|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  25 26 [27] 28 29   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти
18.7.2010 17:18:46   
Natasa981
i jas se seglasuvam so tebe, idna mamica. daj boze i nie pobrzo da gi vidime nasiteuser posted image
pa dA slavimeuser posted image

(Одговор на членот Idna mamica)
Непосредна врска до пораките: 651
19.7.2010 22:05:29   
zorana
Ej devojki kako izgledaa dve crti.Ne sum imala prilika da vidam Mnogu pati bile edna crtauser posted image  Ovie denovi imam cuvstvo deka never nema da vidam user posted image  Se cuvstvuvam kako user posted image na suvo

Непосредна врска до пораките: 652
20.7.2010 18:13:47   
Natasa981
Девојки , јас за три дена НЕ треба да добијам..Ќе правам тест за бременост на 24.07,во сабота (нормално,ако до тогаш не добијамuser posted image )! Така да, држете ми среќа и навивајте за мене! Не чувствувам некои симптоми баш,ама се надевам дека ќе ги видам моите user posted image
дај Боже на сите, па и на менеее user posted image

(Одговор на членот zorana)
Непосредна врска до пораките: 653
20.7.2010 18:18:56   
Џесика
Искрено се надевам дека ќе биде Наташа, многу ќе се радувам за тебе, и за сите оние што се во исчекување... 

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 654
20.7.2010 19:07:34   
Idna mamica
Ајде Наташа јас навивам силно за тебе да си ги видиш твоите долгоочекувани  user posted image Биди позитивна,немој да губиш надеж  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 655
23.7.2010 23:11:36   
Idna mamica
Наташа со срека на тестот user posted image user posted image user posted image Да ни пишеш што направи!!!!!!

Непосредна врска до пораките: 656
23.7.2010 23:15:21   
kromitce
ајде само храбро. ти стискам палци за user posted image

Непосредна врска до пораките: 657
24.7.2010 9:32:29   
arh_diz
Samo pozitivno Natasa i ke bide
Cekame rezultatiuser posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот kromitce)
Непосредна врска до пораките: 658
24.7.2010 10:01:09   
Bogdancanka
Наташа мила ајде чекаме позитивни резултати,да се радуваме сите заедноuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 659
24.7.2010 22:55:31   
suzeto
od vecerov i jas startuvam vo akcijauser posted image denes mi e 15 den mozda kasnam so eden den trebese od snosti ali sto ce bide neka bide
nadez nemam ic koga ne uspeav so inekcii itn.vaka ic ali mora da se obideme

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 660
24.7.2010 23:02:33   
kromitce
еј немој да се обесхрабруваш. само напред ке биде. братучетка на една моја пријателка повеке години пробуваа да добијат дете. де по доктор, еден ти вика едно, друг друго се швркнаа лугето од мака. кренаа раце од се и посвоија детенце. една година после тоа женава останува бремена.
така да знаеш чуда се случуваатuser posted image

(Одговор на членот suzeto)
Непосредна врска до пораките: 661
25.7.2010 15:24:10   
Annet
еве вака ,пред неколку дена се вратив од одмор и нормално со мм сакаме детенце да добиеме и турбо работевме на случајотuser posted image плус сами -уживанција. но по еден ден кога се вративме јас добив user posted image ,денес ми е 3 ден ама некако се осеќам заморена ,како да ми омалаксува снагата како да ми се врти user posted image .кажете ми има ли шанси да сум бремена и кога да направам тест,сомнителна ми е работава.фала ви многу знам дека ќе ми кажете.

(Одговор на членот kromitce)
Непосредна врска до пораките: 662
25.7.2010 15:33:09   
suzeto
mozis test da napravis ako se somnevas
a dali dobi na vreme ili

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 663
25.7.2010 15:38:25   
Annet
ми доцнеше 4 дена ама јас мислам дека е од климата што ја сменив,незнамuser posted image

Непосредна врска до пораките: 664
26.7.2010 0:50:13   
Natasa981
Женски, не стигнав ни тест да направам..user posted image   Добив во петокотuser posted image ...па немав ни волја да пишам..штознам. АМа незнам каде е финтата, тајмингот ли погрешен беше, овулација знам дека имав, у бестрага да иде све user posted image
повеке срека за мене наредниот пат! не се обесхрабрувам user posted image

Непосредна врска до пораките: 665
26.7.2010 8:33:52   
Sajna
Jas pak ke si prasam dali nekoja od vas uspea so klomifen da zabremeni ....?
user posted image

Непосредна врска до пораките: 666
26.7.2010 10:13:59   
suzeto
jas ne sum uspeala so klomifen

(Одговор на членот Sajna)
Непосредна врска до пораките: 667
26.7.2010 13:50:38   
Sajna
Suzeto - ti piese voopsto klomifen i ne uspea ili ne si probala ic?

