|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  15 16 [17] 18 19   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
30.7.2010 23:54:29   
Maca25
нема никој user posted image user posted image
јас баш го фатив компјутерот пред мм да седне и да почне да игра. или отишле сите некаде или се кријат. алооо со полиција ќе ве бараме!!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 401
30.7.2010 23:55:54   
Maca25
него како си ти јованче? што има ново? не одите некаде викендов? ние сме си дома, може утре до соње на скара, ќе си одмараме 3 дена, уживанција.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 402
30.7.2010 23:56:59   
Палешка РР
Јас сум тука ама расположена сум ........ шта да ти причам user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка -- 30.7.2010 23:57:23 >

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 403
30.7.2010 23:59:57   
jovanka
Utre sme vo Skopje a za dvata dena se dogovarame pa da vidime.Vo sonje bev vo nedelata preubavo mesto za odmor.

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 404
31.7.2010 0:04:26   
Snowhite RR
Еве ме и мене женски, како сте, јас ги користам максимално последните денови од одморот на свеки, па, пак, едно две кај неа, три четири пак кај неа, ааа минатиот викенд дури и едно вечерно излегување, во ноќен клуб искористивме, па не помина многу од последното, само една годинаuser posted image А овој викенд т.е. во недела вечер сме на свадба, деверот што ни беше на свадбата, сега тој ќе прави свадба, па така ќе има опа цупаuser posted image user posted image , и јас не сум многу по играњево, особено за ора, ама на оваа свадба ќе мора, само да не е жешко, па да испоцркаме
А денеска пак добивме покана за на роденден за утре во игротека, од Михаил другарчето ќе прави 3 години, така да, цел викенд исполнет со прослави, де родендени, де свадби, само за убаво да е, нека дава Господ секаде каде што нема

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 405
31.7.2010 0:04:34   
jovanka
najubavite cresi vo Sonje!
user posted image

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

Непосредна врска до пораките: 406
31.7.2010 0:10:22   
Тања РР
И јас сум тука жени. Ги успав останатите 2/3 од семејсвото и сега дојде ред за релаксација и РР уживанцијаuser posted image user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 407
31.7.2010 0:12:47   
Maca25
нина спие од 10, а мм еве го `ги одмарал очите` user posted image

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 408
31.7.2010 0:16:57   
Палешка РР
Познато ми е тоа одмарање на очи Маца, и мм така се вади user posted image

Непосредна врска до пораките: 409
31.7.2010 0:20:28   
Snowhite RR
Е да ви кажам, вечерва имавме гости, девојчето е 4 дена помало од Михаил, ама толку темпераментна, толку лоша, абе цела вечер се изнавика, пискаше, врискаше, сите се пробавме да ја заспиеме, ама нема шанси, а Михаил пак, додека таа беснееше, си спиеше ко бајче, абе смешки беа, се изначудија колку е тој мирен спрема неа, и покрај толку викотници, пискотници, заспа без проблем и без проблем спиеше и еве уште спие, додуша се разбуди еднаш, па пак презаспа. Понекогаш е многу мирен, машала, убаво на мамичка, а не дека и тој нема такви испади понекогаш. ама ете вечерва се погоди мирен да биде

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 410
31.7.2010 0:20:32   
Maca25
и сега на секои 2 мин. го прашувам: Ненад спиеш?? и он: не не ги одмарам очите.

Непосредна врска до пораките: 411
31.7.2010 0:22:26   
Maca25
браво бе snowhite за Михаил. Ќерка ми е нешто како девојчето што ви било на гости- немирна, тепачка, сака се да е по нејзино или ќе плаче додека не го истера по нејзино. не знам на кого е ваква?!?!

