|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  32 33 [34] 35 36   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
31.8.2010 21:19:23   
mama26
tanja fala za odgovorot te castam frizura za ova vo mojot vistinski salon.ama pamti zasto jas ke zaboravam i nema problemuser posted image

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 826
31.8.2010 22:30:03   
lukas
a ti kaj zabeleza odma mama 26 po strukata sega bas t pisav kaj slikata moja kaj so imas komentirano...hehhehe...

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 827
31.8.2010 22:56:59   
Maca25
Како сте ми пријателки? јас еве по дома, завршив со сите обврски за денес и решив да се одморам на рр. деновиве преку глава ми е од седење пред компјутер, ма работа цел ден, па дома не сакам ни да го видам.
утре нина ја префрлаат во поголема група во градинка, не е веќе во јасли сега ќе биде во прва мала. Среќа ќе си биде со старите дечиња.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 828
31.8.2010 23:11:06   
Bitolcanka
Маца со среќа нека и'e почетокот на Нина во градинката во поголемата група. Јас одморав неколку дена. Викендов шетнав до Струга и Крушево. Во саботата фатив убава чоколадна боичка на плажата во Струга а во неделата малку се притресив од студ во Крушево user posted image Таму беше облачно и студено тој ден, за разлика од кај нас. Дури и заврна, а тука беше топло и сончево. Доста е од одморот, и од многу одмор човек се заморува. Утре е нов месец, прв ден, асоцијација за почеток на многу нешта (учебната година пред се'), роденден на татко ми user posted image а ме потсетува и на еден немил настан ... Ќе почнам и јас работно - среда, со среќа.

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 829
31.8.2010 23:14:20   
lukas
сограганке нека му е срекен роденеденот на татко ти ,а читам и убаво си одморила бравос...позз..

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 830
31.8.2010 23:16:22   
Bogdancanka
здраво Битолчанка гледам баш убаво си се прошетала викендов..инаку како си?
Значи од среда почнуваш работно,со среќа милаuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 831
31.8.2010 23:19:54   
STRUMFETA
Mnogu mi e milo i cestitki od srce za tebe Bitolcanke.Samo napred i so uspesi
user posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 832
31.8.2010 23:23:15   
Bitolcanka
lukas - и сограѓанки и истомисленички (стрелци) user posted image Поздрав и до тебе. Се надевам ќе се запознаеме некој ден in live user posted image Вака, од сликата - не ми си позната user posted image

Богданчанке, добра сум, фала на прашањето. Не на работа, работно со обврски, мислев user posted image Којзнае, можеби ќе имам шанса и за работа, ќе покаже времето. Ме фаќа дремка, ќе си легнам порано вечерва. Ти како си? Што има ново кај тебе?

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 833
31.8.2010 23:25:49   
Bitolcanka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image и за тебе Штрумфета, и за Филипче

(Одговор на членот STRUMFETA)
Непосредна врска до пораките: 834
31.8.2010 23:27:36   
mama26
bitola aj sega nemoj horoskopski da se delime.primi me mene ripce vaka user posted image pred nekoj den te snema zamalku ke odev vo policija da prijavam.a i bogdanci isto. eve i martins mam i vikam kaj si te nema ja nema da odgovori.user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 835
31.8.2010 23:27:44   
lukas
еве ти фејс линк од мене ,битолчанка,побарај ме сега сум баш онлине...позз,па да се запознаеме.

.http://www.facebook.com/?ref=home#!/iv.mime

Непосредна врска до пораките: 836
31.8.2010 23:28:50   
STRUMFETA
Fala fala ti mnogu .Kako e vo Bitola,Kako si mi ti .

Непосредна врска до пораките: 837
31.8.2010 23:31:23   
Bogdancanka
хехехе мама 26 јас стално сум тука сигурно ретко се среќаваме..
Битолчанка јас супер ново старо се исто никакви промени кај мене...позззз

Непосредна врска до пораките: 838
31.8.2010 23:32:23   
lukas
син ми е рипче нема напагање на рипчињата,а битола ете мое мислење смрзнав...хехеххех,а ти битолчанка...??

