|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти
30.7.2010 0:19:00   
Bogdancanka
Дај боже мила да си ги видиш user posted image па сите заедно да се радувамеuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Acina)
Непосредна врска до пораките: 676
30.7.2010 7:18:37   
Acina
eve sum na rabota znaete sto pravam...ne ne se raduvam tuku  user posted image mi dojde utrovo koga stanav.mm i toj se razocara a taman snosti koga si legnav i jas pocnav da razmisluvam pozitivno i da veruvam deka ke ima user posted image ama nisto...ajde ke bide se tesam i ke bide no nikako.sepak eden den mora da bide,neli.ajd sega sprotivno na ova sakam da vidam kako vie imate user posted image kolku povoeke gledam crticki na forumot tolku poveke se raduvam i najduvam sila za drugiot mesec.jas malku utrovo se razocarav no toa ne e prv pat i ke pomine do pladne ama nemojte vie da me razocarate oti koga gledam deka vie imate user posted imageuser posted image imam cuvstvo kako jas da gi imam.a mojot pms izostana pa zatoa izgleda se ponadevav

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 677
30.7.2010 7:52:32   
Палешка РР
Нема откажување и разочарување Ацина, што вели везилка "Може да тагуваш денес, ама САМО денес" user posted image
Од утре насмевка на лице и со нови сили, во нов циклусuser posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 678
30.7.2010 9:40:30   
Acina
ej veke ja dobiv nasmevkata na lice koga mm mi prati poraka pred 15min so sledna sodrzina " te sakam i ke te sakam bez razlika da li sme 2 ili 3 ". bravo za mm user posted image ajde drugiot mesec pred nas e nema gajle...blagodaram za podrskata za ovaa utro

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 679
3.8.2010 21:23:25   
Acina
jas procitav deka toa deka treba da e na 14. den ovulacijata nema vrska...eve na paleska i e na 21 den.mene vo belgard na ginekolog mi utvrdia deka mi e 10 den 1 den +- ama i taa se pomestuvala ne e sekoj vo ciklus isto mada bi trebalo da e na 14. taka i majka mi so mene ostana vo neplodni denovi trudna smetala na 14 ti deka i e ploden a ostana trudna 3 dena pred menstruacija ne e kaj site isto i ne e sekogas isto taka i vo belgrad doktorkata mi objasni.zatoa tek tuk mu veruvam na plodni i neplodni denovi.ispravete me ako gresam no mislam deka tuka nema zakon...a da i sestra mi vo neploden den ostana trudna 8 den po ovulacija so taa ja smetase...ni jas ne sum sigurna da li da veruvam ili ne vo tie plodni i (ne)plodni denovi no mislam ne treba mn da se opteretuvame okolu toa.ednostavno vodete ljubov sekogas user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 680
3.8.2010 21:25:54   
Acina
jas izgleda nesto gi izmesav temite i muabetite malku...izvinete user posted image

Непосредна врска до пораките: 681
5.8.2010 9:40:39   
Darja
Zdravo na ste!
Vi posakuvam na site koi cekaat user posted image  sto pobrzo da se izraduvaat i da si guskaat angelce vo pregratka.

Непосредна врска до пораките: 682
8.8.2010 12:40:31   
Kleme788
Поздрав и од мене, user posted image
долго време и јас чекам две црти, еднаш се појавија ама заврши со спонтан user posted image . Сите испитувања ги направивме, освен ХСГ и се е ок. Година и пол помина од спонтаниот, ама нема резултати, се надевам дека форумов носи магија, па да се израдуваме сите што чекаме user posted image и user posted image

(Одговор на членот Darja)
Непосредна врска до пораките: 683
8.8.2010 22:10:04   
suzeto
nema user posted image i ovaj mesec
ajde sega za sledniot da vidime

(Одговор на членот Kleme788)
Непосредна врска до пораките: 684
9.8.2010 10:47:32   
Kleme788
Ти посакувам нареден месец да си видиш user posted image  кога тогаш ќе биде, мора да биде. Со нова надеж во нова шанса, поздрав user posted image

(Одговор на членот suzeto)
Непосредна врска до пораките: 685
9.8.2010 10:54:31   
arh_diz
Kleme 788 forumov nosi pozitivna energij jas zabremeniv so pozitivnosta na forumot.
Dali otkri zosto ti se slucil spontan . Moze toa e e edna od pricinite poradi koi nemozes da zabremenis
Ti posakuvam sto pobrzo da si vidis dve crtki

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 686
9.8.2010 11:30:20   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Kleme788

се надевам дека форумов носи магија, па да се израдуваме сите што чекаме user posted image и user posted image