Непосредна врска до пораките: 412
31.7.2010 0:24:06   
Bogdancanka
и јас сум тука али само напишав што напишав и мм ме избрка од пред пц си се намести онuser posted image е сега користам гужва се тушираuser posted image user posted image user posted image

Инаку како што напишав погоре денес сум супер,цел ден се радувам што ги поднесев документите....инаку одсабајле кога отидов во Гевгелија пред да одам бевме со сестра ми малку на шопинг,си се прошетав се опуштив и полна со енергија тргнав во фондот и таман пред врата ќесата во која ми беше папката со документи ми ја нема и паника на кратко,сум ја оставила во слаткарницата каде што застанав да каснам малку благоuser posted image важно јас да втасам а документите....ќе бев жива брука да влезев со празни рацеuser posted image али ајде де изгледа премногу се радувам  па од радост и глава ќе изгубамuser posted image user posted image user posted image

ете го ама е брз повторно ме брка од прек пцuser posted image user posted image user posted image поззз од мене се читаме утре

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 413
31.7.2010 0:32:55   
nadica
еве ме и мене надица конечно заспа ама неможам долго да ве дружам имам еден куп за пеглање user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 414
31.7.2010 0:44:12   
Snowhite RR
Јас не пеглам на овие жештини, пеглам едно по едно по потреба, а не како порано по една, две машини пеглав, и кога ќе застанев по 2 саати над пегла
Па Маца сигурно има на кого е таква Нина, а може и е период, па ќе и помине
Ајде сега да мијам чаши, да раскревам маси, да не губам време утре сабајле да излезиме порано, дури не фатиле жештини, да докупам некои ситници за на свадба

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 415
31.7.2010 1:10:29   
Палешка РР
Јас ќе си поседам уште саат и пол, бидејќи Миа сега е во форма, а ми се спииииеееееuser posted image

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 416
31.7.2010 1:18:18   
nadica

леле ми се спие ми се плаче user posted image
одам да нанам user posted image  а утре ќе пеглам

и ако некој има слободно време еве се пријавувам да му го купам и потполнам user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 417
31.7.2010 11:01:41   
Viktori
јас само да ве поздравам. тапа интернет ко и секогаш на крај месец. Ни 15 гига не ме крпат! user posted image
Денес само ќе читкам (ако ми отвораuser posted image )

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 418
31.7.2010 11:21:53   
mama26
eve me i mene.si bev na odmor i sega si dojdov da ve sirnam i ke odam da pocistam malkuniz doma

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 419
31.7.2010 11:29:33   
Bogdancanka
здраво Мама26 како си,како си  поминавте на одмор?

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 420
31.7.2010 11:30:32   
Палешка РР
Е арно де мама, ами зошто не ни кажа дека одиш на одмор, ние скиснавме пред фризерница чекајќи те user posted image
Ај добре ни дојде user posted image

Непосредна врска до пораките: 421
31.7.2010 11:31:09   
mama26
ubavo.malku ni zavrna dva vecera.preku den se banjaa ama mene mi bese strav maliov da ne nastine.pa od 7 dena 5 bevme vo voda.ne izgorevme bitno,i nemase komarci vo dojran.sto mi bese cudnouser posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 422
31.7.2010 11:32:45   
Палешка РР
Ајде сега одморена и исунчана сите да не средиш во косите user posted image

Непосредна врска до пораките: 423
31.7.2010 11:33:05   
mama26
sega da sirnam da vidam novo ima li nesto....

Непосредна врска до пораките: 424
31.7.2010 11:34:05   
mama26
vidov tamu prvouser posted image user posted image pisav na zenskata.ama i vie ste mi pomognale gledam soveti ste i dale kako i so da pravi.

Непосредна врска до пораките: 425
Страница:   <<   < Претходна страница  15 16 [17] 18 19   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  15 16 [17] 18 19   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Кое име да го избереме за нашето синче
Jasy

Кое име да го избереме за нашето синче :)

Влатко (9%)

Даријан (23%)

Максим (16%)

Андреј (20%)

Давид (13%)

Лука (19%)

Број на сите гласови: 231

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!