е минут до 12 заради работата
Што би променил кај себе?
на себе ништо, колку и да звучи тоа чудно. во себе, можеби неколку ситници, нпр да не одолговлекувам.
како реагираш на провокација?
никако. смирено, ја констатирам и се оддалечувам од луѓе кои провоцираат.
дали мислиш дека жените се манипулатори?
секој од нас или бил или е манипулатор барем еднаш во животот
Животно мото?
немам неко псебно мото, но верувам во себе и своите способности да постигнувам успеси во животот.
мислам дека доволно е од менеuser posted image

Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 805
5.7.2010 19:43:02   
Боцко
ИЗВОРНА ПОРАКА: betpet
која држава би ја посетил и што сакаш да видиш од неа?
сад. но би сакал да гледам природа и знаменитости а не бетон, шопинг и технологија.
работа со која целосно си се исполнил?
мојата сегашна. на почеток не се наоѓав себе си во тоа што го работам, но сега навистина си ја сакам работата и ме исполнува.
на кого наликува синчето, на мама или тато?
mama xerox 100%
кој е поголем авторитет?
неблагодарно прашање, но ќе мора да кажам дека сум тоа јас
дали ти смета метежот и густите магли во скопје?
не. ми смета дводнвниот снег во ск во зима
повеќе сакаш, стан или куќа?
од искуство и такво и вакво - куќа
твоја лична изрека?
ауууу, немам бе
што мразиш, сакаш, посакуваш и што најмногу те мотивира?
мразам лицемери, сакам дасум опкружен со среќни и добри луѓе, посакувам ептен комфорен живот со минимум напор, ме мотивира стефан
дали си за друштвени игри и кои?
да, секс user posted image , може монопол, карти, не лтути се човеку...
си ли за едно девојче аааааа......татино галениче?
дефитивно да.
еден среќен ден.........

(Одговор на членот betpet)
Непосредна врска до пораките: 806
5.7.2010 19:49:07   
Боцко
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka
Боцко,

Што те прави тажен? самотија, осаменост, смрт
Што те вади од такт? импровизации, лицемерие
Колку долго држиш/те држи лутината? понекогаш и во 2 дена, зависи од степенот на налутеност
Хоби? музика. порано имав повеќе
Со што се занимаваш? имам фирма за продажба на градежна опрема, опрема за дигање и алати
Колку време поминуваш на компјутер? неколку часа, 6-8 не знам точно, ама многу се
Неостварена желба ... реков и пак ќе речам, пилот да бидам. ех, стварно е неостварена
Дали си го добил прекарот - папучар? и да сум го добил не би ми пречело. ниој во лице не ми рекол, зад грб не знам.
Дали си бил озборуван и како реагираш на озборувањата за тебе? секој си има право да си каже, ама времето ќе покаже...
Дали и колку слободно време? имам, сакам да го поминувам со семејството и пријателите
Колку често се гледаш со пријателите? обично за викенд
Дали имаш повеќе пријатели или пријателки? подеднакво, многу сум среќен поради тоа
Што те нервира кај сопругата, а што неа ја нервира кај тебе? изгледа взаемно не нервираат нашите суети user posted image

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 807
5.7.2010 19:54:08   
Боцко
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie
боцко апиарс онлајн цело време разбираш, дури и кога не е user posted image
Од каде ја црпиш позитивната енергија?
од секој ов ден кога ќе ги отворам очите, од помислата декасум жив, од мојот син стефан, од секој нов деловен успех, од пријателите кои ме сакаат и јас нив...
Кога поради работа би бил принуден да живееш во странство, која земја би сакал тоа да биде? хммм...кипар, словенија, канада
Која професија потајно посакуваш да ја има Стефан кога ќе порасне? пилот user posted image user posted image user posted image
Дали им веруваш на луѓето? да. можеби не е здраво. да не не треба?user posted image
Дали мислиш дека во секоја ситуација или во секој однос со човек доброто секогаш со добро се враќа?
дефинитивно, но ако човек не бара разрешница сега и веднаш. времето работи за секој добар и за секој лош човек подеднакво, но им испорачува различни фактури user posted image

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 808
5.7.2010 22:31:10   
jovanka
Eve nekolku prasanja:
1.Horoskopski znak?
2.Omileno cveke?
3.Omilen pijalok i hrana?

