|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  30 31 [32] 33 34   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
25.8.2010 19:49:07   
Julie1
ах, јас ја чекам Нина да ја сретнам во количка, да ми ја разубави вечерта... сонце најмило оздрави најбрзо што можеш, за да трчкаш побрзо надвор! user posted image

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 776
25.8.2010 23:45:40   
Julie1
Денес и Рингераја нешто лошо работи а и мојов интернет е толку лош што неможам ништо да отворам а не да пишам user posted image

Има уште некој буден на РР без проблеми со интернетот user posted image

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 777
25.8.2010 23:48:15   
nutelizza
Има-ЈАС. Правам компот од праски додека спие малиот и читам за Агнес наша.

Непосредна врска до пораките: 778
25.8.2010 23:54:58   
Julie1
Многу сакам компот посебно од праски, кога ке биде готов да ни пратиш да пробаме user posted image за да те пофалиме не за друго user posted image

Јас текстот со Агнес неколку пати го препрочитав и секогаш сум тажна, тажна....што немоам да го прочитам среќниот крај... се надевам скоро ќе ставиме продолжение на овој текст со среќен крај

(Одговор на членот nutelizza)
Непосредна врска до пораките: 779
26.8.2010 0:17:37   
Тања РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie

Денес и Рингераја нешто лошо работи а и мојов интернет е толку лош што неможам ништо да отворам а не да пишам user posted image

Истоuser posted image  
Цел ден е вака. Пукнавuser posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 780
26.8.2010 0:22:28   
Julie1
Ах јас веќе се откажувам од интернетов, со последни нерви го пишувам постовuser posted image ... се надевам утре ќе биде подобро се!

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 781
26.8.2010 17:08:58   
agnes77
каде сте, нема никогаuser posted image  има нешто убаво за сите user posted image user posted image user posted image
user posted image

Непосредна врска до пораките: 782
26.8.2010 17:34:40   
Julie1
Здраво Агнес... може да скинам едно лале?

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 783
26.8.2010 18:23:13   
Палешка РР
И јас ќе скинам некое...ми треба малку розева боја user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 784
26.8.2010 23:10:22   
Maca25
што убави лалиња. и јас ќе си скинам едно user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 785
27.8.2010 0:00:53   
Snowhite RR
Како сте другарки? Јас скоро цел ден да немав нет, не можев баш да ве дружам. Вчера малку подизлеговме со Михаил, ама пекол беше, после тоа бев пишман што излегов, ама имав и работа нешто во град. Приквечерта бевме до парк, ја побарав Палешка малку да се подружиме, зошто паркот и е пред зграда, ама со Миа биле кај баба и', па така ја сретнавме Матеа(Фели) во паркот, ги шеташе мама и тато, малку се подруживме, па на крај рековме да организираме уште една, барем уште една дружба, додека е топло времето.
Денеска сакав дома нешто да подсредам, се спремаме за крштевка за во сабота, но Михаил беше толку напорен денеска, што цел ден го поминав успивајќи го и, или немаше воопшто да заспие, или ако заспиеше ќе се разбудеше по пола саат, е значи ужас, па еве дури сега пред еден саат заспа, се надевам ноќеска помирно ќе спие. Па така сега цела работа ми остана за утре, додуша во ресторан ќе биде крштевката, но сепак треба и дома да средам, најверојатно од ресторан ќе дојдат дома, требало кумот да го донесе детето дома, барем така ми кажаа, се некои адети. Сега ќе ве поздравам, да се одморам па утре турбо со обврски, да се досредат ситниците

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 786
27.8.2010 12:26:08   
Bitolcanka
Здраво другарки. Како сте ова петочно попладне? Мене како ми тргна, по завршувањето на една работа, се "пронајде" друга, па телефонски повици за кафе средби и чамче-муабети, па некои понуди за работа ... user posted image Секогаш ми е така - или монотоно или турбо user posted image Пред 30-тина минути се вратив, сега да одморам со РР и кафе на раат да испијам user posted image

П.С. ПС-то ми е ужас - треба да го преинсталирам Windows-от некој ден наскоро.

