|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  13 14 [15] 16 17   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Еднократни пелени
30.5.2010 22:27:06   
Snowhite RR
Има молфикс во Македонија, имам видено и јас

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот melody)
Непосредна врска до пораките: 351
30.5.2010 22:54:00   
Leonida
Во Тинекс ги има.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 352
30.5.2010 22:56:45   
melody
Fala Leonidauser posted image

(Одговор на членот Leonida)
Непосредна врска до пораките: 353
30.5.2010 23:16:29   
strelec 1982
koga se rodi sinot koristev pampers sleep play i bev zadovolna.Po preporaka pocnav da gi koristam Molfiks stvarno se super nema sto eve vise devet meseci tie gi upotrebuvam i cenata im e prilagodliva.so sleep play se negde ista cena a od orginalnite pampers se poeftini a so isti kvalitet.

Непосредна врска до пораките: 354
31.5.2010 0:03:23   
soncicko
jas gi koristam sleep and play ama nekako se mislam da gi smenam cudna rabota ama nekogas se slucuva voopsto cel paket da ne mi prokisme kaka a nekoj paket cesto da prokisnuva kakata mislam deka ima razlicni uvoznici i so razlicen kvalitet....
dali nekoj go ima istovo primeteno?
p.s.sekogas gi kupuvam od zegin

(Одговор на членот strelec 1982)
Непосредна врска до пораките: 355
31.5.2010 11:56:03   
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: soncicko

jas gi koristam sleep and play ama nekako se mislam da gi smenam cudna rabota ama nekogas se slucuva voopsto cel paket da ne mi prokisme kaka a nekoj paket cesto da prokisnuva kakata mislam deka ima razlicni uvoznici i so razlicen kvalitet....
dali nekoj go ima istovo primeteno?
p.s.sekogas gi kupuvam od zegin

ete i nie gi koristime tie postojano i takva rabota ni se nema slucenouser posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот soncicko)
Непосредна врска до пораките: 356
31.5.2010 15:16:55   
melody
ИЗВОРНА ПОРАКА: strelec 1982

koga se rodi sinot koristev pampers sleep play i bev zadovolna.Po preporaka pocnav da gi koristam Molfiks stvarno se super nema sto eve vise devet meseci tie gi upotrebuvam i cenata im e prilagodliva.so sleep play se negde ista cena a od orginalnite pampers se poeftini a so isti kvalitet.

Super stom e taka ako eventualno doagam sama vo Mk bez maz mi da vidam da kupam Molfix od tamu.I ovde kvalitetot e odlicen nitu ednas do sega nemaat propusteno,a nitu pak od mocki da i bilo malku mokro gazeto,super seuser posted image I nie do sega od raganje nemame smeneto pelena osven ednas Haggies ama bea katastrofa.

(Одговор на членот strelec 1982)
Непосредна врска до пораките: 357
12.6.2010 0:20:30   
soncicko
dali nekoj znae pampers new born 3 jumbo kolku pari se i kolku parcinja ima 

Непосредна врска до пораките: 358
12.6.2010 0:43:12   
nadica

ИЗВОРНА ПОРАКА: soncicko

dali nekoj znae pampers new born 3 jumbo kolku pari se i kolku parcinja ima 

памперс јамбо е 1090 во зегин без разлика која бројка е a 3 мислам дека се 82 ако не се лажам а гигант пакување е за малку посакпо како +100 ден а 3 се 96 пелени

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот soncicko)
Непосредна врска до пораките: 359
12.6.2010 0:50:15   
Тања РР
Леле многу се изнервирав од КанБебе пелените. Некни решивме да поминеме на 4-ка и задовме првин мало пакување од 10 за да видам дали одговараат. Супер беа. Потоа мм заде џамбо пакет и вчера за прв пат Јана прокиснаuser posted image . Што да видам цел пакет се дефектни. Од едната страна е испуштен ластикот. Ми иде да ги фрлам и да се префрлам на друга марка.user posted image user posted image user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 360
12.6.2010 0:56:52   
Maca25
е тања мила, истото ни се случи и на нас - цел пакет дефектни (имам пишано некаде погоре).
нина сега ми се исфрли од дајперс, па зборев со една пријателка и ми рече дека и ќерка и на истото меесто се исфрлила. Добро, од што ги прават пелениве?!?!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 361
12.6.2010 21:36:39   
Rossana
Nie denes kupivme hugies za da gi probame+poradi nagradnata igra vo tinex. Isto izgledaat kako kan bebe samo sto se druga boja, pred hugies kupiv kan bebe ama ic ne mi se dopadnaa neznam zosto user posted image user posted image user posted image mnogu se dlaboki i i pravaat mala grebnatinka na stomaceto, gi potrosivme sega utre ke dadam ocenka za hugies, i ako ne mi se dopadnat bi oni, ke kupam daipers. Pa site gi isprobav veke za peza user posted image user posted image Izleze deka daipers naj ni odgovaraat, lesni se i tenki i ne se ni poznavaat deka nosi pelena mnogu se ubavi.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 362
27.6.2010 8:26:22   
oliva
nie koristevme pampers premium care a sega pampers active baby

(Одговор на членот Rossana)
Непосредна врска до пораките: 363
28.6.2010 17:48:55   
Палешка РР
Купивме Evy baby многу убаво мирисаат, пред употреба мислам user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот oliva)
Непосредна врска до пораките: 364
2.7.2010 16:56:32   
*miki mami*
јас користев пампер но бидејки ми се смаци од ценатаuser posted image земав да пробам кан бебе и не сум задоволна ич....ми протекуваа обавезно им испагаше гелот се подвиткуваа кај мешето....user posted image ужас потоа преминав на виолета и сум презадоволна мислам не се скапи ние користиме 4ка ги користам и марамиците новите со лосион тие се посебна приказана и мислам дека се преубави пробајте!!!!!
за тие со користат пампер пробајте ги виолета не си ги давајте парите без потреба купете си несто за детето .....user posted image и што сум најзадоволна не ми пропустаат навечер од 9 до 9 пробајте