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот Боцко)
Непосредна врска до пораките: 809
5.7.2010 22:37:45   
Боцко
ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka
Eve nekolku prasanja:
1.Horoskopski znak? ДЕВИЦА, подзнак ВАГА, месец во ШКОРПИЈА
2.Omileno cveke? user posted image
3.Omilen pijalok i hrana? пијалок ВИНО, храна ПИЦА, МОРСКИ ПЛОДОВИ, МИСИРКИН КОПАН НА МЕКСИКАНСКИ НАЧИН, VEGEMITE намачкан на се и сешто

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 810
5.7.2010 22:44:02   
Martins mom
Боцко, за што си најмногу талентиран?
Која телевизиска програма најмногу ја гледаш?
Која е најромантичната работа што ја имаш направено за жт?
Што те натера да станеш член на РР?
Како се замислуваш за 20 години?

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 811
5.7.2010 23:07:46   
Боцко
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom
Боцко, за што си најмногу талентиран? - за готвење, можеби малку и за поезија, пеење
Која телевизиска програма најмногу ја гледаш? - csi, poirot, grey's anatomy
Која е најромантичната работа што ја имаш направено за жт? кога се појавив на врата со еден букет од надувани балони во разни бои и форми
Што те натера да станеш член на РР? љубовта кон стефан и желбата за нови, квалитетни пријателства
Како се замислуваш за 20 години? - како богат инвеститор на американскла берза кој прави трансакции од својот лаптоп паркиран на mackenzie beach во ларнака, ќе поработи 30 минути дневно а потоа со жм ќе си се шеткаме покрај плажата и долго ќе уживаме во зајдисонцето

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 812
5.7.2010 23:21:09   
niki
Боццццккккккккккккооооооооооооооооооооооооо!
Е што да те прашам?user posted image

Какво изненадување и приреди на сопругата за годишницата?
Зошто неваш дека си добар сопруг и што би рекла сопругата ако и го поставиме истото прашање?
Што мисл сака уште едно дете, многу и се двете што ги има?
Дали веруиш за (не)активноста на машкот пол на родителски форуми?

туф, немам веќе инспирација
user posted image user posted image
ај подоцна пак ќе се навратам

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 813
5.7.2010 23:34:50   
Maca25
за нашиот боцко

1. кој му го даде името на Стефан?
2. Дали со жт се карате пред него или чекате тој да заспие?
3. Опиши ни еден твој најобичен ден (викенд).
4. Што работи жт?
5. Дали стефан оди во градинка и во која?
6. Дали имате домашно милениче?
7. На кого е стефан во карактерот?
8. Омилена игра и песна од детството?user posted image
9. Дали си пушач?
10. Колку време поминуваш во автомобил?

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 814
6.7.2010 0:08:37   
Боцко
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki
Боццццккккккккккккооооооооооооооооооооооооо!
Е што да те прашам?user posted image

Какво изненадување и приреди на сопругата за годишницата? - слатко изненадување, оваа година немавме можност за нешто специјално, едноставно коцките се склопија така
Зошто неваш дека си добар сопруг и што би рекла сопругата ако и го поставиме истото прашање? - ја сакам и почитувам жм бескрајно. се трудам и правам најдобро што можам. понекогаш тоа не е доволно. знам, не сум безгрешен ниту идеален. што би рекла жм? што и да е само нека е контра од мене user posted image
Што мисл сака уште едно дете, многу и се двете што ги има? - ско ме броиш мене во деца, тогаш да. многу и се 2-те.
Дали веруиш за (не)активноста на машкот пол на родителски форуми? - мажите се чудна сорта. не е откриваат а се по малку воајери и сакаат да ѕирнат, читнат...со се поатрактивните теми веројатно ќе биде полесно да се испровоцираат да бидат поактивни

туф, немам веќе инспирација - можеш ти и подобро user posted image
user posted image user posted image
ај подоцна пак ќе се навратам

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 815
6.7.2010 0:18:14   
Боцко
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

