Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
ena 1 velis utre da napravam strav mie ke pocekam uste 3dena gradive napnati baremuste 3 dena nadez Pinokio 2010 ako veke se odlucis vo Sistina odi kaj Popovik (kaj lazarevski 3 pati utka imav i nemam dobro iskustvo-duri i mnogu loso) a i Sistina ti e najskapa 110 iljadi
CESTITO.Mnogu mi e milo.Solzi mi potekoa od radost. Jas zakazav konsultacii kaj lazarevski vi sisitina i cekam veke 2 meseci.Sakam da vidam sto ke mi kaze.Maticniot ginekolog mi go preporaca nego bidejki sum malku kompliciran slucaj.Sega cekam da mi se javat za kaj Dr.Lazarevski, treba da bide ovoj mesec.Edvaj cekam da vidam ili .Ponekogas me faka depresija ama mora dfa sum jaka.MM treba da odi na kontrolen spermogram ovoj mesec pa ke vidi me sto ke pravam.Od stres ovoj mesec prokrvariv na 12dena.Inaku ciklusot okolu edna godina ne mi e redoven, a sega dobiv po 12 dena.Duri se isplasiv.A se se nadevav deka ovoj pat ke uspee .Podrska mi e i forumot iako nemam vreme sekogas da pisam sekoj den go citam.Pozdrav do site i sto pobrzo site da imame uspeh i da staneme MAMICKI
Cestito bebence 1 sega bebence 2 sakam utre da go imam tvoeto cuvstvo utre pravam test 6 ta sreka Se cuvstvuvam poinaku od drugite pati utre ke bide ili (se naviknav)
bebence 2 veruvaj mi ovie se solzi od radost mm mi veli vo momentov zosto pustam solzi Od radost veruvaj mi kako mene da mi se sluci imam takva pretstava deka i kaj mene nesto ke se sluci
Bebence 1 so sreka neka ti se bliznacite ! ..... ubava i lesna bremenost, mnogu se raduvam za tebe i neka ne prati site takva sreka.... imam nekoi pozitivni misli deka site ke uspeeme.
Zorana ke vidis i ti ke ne izraduvas so pozitivni vesti ke bides trudna utre pisini MNOGU MNOGU SREKA TI PRAKAM OD SRCE ! NEKA SE MNOZAT RR-KI
DA VI SE POFALAM VCERA SNIMAV- HSG I SE E VO RED, JAJCEVODITE MI SE PROODNI UTRE ODAM DA GI PODNESAM DOKUMENTITE VO FOND I SE NADEVAM DEKA KE MI JA PRIMAT DOKUMENTACIJAT, EDINSTVENO ME BUNI STO NEMAM DO SEGA PRAVENO INSEMINACII, I STO NESUM TRI GODINI VO BRAK . SO GOSPOD NAPRED SE NADEVAM DEKA KE USPEAM I KOMISIJATA KE MI OVOZMOZI IVF . POZDRAV DO SITE! I SREKA DA VE PRATI
Цеце мила несакам да те разочарувам али и инсеминациите ги бараат со сета таа документација,јас им ги дадов документите од инвитро за да не ми бараат инсеминација,затоа што во нашиот случај тешко дека би успеала инсеминација...со среќа мила па пиши што си направила позз
Se raduvam za pozitivniot ishod od HSG,odlicno,znaci sansite za ti se pogolemi,vo sekoj moment mozis da ostanis bremena i prirodno . Kako i da e Cece81,ti posakuvam da ti se ostvarat tvoite planovi i sonista. POzzz
Moi rr vi blagodaram na cestitkite i bi sakala sto pobrgu i vie da me izraduvate!Zorana cekame utre so sreca i na site ostanati so sreca i so ubavi vesti.
bebence1 bliznaci!!!!! bravo devojko, ti cestitam i ti posakuvam lesna bremenost, pa za nekolku meseci da si rodis dve zivi, zdravi i napredni bebenca! zorana navivam za + ili ili , sto i da e, samo da bide!
lele ne e mozno prviot test rano nautro (ednata e poslaba crta drugata pojaka) sega povtoren se pokazuvaat i devte crtki Leleeeeeeeeeeeeee moze testot da ne e tocen leleeeeeeeeeeeeeeeee prv pat vo zivo gledam dve crti Odam vo zavod da pravam beta HCg
koleski ne gubete vreme so inseminacii toa e luk i voda slabi se procentite na bremenost ako e semeto poslabo Ve sakam site i site da vidite da doziveete lele kakvo cuvstvo samo da ne se lazni testovite
Леле колку убава вест зорана, не, не е можно да е лажен тестот, бремена сиииииииииииии Честито и со здравје да си го носиш бебето. Браво за сите нови трудници