|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  20 21 [22] 23 24   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
6.8.2010 12:42:46   
Martins mom
И јас помислив на парацетамол, ама ова дека дојам не знамuser posted image user posted image
Ќе го почекам мм да дојде од работа и ќе одам на лекар, ама до тогаш...user posted image user posted image
ај одам сега еден лимон да мавнам

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 526
6.8.2010 12:43:40   
Палешка РР
Парацетамол се пие и во бременост и при доење, сигурно, проверено 100%

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 527
6.8.2010 12:45:43   
Martins mom
А дали смеам да го дојам со температура???

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 528
6.8.2010 12:47:41   
Палешка РР
И мене ми беше многу чудно кога докторката ми рече да ја дојам дупло повеќе кога сум болна, за да не ја префатам. Така правев неколку пати и никогаш не се префатила. Слободно дој го, иако имаш температура.

Непосредна врска до пораките: 529
6.8.2010 12:48:43   
Martins mom
фала Палешкаuser posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 530
6.8.2010 15:10:48   
Тања РР
Martins mom ако парацетамол не ти помага слободно напиј се Ибупрофен. Ибупрофенот мноооооогу малку поминува во млекото и не е штетен за детето. Земи си и нешто за шмукање со прополис. Не грижи се алергените не поминуваат во млекото. Побрзо да оздравиш.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 531
6.8.2010 15:47:51   
jovanka
Slobodno zemi Daleron tableti od 500mg mozes slobodno na sekoj 4-5 casa se zavisi od temperaturata.A so ova i VitC od 500 mg bidejki go dois sega edna tableta i vecer uste edna tableta i mnogu tecnosti supa i cedeni portokali i limoni.

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 532
6.8.2010 16:18:43   
Martins mom
Се напив парацетамол и ми падна температурата на 37,4...

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 533
6.8.2010 16:38:40   
Snowhite RR
Слободно дои го Мартин, ако имаш температура, тој најмногу ќе ти помогне, ќе ти ја извлече Т, јас до сега сум пиела само парацетамол, друго немам пиено, затоа најдобро пред да земеш антибиотик консултирај се со лекар, побрзо оздравување ти посакувам

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 534
6.8.2010 20:04:52   
Maca25
Мартинс мам како си? Другите како сте? Јас дојдов од работа, одма се фатив за Чистење и средување низ дома, како бомба да паднала...

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 535
6.8.2010 20:20:35   
agnes77
поздрав од мене, бидите здрави и среќни user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 536
6.8.2010 21:16:00   
BILE.F
Еве и јас најдов малку слободно време!
Да ве поздравам многу и да ви кажам дека ве читам ама немам време да пишам!
Димитар уште малечко е едно ,,темпераментно,, бебувче, па си бара 100% внимание, дури и кога спиеuser posted image user posted image user posted image !
Гледам многу нови членови, и баш ми е мило што рр семејството растеuser posted image user posted image user posted image , а малку ми е криво што ги нема повеќето членови со кои ја поминав бременоста!user posted image user posted image user posted image
Agnes 77, ти праќамuser posted image user posted image user posted image  и позитивна енергија!

Пред да скокнеш, кажи оп!

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 537
6.8.2010 21:22:38   
Тања РР
Поздрав БилеФ. Како си ти? Како е Димитар? Што е ново кај вас?

И јатрва ми вчера си донесе на свет едно Димитарчеuser posted image кое јас сега бев да го видам. Замислете ми се виде мало user posted image . Колкава ли била Јана штом дете од 4 кг ми се виде мало?user posted image user posted image user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот BILE.F)
Непосредна врска до пораките: 538
6.8.2010 21:32:03   
BILE.F
Нека биде жив, здрав и весел имењакот на мојот ангел!
Димитарче, само свекор ми го вика така, има право зашто му е наследникuser posted image user posted image user posted image , и ми звучи многу слатко!
Димитар е супер, на 4-ти направивме 3месеци, гугаме, си играме со рачињата, и од што се сакаме да видиме, денски преспиваме 2-3пати по 30мин и тоа во рацеuser posted image user posted image user posted image !
Гушки за Јана!

Пред да скокнеш, кажи оп!

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 539
7.8.2010 16:11:32   
Bitolcanka
Добредојде пак на РР Биле.Ф user posted image user posted image user posted image до тебе и Димитар. Те снема откако се породи, баш те мислев... Мило ми е што си супер и ти и твоето ангелче Димитарче. Ѕиркај не' почесто user posted image И стави слика да го видиме срценцето.

Кај сте девојки ова саботно попладне? Никој не останал домче user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот BILE.F)
Непосредна врска до пораките: 540
7.8.2010 16:15:36   
Martins mom
Денес сум многу подоброuser posted image user posted image Температура немам, ама грлото уште ме боли....ќе поминеuser posted image
Поздрав до сите...Ти битолчанка, кај си...те снема нешто...овие денови послабо си активна

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 541
7.8.2010 16:20:02   
Bitolcanka
Тука сум, само вчера не се вклучив - имав некои обврски. Мило ми е што си подобра, убаво е времето - ќе ти мине и грлото user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

Непосредна врска до пораките: 542
7.8.2010 16:47:40   
nadica
и јас сум тука ве читам ама обврските не ми дозволуваат да пишувам често

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 543
7.8.2010 16:54:50   
jovanka
Kade ste rr!Opravdano vikend leto+godisni odmori.

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 544
7.8.2010 17:23:01   
penelopa
И јас да ве поздравам, бевме на едно Езеро тука во близина и сега сум папсанаuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 545
7.8.2010 18:46:10   
agnes77
јас сум тука и се уште чекам подобри деновиuser posted image

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 546
7.8.2010 23:20:25   
Martins mom
Ај пред спиење малку да се раздрматеuser posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 547
7.8.2010 23:24:03   
nadica
а само што си помислив дека ќе легнам без да јадам user posted image  ах мартинс мом ќе се караме ако не ослабнам ти ќе бидеш виновникот user posted image user posted image user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 548
7.8.2010 23:25:49   
nadica
user posted image

еве од мене нешто слатко за подобар сон

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 549
7.8.2010 23:59:04   
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

Повелете кафенце. Палешке, ај да се напиеме виртуелно кога не можеме во живо ...

user posted image

Ова сигурно е сега изладено, ама пријателско кафе се пие сеекоогаааш! Тух, како не го видов навреме user posted image
Мартинс мам...едно 2 минути гледам во сликава...а како ме боли стомак, па не е фееееер, пак сега да јадам?user posted image

Непосредна врска до пораките: 550
Страница:   <<   < Претходна страница  20 21 [22] 23 24   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  20 21 [22] 23 24   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

/
Jana9

Ime

Andrej (40%)

Teo (20%)

Milos (0%)

Vasil (0%)

Stefan (0%)

Jakov (40%)

Број на сите гласови: 5

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!