|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  18 19 [20] 21 22   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
1.8.2010 21:10:18   
mama26
sto si pravite ?gledam nema nikoj a prilepcankite ne kazuvaat deka denes vo edno od prilepskite sela se slavi sveti ilija.

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 476
1.8.2010 21:50:29   
Bitolcanka
Како си мама26? Како си ги поминуваш летните денови? Не кажа дали фати боја од одморот ... user posted image Јас утре ќе одам на езерце, ќе здивнам малку од секојдневието во градот - барем еден ден релаксирано, прв ова лето (сигурно не и последен) user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 477
1.8.2010 22:09:13   
Julie1
Поздрав и од мене рингерајки! Убаво поминетего утрешниот празник.

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 478
1.8.2010 22:57:12   
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

Како си мама26? Како си ги поминуваш летните денови? Не кажа дали фати боја од одморот ... user posted image Јас утре ќе одам на езерце, ќе здивнам малку од секојдневието во градот - барем еден ден релаксирано, прв ова лето (сигурно не и последен) user posted image
da ti kazam pravo deka sum bela mislev ke izgoram.imam fateno am malku taka na racete grbot poveke.inaku nozete beli mi ostanaa neznam zasto/user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 479
1.8.2010 23:01:42   
Bogdancanka
еве ме и мене цел ден сум вклучена али сега ќе бидам активнаuser posted image user posted image user posted image

браво за првиот збор на Јана сонце малоuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 480
2.8.2010 2:01:57   
Viktori
Активни корисници: Моментално на порталот има членови: 2 и гостуваат: 634.

Ја оставам Твинс да прави друштво на мноооогуте гости! Јас отидов на спиење! добра ноќ РР!

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 481
2.8.2010 11:00:18   
arh_diz
Eve me i mene ovie denovi bev pomalku aktivna.Se spremame za doaganje na bebeto.Kako ste vie

Биди тоа што си

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 482
2.8.2010 11:08:10   
Viktori
празнично! Сите дома! До кај 2 ќе биде добро, после ќе почнеме коси да кубеме user posted image user posted image user posted image

арх_диз, кога ќе дојде бебето??user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 483
2.8.2010 11:56:20   
mama26
eve me i mene da ve sirnam.i sreken praznik, imenden slava na site sto go slavat ovoj den.

Непосредна врска до пораките: 484
2.8.2010 14:00:11   
Maca25
гледам арх_диз уште малце има!!! леле ќе имаме нова бебушка на рр!
ние еве по дома, бевме сабајле на пазар, па на ул. Македонија да ја истрчаме Нина (смешно ми е ова да ја истрчаме, ама стварно е така, ако не се умори нема да спие). Јас ставив ручек да се прави, нина заспа, па сега ќе ве дружам.
Виктори шетавте вчера? Ние бевме едно 2 саати во парк, нина душата ни ја извади, па јас со неа си заспав (во 9.30).

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 485
2.8.2010 14:19:08   
Viktori
На клупа у Лептокарија Мацо, а децата ко муви без глави наоколу. На син ми му се собраа другарите од одделение, па глеам ќе треба секоја вечер да го носам user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 486
2.8.2010 15:06:17   
penelopa
Добар ден и од мене, јас мислев денес сите празнично разбегани кој на езеро кој на планина...добро има барем некој на рр. Ние вчера бевме празнично расположени па шетнавме на море па во рибен ресторан, денес поопуштено user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 487
2.8.2010 22:51:29   
Bitolcanka
Здраво девојки. Нека ни' е честит празникот Илинден. Уште мнооогу години да го славиме. Како сте? Како си го поминавте? Ники можам да замислам какво е чувството далеку од своите, од татковината, но тука е интернетот, за среќа - има начин да се слушнеш и видиш со блиските ... Издржи, па ќе се видите и лично наскоро ... Јас бев на плажа денес, фатив боичка, поцрвенев/потемнев, малку ме печи, иако се мачкав со масло за сончање. Убаво си поминав - сонце, вода, карти со саканиот. Научив да играм реми user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 488
2.8.2010 22:53:09   
niki
user posted image за сите што ми се далеку

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

Непосредна врска до пораките: 489
2.8.2010 22:56:54   
Martins mom
кооолку убав ден ...нели женски??user posted image user posted image user posted image за ситеuser posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 490
2.8.2010 22:59:14   
Bitolcanka
user posted image user posted image user posted image за тебе Ники и за сите Македонци ширум светот. Да те утешам, иако ден за одмор и релаксација - неработен + празник и на плажа сами - се потскаравме уште по пат (јас по навика почнав user posted image ) и малку пред бегање, но во глобала беше супер user posted image

Инаку, нас, Македонците тука ни' е здосадено, сакаме да прошетаме подалеку, но не секогаш се има секаква можност за тоа - уживај во Грција, Македонија е тука, те чека user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

На телма е "Македонска крвава свадба", ако ја има на ТВ - гледај ја или побарај ја на нет - потсетување на нашето тешко минато ...

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 491
2.8.2010 23:05:47   
niki
Во стил на  Виктори: Тенк ју фор д вондерфул врдс енд  информејшнuser posted image
ама наможам сега да гледам Македонска крвава свадба, ќе пукнамuser posted image

< Поракaта ја уредил niki -- 2.8.2010 23:19:49 >

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

Непосредна врска до пораките: 492
2.8.2010 23:13:56   
Bitolcanka
Пијалок му е мајката - начукај се и на се' ќе заборавиш, барем за миг user posted image

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 493
2.8.2010 23:16:10   
Bitolcanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Јана рече „мама“  и јас сега сум во облаци. Знам дека таа појма нема што значи тоа ама за мене е празник денес user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Честитки за најубавиот збор Тања user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image до тебе и Јана. Како го поминавте денешниот ден?

< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 2.8.2010 23:25:56 >

Непосредна врска до пораките: 494
2.8.2010 23:22:20   
Тања РР
Па да ти кажам Битолчанка, јас денес цел ден не станав од кревет, Јана и татко и се дружеа.  Попладне дојдоа свеки и свекор ми па морав да се средам. Бевме малку на гости и сега се прибравме.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 495
2.8.2010 23:26:43   
Bitolcanka
Зошто така Тања? Не си нешто добра user posted image

Непосредна врска до пораките: 496
3.8.2010 0:17:15   
Тања РР
Денес сум цел ден ни на  небо ни на земја. Главата ми тежеше и имав некоја блокада пред очи ми се чини. Сигурно ми беше притисокот низок и близок. Деновиве мнооооогу крв изгубивuser posted image user posted image user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 497
3.8.2010 0:21:31   
Bitolcanka
Повеќе благо, какао и Coca cola (кафе не знам дали смееш user posted image ) И одмарај штом имаш помош user posted image user posted image user posted image На секој му паѓа притисокот од овие жештините. И јас откако знам за мене имам низок притисок и поради тоа не можам да дарувам крв.

Непосредна врска до пораките: 498
3.8.2010 10:15:09   
jovanka
Mi falevte ovie tri dena praznicite super mi pominaa vo Mavrovo vistinski odmor vo priroda.

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

Непосредна врска до пораките: 499
3.8.2010 10:30:21   
Viktori
уфф Јованка, за Мавровото ептен ти завидувам user posted image
можам да замислам колку убаво било. На Бистра мх мх мх  user posted image

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 500
Страница:   <<   < Претходна страница  18 19 [20] 21 22   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  18 19 [20] 21 22   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

/
Jana9

Za sto poveke ste?

Cokolada (60%)

Bonzita (40%)

Број на сите гласови: 5

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!