Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 7.8.2010 8:08:16
Acina
vo momentot sum na rabota i cekam nekoja od vas da stane i kaze nesto ubavo zosto dosta veke od sabajle sama si pram muabet
(Одговор на членот Acina )
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 7.8.2010 13:29:54
Martins mom
Сеа баш правам скара
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
(Одговор на членот Acina )
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 7.8.2010 13:41:06
AnnaMolly RR
Се пакувам додека спие Филип, утре ќе одиме на поседок кај моите неколку дена, да се наспие мм и да се одмори од плачки :)
_____________________________ Live and let live
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 7.8.2010 14:01:46
Natasa981
јас само што стигнав од работа..па да фатам крпа низ станов,ама некако не ми се чисти, штознам ..
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 17.8.2010 15:15:34
penelopa
Си пијам какао, и со бебето го слушаме Моцарт
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 17.8.2010 15:16:50
mama26
jas kafe si pijam i deteto go zaspav.i cigarce vo usta
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 17.8.2010 15:20:00
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom Сеа баш правам скара kaj mene gazdava kaj sto sum pravese skara pa mi dade kolku rucek da nepravam.ah vakvi gazdi ne se naogaat lesno.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 17.8.2010 15:21:24
vezilka RR
Имам отворено еден текст за превод за да го ажурирам сајтот од рабоа (веќе втор ден..ама ужасно не ми се работи) и ко божем преведувам
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 18.8.2010 12:41:07
Тања РР
Со џиновска порција сладолед решив да и се посветам на Рајче . Доста ми е од медицински статии, разноразни искуства, експерти и се по список.
_____________________________ There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 21.9.2010 18:28:35
ananikol
Momentalno se molzam,
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 21.9.2010 19:34:44
amelbebe
skajpuvam so sinot i snaata i pijam kafe i si curam cigarce,podobro mi odi muabetot so kafe i cigara
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 27.9.2010 9:24:39
Палешка РР
Јадам леб, ајвар и сиренце и уживам во тишината
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 27.9.2010 9:29:19
Martins mom
Кој ти го правеше ајварот Палешка? Ај на здравје појадок...значи заедно јадеме пред Пц..Срамота Само јас бисквити со млекце папам
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 27.9.2010 9:32:52
Палешка РР
Мама и дада го правеа Посебно ми е убав затоа што дада замешала прсти Доста јас нејзе и правам ајвар 15 години
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 27.9.2010 9:36:18
beki RR
Удривме утрово на јадење Јас јадам варен ѓеврек.Денес Крстовден, па постам.за многу години празникот.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 27.9.2010 9:47:23
lukas
za mnogu godini da e,jas si pijam kafence sega stanavme so :))
_____________________________ Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 27.9.2010 9:51:33
amelbebe
pijam kafe i ve citm
(Одговор на членот lukas )
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 27.9.2010 11:32:27
Bogdancanka
se kockam igram poker
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 27.9.2010 11:55:37
nadica
се обидувам да решам по некоја задача
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 27.9.2010 14:17:19
riba79
si citkam po malku i se relaksiram so kafence.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 27.9.2010 14:19:50
Maca25
стојам пред компјутерот и пробувам да читнам нешто додека нина ме влече за нога
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 27.9.2010 14:21:58
jovanka
Si davam nekoja minutka odmor so rr .
_____________________________ Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 21.1.2011 23:10:05
nadica
се забавувам на рр наместо да учам или да го испеглам купот алишта
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 22.1.2011 10:45:11
anebebe
pijam kafe citam na ringeraja pa na fb , se pravam samo ne ucam .....lele....
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 22.1.2011 10:51:37
Martins mom
моментално јадам
Анкета
Здрава храна.пеперутка16 Дали се храните здраво?