Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Bogdancanka ti posakuvam vaucer vo raka sto pobrzo za invitro, i jas za edna nedela mislam deka ke gi soberam rezultatite pa ke apliciram,i jas kaj mojata maticna sum bila prva za invitro sto ja sreduva dokumentacijata se nadevam deka nie RR ke bidime brzi. hehehehe ...... i sigurno deka ke uspeeme site nie ,da ni se mnozat .....
cestitki na onie na koi testot im e i jas moram da se pofalam deka se iznamaciv po bolnici i na kraj maticniot me prati vo ultramedika karsi zooloska i eve veke 2 meseci sum bremena ,od prvo ivf.moram da vi kazam na site sto se macite da probate tamu,uslugata im e odlicna mnogu se vnimatelni i sto e najvazno dostapni se 24 casa.koga pocnav so terapija doktorkata me prekina na sredina nesto ne i bese po keif i tolku bev razocarana sto se dvoumev dali da prodolzam ama bidejki bev preku fondot neznaev dali moizam da smenam nesto pa ostanav tamu pa prodolzivme posle naredniot ciklus i so rezultat i mnogu sum srekna,mi se dopaga toa sto ne rabotat na prazno i so nesigurnost nego ako ima mala verojatnost folikulite da ne se kako sto treba ili nesto somnitelno prekinuvaat odma.bi vi preporacala na site da si ja probate srekata tamu i site da dobiete pozz i samo bidete pozitivni toa e najbitno
BRAVO MEDVED I ZA TEBE CESTITKI , VELAM JAS DA NI SE MNOZAT SAMO ....., BI SAKALA DA MI KAZES KADE E TAA KLINIKA JAS PRV PAT SLUSAM ZA NEA. A KOJ PROBLEM GO IMAVTE VIE SO SOPRUGOT?
cestitki i od mene za bebence i medved se raduvame site koga gledame uspesi.se polnime so poz energija,uzivajte i dvete.a viee bebence vo koja bolnica befte???? ako sakas .pozsiki
bebence cestitki za Od ova podobro zdravje ! Da me fati i mene majata Denes mi izvadija dve jajni kletki Tolku imav i folikuli Pa gospod na pomos po 6 ti pat
Medved i tebe cestitki Si imala sreka ako vo Ultramedia si zabremenila Kolku sto znam edna duzina prijatelki od tamu ne zabremenija No sekoj nekade ke si go najde careto Na koj kade mu e pisano Ajde da stignes doporogaj lesna bremenost
честитки Бебенце имај си убава бременост и уживај во секој момент како
babydol да предлогот ми го потполни матичниот барањето го потполнив сама,само што сум направила мала грешка па треба да одам во вторник да ја исправиме,инаку барањата,предлогот и изјавата веќе ги имат во фондот вчера ги добиле,јас моите ги симнав од веб страната на фондот....со комплет документи денес бев во фондот се убаво разгледавме,сите документи ми се на број и ми рекоа дека сум прва што ги собрала сите документи инаку презадоволна сум од вработениот од фондот се убаво ми објасни внимателно се прегледавме и завршив е сега сме направиле мал пропуст за кој бев веднаш известена,ех да се сите службеници така пријатни државата ќе ни цвета,отидов полна со надеж и со уште поголема надеж се вратив...е сега се зависи од комисијата...затоа мили кој е за инвитро нека почне да си ги спрема документите и нека побрза да ги поднесе во фондот...Ако на некој му треба било каква информација за документите што и како треба слободно нека ме праша...поззз мили
Bogdancanka ti posakuvam vaucer vo raka sto pobrzo za invitro, i jas za edna nedela mislam deka ke gi soberam rezultatite pa ke apliciram,i jas kaj mojata maticna sum bila prva za invitro sto ja sreduva dokumentacijata se nadevam deka nie RR ke bidime brzi. hehehehe ...... i sigurno deka ke uspeeme site nie ,da ni se mnozat .....
хехехе најбрзи сме ние рингерајките
Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
CESTITKI bebence,imaj lesna bremenost, a bogdancanka i ti sto poskoro da ne izraduvas so pozitiven odgovor od fondot,i normalno potoa da sleduvaat !!I jas od vtornik so sredeni dokumenti ke odam vo fondot pa ke vidime.Pozdrav do site!!!!!
ајде стискаме палци и за тебе Смоква и за сите кои ќе чекаме одговор од фондот,дај боже што побрзо да завршиме со тропањето по тие врати и да добиеме позитивен одговор а потоа нормално да ги дочекаме или а може и двете наеднаш
sbakle mi se javi ja imam dve oploden jajni kletki Utre vtor den ke mi gi vrakaat dali nekoja ima iskustvo so vtor denvrakanje jajni kletki Dr mi rece kaj tie kako mene so siromav odgovor vrakale 2 den Do sega na site dr mesta mi vrakaja 3 i 5 den
pozdrav do site sto ke aplicirate do fond .ne se sekirajte i ne prejeducirajte kako ke bide Site ke dobiete Ne ja trosite energijata vo toa Najbitno ke bide dali ke zabremenime Zatoa opustete se i sobirajte energija i pozitivni vibracii od onie barem sto ostanale trudni Kaj makata sto ja imame kaj uste da se nervirame so fondot
Draga Zorana,mozebi bas toa sto ovoj pat e porazlicno od minatite neuspesni obidi e ubav znak, Ti posakuvam odlicna sostojba na organizmot i srekna raka na doktorot (koj dr bese?) i da se raduvate so soprugot ,a i nie ovde na forumot zaedno so vas Devojki,so golema nadez sum deka i mene i vas mescot sto sleduva ke ni donesi ubavi momenti,pred se zasto go zasluzuvame toa prirodno,no i jaki i hrabri sme i se trudime nasmeani i so nadez da pominuvame niz teski vreminja.... Pozz. i imajte ubavi praznocni denovi
Bogdancanke bi te prasala tebe i site ostanati , dali spermogramot od drzavnite bolnici go prifakaat ovie vo fondot , ili isklucivo baraat od privatnite kliniki sto izvrsuvaat ivf ?
Цеце важи спермограмот и од другите клиники јас ги поднесев сите спермограми што беа на мм, сите се од државната клиника од Струмица а едниот ни е правен во Плодност Битола...немаат нагласено од каде мора да биде спермограмот,само треба да се поднесе документ за направени две или повеќе анализи на спермата....поз мила ако било што имаш да прашаш прашај ме ако знам ќе ти одговорам
Fala ti Bogdancanke,za brziot odgovor. I drugo sakav da te prasam koga so maticnata doktorka go razgleduvavme pravilnikot na fondot taa mi rece deka ne treba da pravam HSG zosto na mm spermata mu e mnogu losa i deka so toj kriterium ispolnuvame direkten ICSI. Neznam sto da pravam ili so momentalnite dokumenti direktno da odam vo fondot pa za mojot slucaj tie da mi kazat, stvarno neznam sto da pravam a nekam da gubam vreme. BARAM SOVET OD VAS !