за нашиот боцко

1. кој му го даде името на Стефан? - мама
2. Дали со жт се карате пред него или чекате тој да заспие? се случува тоа и пред него. а тој знае да каже Доста зборувате гласно...
3. Опиши ни еден твој најобичен ден (викенд). - викенд: станување, доручек, прошетка, или пазарење па сите заедно напрошетка (парк, зоо, белви, бродец...), ручек, тв/компјутер и сл, чистење ако е на програмата тогаш стефан е кај баба сервис попладне дружба со пријатели и деца или прошетка или кафе шема (јас и стефан) во блиското кафуле...
4. Што работи жт? - професорица user posted image по англиски, и не дава на часови user posted image
5. Дали стефан оди во градинка и во која? - не оди, по еден неуспешен обид а дали ќе оди, тоа знае жм
6. Дали имате домашно милениче? - немаме. стефан до сега не пројавил интерес, но сега сака да игра со кучиња и мачки и да ги гали.
7. На кого е стефан во карактерот? - на себе
8. Омилена игра и песна од детството?user posted image - игра: фудбал. песна: па сум го пеел цел репертоар на бјело дугме, да знаат тенџерињата да зборат.
9. Дали си пушач? - само на добри другари user posted image user posted image . не, не сум, но знам понекогаш да запалам во друштво
10. Колку време поминуваш во автомобил? 2-3 часа дневно во просек, отприлика треба да е точно

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 816
6.7.2010 0:21:14   
Боцко
i guess дека ми помина редот и сега треба столчето да го отстапам на...gary68
user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 817
6.7.2010 0:21:47   
Anushka
аха, Боцко, сега гледам дека те начекавuser posted image user posted image user posted image  нема бегање:
1. зошто Англиски јазик и литература?
2. Сопругата ти е егзотична бринета, дали си само за бринетки?! (една очајна плавуша прашува, хи, хи)
3. дали би отишол да работиш на платформа за пусти пари?
4. одбери филм за со пуканки и пиво: "Beautiful Mind"; "Gladiator"; "Armagedon"; "Avatar"; "Young Shakespeare"...?!
5. Германија или Шпанија?
6. Хаска или Лабрадор?
7. Точен датум на раѓање, Девицо?
8. Би имал ли и ти три деца?

Непосредна врска до пораките: 818
6.7.2010 0:29:08   
niki
поправенuser posted image   за Боцко

Колку се согласувате во воспитувањето на Стефан, кој го има последниот збор најчесто?
Манипулира жт со тебе, дали и дозволуваш да манипулира?
Во колку часот заспиваш секој ден?
Кој го заспива Стефан и како?
Што те нервира кај твојот 3 и полгодишен син?
Колку имаш време за свое хоби и кое е твоето хоби?
Дали гледаш фудбал, дали си страствен навивач на некој клуб?
Што треба еден татко да го научи својот син?

user posted image

< Поракaта ја уредил niki -- 6.7.2010 0:30:06 >

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

Непосредна врска до пораките: 819
6.7.2010 0:32:07   
Боцко
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka
аха, Боцко, сега гледам дека те начекавuser posted image user posted image user posted image  нема бегање:
1. зошто Англиски јазик и литература? - секогаш прва рзерва по бекството од електро user posted image , а и жени има мнооогу user posted image
2. Сопругата ти е егзотична бринета, дали си само за бринетки?! (една очајна плавуша прашува, хи, хи) дај шта даш, нема бирање. узми све што ти живот пружа. слабост ми се очајни...домаќинки хехе
3. дали би отишол да работиш на платформа за пусти пари? не. парите сам ги правам на свој начин. види погоре за како се замислувам за 20 години. имам план и ќе го остварам. платформата не е во планот.
4. одбери филм за со пуканки и пиво: "Beautiful Mind"; "Gladiator"; "Armagedon"; "Avatar"; "Young Shakespeare"...?! кај ме најде бе, психо профил да не ми правиш. none of the above. rain man. forrest gump. big daddy
5. Германија или Шпанија? и едно и друго user posted image . германија
6. Хаска или Лабрадор? хаска бре, каков лабрадор
7. Точен датум на раѓање, Девицо? тиру риру...последниот ден, на преминот со вага, само положбата на ѕвездите, скопје и компјутерот рекоа батка ти си вага
8. Би имал ли и ти три деца? имам 2 сестри. знам како е, значи да!