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 365
2.7.2010 17:18:41   
ananikol
ИЗВОРНА ПОРАКА: *miki mami*

не ми пропустаат навечер од 9 до 9

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nie koristime pampers active fit 3-ka
i mi se ima sluceno da mi prokisni a bebusot mi e mesec i pol
a pelenata od polnok ja menuvame posledno vreme sega vo 6h
inace denski ja menuvame na 3h

(Одговор на членот *miki mami*)
Непосредна врска до пораките: 366
2.7.2010 17:53:47   
*miki mami*
пелената е преполна,но не му протекува,а кога користевме памперс широкиот повој покрај нозинјата му беше влажен,а сега со виолетата е и поголем и поактивен но не му протекува...user posted image
на некој работи им го плакаме само иметоuser posted image ,но што да правиме ние само го сакаме најдоброто за нашите деца...user posted image user posted image
сега сме плус и без широк повој user posted image

(Одговор на членот ananikol)
Непосредна врска до пораките: 367
13.7.2010 16:22:00   
baby mama
Сега памперс користиме, ги земаме од Кам а и на попуст гледам се. 

Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.

Непосредна врска до пораките: 368
13.7.2010 17:04:58   
ananikol
ИЗВОРНА ПОРАКА: *miki mami*

сега сме плус и без широк повој user posted image

Nie od pocetok sme samo so Pampers bez sirok povoj

Непосредна врска до пораките: 369
13.7.2010 17:16:38   
Isabella
I nie sme so Pampers od pocetokot bez nikakov povoj.

(Одговор на членот ananikol)
Непосредна врска до пораките: 370
16.7.2010 16:36:09   
AnnaMolly RR
Ние користиме Памперс new baby сега сме на број 2 и јас сум презадоволна од квалитетот. Не сакав да експериментирам со други пелени зашто сме мали, имаме само 5 недели. Ама еве гледам многу ги фалат Виолета. Може ли да ми кажете колку пари се? 

(Одговор на членот Isabella)
Непосредна врска до пораките: 371
16.7.2010 18:10:10   
Џесика
Значи сите можни пелени ми се пробани, и направив комбинација што мислам дека колку-толку е исплатлива. Пошто Борјан пие многу течности ноќе, освен Памперс, не постоеше пелена што не протече... сега купувам едно џамбо памперс (6-ка) само за преку ноќ,  а преку ден Виолета, и сум презадоволна од Виолета, исто 6-ка, околу 800 ден. се 54 пелени, за помалите не знам... и заради тоа прелевање се напалив да ги купам оние BABY BOY PANTS демек гаќички, и да ви кажам за ништо не ги бива, разликата е во тоа што има гел само на предниот дел, а класичните памперс имаат гел низ цела пелена и повеќе траат.... и сеа морам да ги дотрошам, па да с се вратам на класичниот памперс

< Поракaта ја уредил Jasmina27 -- 16.7.2010 18:11:04 >

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 372
20.7.2010 16:23:48   
emma1
Pampers active baby 3. 2 pati probav da smenam, ednas Dipers i sega zemav Huggies ama ne sum zadovolna ic. ne deka ne se slucuva i Pampersot da propustat ama ovie drugive od prvo stavanje se napravi utop. sega ke gi dotrosam Huggies za preku den i veke ne eksperimentiram ke si teram so Pampers, nekako mi se najmeki

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 373
20.7.2010 16:32:04   
blue_blue
Violeta peleni se zakon user posted image  Navistina se dobri, a cenata e epten prifatliva. Jumbo pack 5, so 68 peleni e 850 denari vo Zegin. Inaku mene mi prokisnuvale i vo pampers i vo Becutan i vo dipers. Taka sto mislam deka ne se isplati za pampers da se davaat pari. Osven koga ednoto devojce mi imase pelenski osip pa i gi smeniv Violeta za Pampers Premium (vo belo pakuvanje se i imaat sosema razlicna struktura od obicnite pampers - meki se i imaat mrezicka kako pamuk se i se specijalni za sezitivna koza) koi se izgor skapi (golemo pakuvanje od 44 peleni e 1099 denari vo Zegin, mada posleden pat koga kupiv pred 3 nedeli bese snizeno na 890 den - ne znam zosto). Za sreka veke ne kupuvame peleni - se naucija da mockaat/kakaat vo noksirce

(Одговор на членот emma1)
Непосредна врска до пораките: 374
23.7.2010 11:11:59   
dostickage
Prvo bevme na Pampers premium Care 1 i bea top  ama mnogu ni se skapi iskreno.
Sega sme na pampers sleep & play 2 i super ni se,odlicni.Bi prodolzila i ponatamu so niv.
Inace imav nekoi gratis tri peleni Violeta i top bea koga mu gi probav.
Imav isto taka i Becutan tri peleni gratis od bolnica ama nekako mnogu bea kruti inace dobro vpivaat.
Ne bi se otkazala od sleep & play sega za sega,eventualno bi prodolzila so Violeta ako vidam deka mi se poeftini

(Одговор на членот blue_blue)
Непосредна врска до пораките: 375
Страница:   <<   < Претходна страница  13 14 [15] 16 17   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  13 14 [15] 16 17   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?