Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 3.7.2010 2:29:34
Џена
Си читам по форумов....и пробувам да го научам побрзо
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 3.7.2010 9:25:29
Martins mom
pijam kafence i se odamaram na rr..duri sega uspeav da go zaspijam Martin...od 4h do sega urlase...pa dobro e...
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 3.7.2010 10:13:58
Maca25
пијам кафе, црно, јако, со малку шеќер, си читам се што сум пропуштила деновиве на РР. Проверувам мејл, мој и службен, и ме мрзи да враќам на мејлови
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 6.7.2010 18:31:16
penelopa
Си правам муабет со сестра ми и кумата на фб
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 6.7.2010 18:33:52
Maca25
јадам проја
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 6.7.2010 18:36:22
arh_diz
Se prejadov lubenica za da se otrgnam se vkluciv na RR
_____________________________ Биди тоа што си
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 6.7.2010 18:38:00
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz Se prejadov lubenica za da se otrgnam se vkluciv na RR Добро ме потсети и јас да си каснам лубеница
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 6.7.2010 18:42:29
ananikol
Nabrzina gledam so ima novo i so se slucuvalo dodeka me nemalo i skrisum podglednuvam do kade e mm so spremanjeto na za setanje.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 13.7.2010 1:26:07
biljanaM
peglam.... i gledam South Park
< Поракaта ја уредил biljanaM -- 13.7.2010 1:29:33 >
_____________________________ Ил смо само ту због рамнотежа меџу звездама.....
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 13.7.2010 8:39:49
tereza
пијам кафе и правам план за денот
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 13.7.2010 9:30:30
Viktori
пијам кафенце и се мислам што ќе правиме цел ден
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 13.7.2010 9:31:26
arh_diz
Se spremam da izleguvam pa da vidam sto pravite
_____________________________ Биди тоа што си
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 13.7.2010 9:33:11
melody
Grickam solenki zosto sum gladna mnooogu zosto pojadokot go propustiv i ja brkam kerka mi po stan zosto ja ima sekade
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 13.7.2010 9:46:01
nadica
ја чекам надица да заврши работа во нокширчето па почнуваме со лудориите
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 13.7.2010 11:51:44
baby mama
Чекам да дојде другарка ми на кафе и да ми го донесе индексот
_____________________________ Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 13.7.2010 13:51:59
Viktori
Ги средувам сликите од одморот на децата! Срцки, по сликите се гледа дека супер си поминале
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 13.7.2010 13:58:25
Џена
Се мислев да чистам по дома , ама денес било Павловден па се премислив....ќе се дружам со вас
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 13.7.2010 16:50:04
ananikol
Bucko moj se razbudi pa se hranime,kaj nas nema period na rasonuvanje ami vednas golema usta bara lapacka
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 30.7.2010 23:55:31
Палешка РР
Констатирам дека никогаш нема да влезиме во Европска унија со олкава себичност и простотилак
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 31.7.2010 0:13:54
Maca25
слушам музика, односно песни кои не сум ги слупнала одамна, на јутјуб
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 7.8.2010 0:06:01
Тања РР
Си печам пица со пршута. Не сум нормална во 00:00 штом планирам да јадам пица ама ми се уврте во глава па нема да можам да заспијам
_____________________________ There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 7.8.2010 0:21:03
Палешка РР
Да не ти ја знаев ситуацијата , ќе помислев дека си бремена И пуштам песнички на Миа со надеж дека ќе се смири малку...што врискотење истури
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 7.8.2010 0:28:30
Acina
cekam da si odam doma od rabota zaspav veke na komp a utre vo 5.30 na noga...se mislam koga ke se naspijam jas....
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 7.8.2010 0:30:45
Палешка РР
Acina, јас така функционирам 8 месеци, ајде почни да се навикнуваш за кога ќе дојде бебето
(Одговор на членот Acina )
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 7.8.2010 0:35:58
Acina
a za toa nema da imam maka ako treba ic ne spijam ama za ovaa moja rabota mn tesko mi idi...cel den sedam ocite me bolat od komp,grbot od sedenje,usta od zboruvanje a usi od telefonite zrrrr.... se nadevam mm ke me izmasira ako ne e zaspan koga ke si pojdam
Анкета
За доилки.пеперутка16 Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?