Непосредна врска до пораките: 668
26.7.2010 14:41:39   
AnnaMolly RR
Ја видов темава и морам да го споделам со вас она што мене ми успеа од прв пат.
Откако се веривме со мм решивме дека сакаме веднаш по свадбата да се обидеме за детенце. До свадбата решивме да се пазиме зашто не сакав да бидам трудна на свадба. И јас почнав да си истражувам на интернет како најлесно до забременување. Најчестиот одговор кој го најдов на повеќе интернет страни е следниов. Откако ќе заврши циклусот, треба да се има односи секој втор ден и тоа само по еднаш. Многу е погрешно да се има односи неколку дена по ред кога се очекува дека е овулацијата. Така спермата се троши и следниот пат е послаба. За оплодување се потребни неколку дена, тоа не се случува во моментот по ејакулацијата. Со тоа што се има однос секој втор ден, сперматозоидите се постојано присутни и шансите да се оплоди јајце клетката се мнооогу поголеми.
Ние на 19.09 правевме свадба, јас на 22 добив. Откако ми заврши, го практикувавме ова секој втор ден и во октомври не добив. На 29 октомври направив тест и имашеuser posted image За нас овој метод успеа од прва и сега го имаме Филип.
Пробајте, сигурно нема лошо да ви дојде user posted image
Ви посакувам мноооооооогу среќа и да не израдувате со убави вести!

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 669
26.7.2010 16:16:21   
suzeto

ИЗВОРНА ПОРАКА: Sajna

Suzeto - ti piese voopsto klomifen i ne uspea ili ne si probala ic?

da da piev i kaj mene nisto ne uspeav

Непосредна врска до пораките: 670
26.7.2010 16:41:44   
arh_diz
klomifen moze se pie otkako ke se napravi proodnost na kanalite i ke se ustanovi deka se proodni . Nikako pred toa

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 671
26.7.2010 20:00:01   
Idna mamica
Навистина поучна инфирмација арт_диз.Мене поранешниот мат.гинеколог ми ги препиша Кломифен без ХСГ,само ме виде на ЕХО и толку.Толку знаел!!!!!!!! user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 672
29.7.2010 11:43:22   
suzeto
bevme mnogu vredni za vreme na plodni denoviuser posted image user posted image
sega ce cekame dve nedeli da vidime sto ce se sluci

Непосредна врска до пораките: 673
29.7.2010 12:16:14   
Bogdancanka
ајде мила стискаме палци да има резултати од работатаuser posted image дај боже да се израдуваш на user posted image и да бидеш нашата новаuser posted image на рр

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 674
29.7.2010 17:44:18   
Acina
cestito na site  user posted image i da dade Gospod so poveke da ne bide site da ostaneme  user posted image ...inaku mene mi kasni 4 dena ne znam da li e lazna uzbuna bi sakala da ne e i ne znam uste kolku da cekam nikakvi simptomi nemam ni za idenje ni za bremenost...moze samo ete taka mi kasni.ne sakam da se raduvam pa da se razocaram.mm mi e sreken predvreme so mi kasni ama samo 4 dena se vo prasanje ne znam kolku uste da cekam pa da pravam test...si velam da pocekam do nedela pa ako ne dojde da pravam.ednistveno me boli polovinata ama toa e mozebi od stolceto na rabota ne e bas udobno...pa se nadevam deka za nekolku dena i jas ke vidam user posted image ili user posted image .pozz do site i site da si vidime user posted image ili user posted image sto poskoro

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 675
Страница:   <<   < Претходна страница  25 26 [27] 28 29   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  25 26 [27] 28 29   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?