(Одговор на членот STRUMFETA)
Непосредна врска до пораките: 839
31.8.2010 23:33:21   
mama26
ti lukas sto si vo horoskop?

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 840
31.8.2010 23:35:38   
Bitolcanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

bitola aj sega nemoj horoskopski da se delime.primi me mene ripce vaka user posted image pred nekoj den te snema zamalku ke odev vo policija da prijavam.a i bogdanci isto. eve i martins mam i vikam kaj si te nema ja nema da odgovori.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Не се делиме мама26, само ја информирав lukas за сличноста - таман работа да се делиме по различни основи user posted image Инаку тука сум. Почнав повеќе да шетам, да читам и сл. - помалку сум на интернет и компјутер и подобро се чувствувам.

Lukas пиши ми пп, не ти е целосен линкот.

Штрумфета, во Битола е добро, овие дена залади, студено е и преку денот ако си летно облечен/а. Кај вас како е?

< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 31.8.2010 23:39:46 >

Непосредна врска до пораките: 841
31.8.2010 23:37:11   
lukas
ОКИ ДОКИ,битолчанка...одам јас чорапчиња да си ставам...

Непосредна врска до пораките: 842
31.8.2010 23:37:27   
mama26

bitolcanka i bogdanci mi gi nemauser posted image
eve dokaz i toa na 22 .8 user posted image

Непосредна врска до пораките: 843
31.8.2010 23:41:12   
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

user posted image user posted image user posted image Не се делиме мама26, само ја информирав lukas за сличноста - таман работа да се делиме по различни основи user posted image Инаку тука сум. Почнав повеќе да шетам, да читам и сл. - помалку сум на интернет и компјутер и подобро се чувствувам.

Lukas ќе ти пишам пп, не ти е целосен линкот.

Штрумфета, во Битола е добро, овие дена залади, студено е и преку денот ако си летно облечен/а. Кај вас како е?

gotovo user posted image milo mi e sto se cuvstvuvas super. so sreka na rabotauser posted image

Непосредна врска до пораките: 844
31.8.2010 23:42:03   
Bogdancanka

bitolcanka i bogdanci mi gi nemauser posted image
eve dokaz i toa na 22 .8 user posted image

heheheh priznavam ova sum go propustila
se vklucuvam  denovive ali na kratko ke ve druzam pocesto od denes...user posted image

Непосредна врска до пораките: 845
31.8.2010 23:42:24   
Bitolcanka
Знам мама26, имаше кажано. Тогаш повеќе дена бев отсутна. Легнувам јас. Добра ноќ на сите и слатки сништа user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 846
31.8.2010 23:42:40   
lukas
се вратив и сега сум жешка...во нозе...user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 847
1.9.2010 1:17:00   
nutelizza

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
Од Палома Бјанка до Собрание е таа улица. Главната во сред центар.

хе хе фала Виктори се снајдов.
Туку многу ви го нашминкале градот за странци како менеuser posted image user posted image user posted image Лавовите од карши ме пречекаа многу е сменето Скопје за кратко време

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 848
1.9.2010 2:15:47   
Viktori
е извини што сум закаснила, друг пат кога ќе доаѓаш во Ск пиши порано да имам време да одговорам, ко таксист сум user posted image user posted image user posted image
ако сакаш и лично ќе ти покажам user posted image

< Поракaта ја уредил виктори -- 1.9.2010 2:16:14 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот nutelizza)
Непосредна врска до пораките: 849
1.9.2010 7:05:27   
Viktori
МИ се спие, ми се плаче, а нема никој да ме држи будна да ми падне главава врз тастатура.....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 850
Страница:   <<   < Претходна страница  32 33 [34] 35 36   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  32 33 [34] 35 36   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Која болница ја препорачувате за пораѓај?
Dilina

Која болница ја препорачувате за пораѓај?

ГАК (61%)

Чаир (39%)

Број на сите гласови: 107

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!