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 820
6.7.2010 0:42:44   
Боцко
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki
поправенuser posted image   за Боцко

Колку се согласувате во воспитувањето на Стефан, кој го има последниот збор најчесто? - не се согласуваме. последнио збор најчесто го има жм
Манипулира жт со тебе, дали и дозволуваш да манипулира? - не, и не дозволувам
Во колку часот заспиваш секој ден? од 22-01, варирам
Кој го заспива Стефан и како? - стефан заспива сам
Што те нервира кај твојот 3 и полгодишен син? - инаетот
Колку имаш време за свое хоби и кое е твоето хоби? - немам некое посебно хоби. музиката ако се смета за хоби е насекаде со мене. хоби ми се технолошките апаратчиња, нпр моето домашно кино ама се промени сега сакам серии паси фаќа прашина
Дали гледаш фудбал, дали си страствен навивач на некој клуб? - фудбал не. гледам американски фудбал (за некои рагби) и навивам за denver broncos
Што треба еден татко да го научи својот син? - да се сака себе си.
ако човек не се сака и почитува себе си, тоа може да има несогледливи последици по него.

user posted image

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 821
6.7.2010 0:58:55   
Anushka
ајд, Боцко, за крај, пред да дојде Гари 68...
1. Кога си ја изгубил невиноста?
2. Дали се вртиш по куси здолништа?
3. Скијање или пливање (мислев на Бело Дугме - малене гакице, танке маичице...)
4. Зошто тооолку го мразиш Електро (мислам, и јас го мразам - дефинитивно нешто им фали на тие со Машински/Електро, чест на исклучоци)
5. Омилена поза?

Непосредна врска до пораките: 822
6.7.2010 1:06:20   
Боцко
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka
ајд, Боцко, за крај, пред да дојде Гари 68...
1. Кога си ја изгубил невиноста? - многу доцна за денесни стандарди, полнолетен бев.
2. Дали се вртиш по куси здолништа? - задолжително, тоа е добра вежба за вратна спондилоза. user posted image
3. Скијање или пливање (мислев на Бело Дугме - малене гакице, танке маичице...) - пливање, мај фејвроит. разбираш
4. Зошто тооолку го мразиш Електро (мислам, и јас го мразам - дефинитивно нешто им фали на тие со Машински/Електро, чест на исклучоци) не го мразам, само не ми одеше.
5. Омилена поза? - user posted image (...што ли ќе е следно...ти се склопија коцките во мозаикот...хехе) ама да не кажеш никому (1. 69; 2. DOGGY)

уф, немоам појќе, ме изморивте

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 823
6.7.2010 9:39:19   
niki
ИЗВОРНА ПОРАКА: Боцко

i guess дека ми помина редот и сега треба столчето да го отстапам на...gary68
user posted image user posted image user posted image

После првиот татко активен член на РР, следен првиот татко модератор на РРuser posted image
ја обожавам темава јеееее

Ќе ми го кажеш сега никот на жт?user posted image user posted image user posted image user posted image (се зезам, секако дека можеш да го скокнеш ова прашање)
Наброј се што правиш за да и помогнеш на жт околу одгледувањето на детето и одржувањето на домаќинството?
Дали твојата сопруга манипулира со тебе, дали и дозволуваш да манипулира со тебе и дали таа се има јавено со коментар на темата манипулаторки?user posted image
Дали ти некогаш манипулираш со сопругата?
Што мислиш за (не)активноста на машката популација на РР и како модератор што планираш да направиш за да го промениш тоа?
Омилена книга, филм, песна?
Хоби со кое се занимаваш во слободно време?
Дали гледаш фудбал?
Што работиш и колку си задоволен од својот избор, работното место, финансиската сатисфакција?
Што би променил кај себе?
Неостварена желба?
Животно мото?

ај доста еuser posted image да оставам некое прашање за другитеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 824
6.7.2010 11:04:07   
Палешка РР
Дали си од Скопје?
Колку деца имаш?
Зборуваш ли на дијалект?
Рече дека одамна не читаш, но подоцна си се приклучил? Од кога не читаш?
Што работиш?
Колку имаш време за семејството? И помагаш ли на жт во домашните обврски?

Не сум завршила user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 825
Страница:   <<   < Претходна страница  31 32 [33] 34 35   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  31 32 [33] 34 35   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?