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 787
27.8.2010 18:16:37   
Палешка РР
Што убаво е кога сите се со обврски, побрзо минува времетоuser posted image

Мораме уште една средба да организираме пред да тргнеме на работа, ни се гледа крајотuser posted image
Јас еве в понеделник треба да одам на работа, па потоа ќе земам одмор, па боловање, па одмор, па...дури не ме дадат на дисциплинска комисија user posted image
Кој е за нескафе?

user posted image  

< Поракaта ја уредил Палешка -- 27.8.2010 18:17:47 >

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 788
27.8.2010 19:28:26   
Bitolcanka
Ева, јас сум за едно нескафе user posted image Пред 1 час пиев турско, па добро би ми дошло сега едно нес user posted image Искрено, мене секогаш брзо ми минува времето, а кога сум активна на повеќе полиња - лета user posted image Девојки и момци (малцинството од момците на РР), каде викендов? Јас утре планирам да одам во Струга, а в недела Крушево. Па ако има некоја РР-ка од тие краишта на нашата мила мајка Македонија (Ресен, Охрид, Струга, Крушево), кажете - ќе пиеме кафенце. За број обратете се до Јулето или некоја од модераторките (Маца25, Палешка, Јованка).

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

Непосредна врска до пораките: 789
27.8.2010 19:45:33   
Bitolcanka
Како сте Тања, Беки? Што има ново кај вас? Беки ако имаш малку време утре, би ми било мило да се запознаеме, на поминување низ Охрид на одење или на враќање.

Непосредна врска до пораките: 790
27.8.2010 20:02:57   
Тања РР
Jас сум ОК Битолчанка. Ја чекам Јана да стане од спиење.  Сами сме, мм ќе излегува со другаритеuser posted image user posted image user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 791
27.8.2010 20:05:14   
Bitolcanka
Доби дозвола за излез - виза? user posted image Ние порано така се зафркававме user posted image Остави му ја Јана некоја вечер и излези си и ти со другарките - малку замена не ќе ви е на одмет user posted image

Непосредна врска до пораките: 792
27.8.2010 20:17:59   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања
Сами сме, мм ќе излегува со другаритеuser posted image user posted image user posted image

Ехе Тања ако де нека прошета, маж ми секој Петок оди после работа на пиво со колеги- тоа им е ко традиција...али има излез до 20 user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 793
27.8.2010 20:41:21   
Тања РР
Не бара виза, има биометриски пасошuser posted image user posted image
Што да му правам, немам намера да се расправам а и нема причина. Многу ретко добива ваква желба и најверојатно ќе си дојде рано иако рече да не го чекам пред 2 user posted image

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 794
27.8.2010 21:37:26   
Палешка РР
Сега е безвизен режим, не е како порано user posted image
И мм утре ќе оди (со спиење) на викендичка user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 795
27.8.2010 21:54:32   
Julie1
Палешка го приметив аватарот денес премногу ми се допаѓа, создравје да си го носиш user posted image

А зашто и ти и Миа не тркнете до викендичка утре викаат ке било малку посвежо, а таму сигурно за спиење е уште поубаво и ладничко.

Непосредна врска до пораките: 796
27.8.2010 22:00:47   
Палешка РР
Фала Јуле, аватарот скоро секогаш ги отсликува моите чувства user posted image

Не знаеш колку би сакала и јас да одам, но во овој период има многу животинки, оси, стршени, пајаци, штркели, па дури и скорпии, бррррррр...се плашам, има да вриштам цел ден user posted image

Непосредна врска до пораките: 797
27.8.2010 22:17:53   
Julie1
Ах тогаш оправдано седи си дома и со нас на РР, посигурно ти е user posted image И јас се плашам од тие мали животинчиња,па те разбирам!

Жешко е навистина денес кој е за по еден голем освежителен сладолед...

user posted image

Непосредна врска до пораките: 798
28.8.2010 10:21:22   
beki RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

Како сте Тања, Беки? Што има ново кај вас? Беки ако имаш малку време утре, би ми било мило да се запознаеме, на поминување низ Охрид на одење или на враќање.

Lele bitolcanka sega stignav da procitam
Pa i mene ke mi e milo da se zapoznaeme.
Vcera ovaj mojot interent se poremeti totalno, pa ne uspeav da procitam.Inaku nie sme dobri.Rastrcani navamu natamu.Imame gostinka, vnuka od mm...a utre  sum na svadba vo Bitola .
Mi najavija i nareden kurs za ABR, pa i so toa sega imam rabota okolu organizacija, informiranje roditeli.
Ne znam  shto se slucuva so mojov lud kompjuter, ne saka da mi prefli na kirilica nikako, pa moram vaka da pishuvam.

< Поракaта ја уредил beki -- 28.8.2010 10:25:06 >

Непосредна врска до пораките: 799
28.8.2010 10:43:16   
arh_diz
Julie sladoledot ti e nemam zborovi mi se prijade ke moram vo prodvnicauser posted image user posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот beki RR)
Непосредна врска до пораките: 800
Страница:   <<   < Претходна страница  30 31 [32] 33 34   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  30 31 [32] 33 34   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Државно или приватно
mami

Да имате услови да бирате би се одлучиле за :

државна пракса (27%)

приватна пракса (73%)

Број на сите гласови: 15

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!