точно е ...user posted image
user posted image

Непосредна врска до пораките: 687
9.8.2010 11:33:03   
Kleme788
Ми рекоа дека е генетска грешка и плодот не се развивал, па самата природа го отстранила, и дека такви грешки не се реткост настанувале поради неправилна делба и комбинирање на хромозомите, а не мора да се повторат нареден пат. Ама оттогаш еве сеуште ништо, не сака да се фати. Здравје од есен пак на испитувања  па ќе видиме  а дотогаш уживање на одмор user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 688
9.8.2010 18:16:25   
iviv
zdravo devojki kako ste ???? Se nadevam deka ste site OK
Mene nekoe vreme me nema ama obveski rabota trista cuda
E sega jas stignav do laparaskopija pa bi sakala nekoja od vas da me upati do taa tema zosto ne mozam da ja najdam :))
Sepak i jas sum vo tie sto seuste ceka dve crtki ,no eden den mora da se pojavat :))

Pozdrvce goleeeeemo do site

Непосредна врска до пораките: 689
9.8.2010 20:02:26   
pinokio2010
Eve imas ovde nesto
http://www.ringeraja.mk/forum/m_30810/mpage_6/tm.htm

ama posebna tema za laparoskopija izgleda nemame uste otvoreno..a mozebi e vreme, za da moze na edno mesto da gi spodelime iskustvata user posted image

(Одговор на членот iviv)
Непосредна врска до пораките: 690
10.8.2010 16:22:06   
sandrin
sakame bebe, sakame bebeuser posted image ... site sakame i najmnogu sakame!

(Одговор на членот pinokio2010)
Непосредна врска до пораките: 691
10.8.2010 19:07:38   
Kleme788
user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот sandrin)
Непосредна врска до пораките: 692
11.8.2010 14:55:40   
Kleme788
Мене ми е 25 д.ц. уште малку и очекувам да не добијам user posted image  а ми доаѓа на 30-31 ден, градите почнаа да ме болат уште од средина на циклус и тоа многу а денес помалку user posted image  хмм инаку обично ме болат 3-4 дена пред да добијам . Навивам за user posted image  или user posted image  овој месец user posted image  

Непосредна врска до пораките: 693
11.8.2010 14:58:08   
Bogdancanka
user posted image user posted image user posted image user posted image ајде мила навивам и јас со тебе и со сите што силно ги посакуваат user posted image црткиuser posted image user posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 694
11.8.2010 15:02:31   
Kleme788
Фала ти Богданчанка за подршката, и сите кои си чекаат две црти наскоро да им се исполни желбата и да си имаат многу бебувчиња...
Затоа и се зачленив на форумов, заедно сме посилни user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 695
11.8.2010 15:59:27   
sandrin
jas imam edno vakvo prasanje za vas, od mene sekako poiskusnite vo ovaa problematika:)
so ogled na toa sto pred nekolku meseci ednas ostanav bremena (no imav spontan), mislite li deka treba da pocnam so nekoi specificni pregledi(kako sto citam ispituvanje hormoni, spermogram/spermokultura i sl.) ili da si sedam mirna i da si cekam.
doktorot, osven mikrobioloski  mi rece deka nema potreba za drugi ispituvanja, ama jas se plasam... i toa najmnogu od vremeto(ne deka sum so visoki brojki vo godinite, ama cudo e vremevo kako pominuva), da ne se sluci nekoj den da si kazam- trebase... user posted image

a, da... mnooogu sakam user posted image (vo slucaj da ne sum vi kazalauser posted image )

Kleme788, gledaj da bide ovoj mesec, sepak po citanjava nagore ti si pred mene za user posted image ... nemoj te molam da go zadrzuvas redot, na site ni se brza user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 696
11.8.2010 22:55:38   
Kleme788
Се надевам дека сите ќе си бидеме user posted image во најскоро време. Сандрин, и јас имав спонтан во 9 та недела, освен микробиолошки испитувања и пап тест друго ништо не ми рекоа да направам, евентуално ако недај боже се случи повторно, е тогаш ваљда се прават подетални испитувања (генетски и сл.) барем мене така ми рекоа. Поздрав user posted image

Непосредна врска до пораките: 697
11.8.2010 23:10:53   
sandrin
i mene taka mi kazaa, mikrobioloski i pap... ama pusto ne te drzi mesto... :)
izgleda, sepak ni ostanuva da si cekameuser posted image

Непосредна врска до пораките: 698
12.8.2010 9:18:59   
Kleme788
Ајде девојки, има ли некои нови убави вести да пишете, да се пофалите со user posted image  i user posted image  ajdeee user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 699
14.8.2010 18:40:54   
srcul
user posted image zdr na site nov clen sum na forumot,inaku ete imam prasanje zs gi imam site simptomi na bremenost duri i mi kasnese mesecov nedela ipol i denes pocnav da krvaram krv ali u roze boja i sosema malce krvaram prosliot mesec istovo mi se drsi i mi traese samo nekolku dena odnosno tri testovi kupiv se negativ euser posted image mn sakam bebe edvaj gi cekam tie dve crti ali nikako sho e pb?zs krvaram?mozno e li da sum bremena?a i stomak mn me boliuser posted image

(Одговор на членот prvenka)
Непосредна врска до пораките: 700
Страница:   <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?