|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  33 34 [35] 36 37   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
1.9.2010 9:44:27   
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26
eve i martins mam i vikam kaj si te nema ja nema da odgovori.user posted image user posted image

леле жива да не сум...како немам прочитано дека ме барашuser posted image user posted image сигурно памтиш детето кога ти беше бебе и како беше расеана и немаш време рает за ништо...ете така ми е мене сегаuser posted image user posted image

еве по едно утринско за моите мили Рр- ки

user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 851
1.9.2010 11:14:44   
Viktori
Првиот училишен ден помина!
Не дочекаа и ни кажаа дека треба да се вратиме за саат и пол (да не заборавиме нели небаре клучеви оставаме во школо), ни кажаа дека кујната се реновира, а што такво дрвеа цело лето не знам и до петок да сме си ги земале децата порано да не седеле гладни. И по 100 пат ни кажаа дека целодневната е до 14:45, а не ни спомнуваат дека нивното работно време е до 5.
Смачено ми е од општински шерифи, градоначалници и директорки/мајки на селски бараби.
Ако оваа година не искубам некоја "професорка по одделенска настава" никогаш нема!
Аман веќе!

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 852
1.9.2010 11:23:15   
nadica
ах пријателке тебе весело ти почнала новата учебна година

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 853
1.9.2010 11:28:02   
Viktori
море не знам на кого ќе биде повесело од утре после 4. На децата ли, што мораат да го дочекаат мм уште 20ина минути или на наставничката што мора да седи со нив. user posted image
Инаку и порано остануваа деца, ама оваа година ептен ќе и се соберат user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 854
1.9.2010 11:47:28   
agnes77
пијем кафе, пратим РР, добро знам да е денес први школски ден, мм е наставник во основна школа ...деца еден ден ке напусте школа а мм до пензије нечеuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 855
1.9.2010 12:01:48   
lukas
aj izbrkajte me da stanam...ne mi se stanva a imam rabota niz doma,a koga nemalo...user posted image user posted image user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 856
1.9.2010 12:04:17   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas

aj izbrkajte me da stanam...ne mi se stanva a imam rabota niz doma,a koga nemalo...user posted image user posted image user posted image

едно кафе и се ќе биде во ред user posted image user posted image

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 857
1.9.2010 12:07:46   
lukas
dosega se pravdav samata  sedam pijam kafe sega go ispiv nemam so so da si se tesam ...hehehhe...sega stanvam cao ringerajki moi,posle pak ke se druzime...

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 858
1.9.2010 12:14:45   
Viktori
и јас трчам навака натака, една палачинка, па читкам или пишам нешто, па друга user posted image user posted image user posted image
а инаку комплетно да се исклучам не можам! user posted image

Непосредна врска до пораките: 859
1.9.2010 13:39:42   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

а инаку комплетно да се исклучам не можам! user posted image

потпис ...
сега оценувам тестови од студентите, уффф досадно user posted image  ...

Непосредна врска до пораките: 860
1.9.2010 18:27:59   
Bitolcanka
Како сте женски? Ми се јавија денес, утре сум на интервју во 19ч. Навистина незгодно време... Се мислам дали да одам со автобус или воз. Воз имам во 13:30 (во Ск стигнувал во 17:10), ама последниот за враќање е во 18ч - не ми одговара (инаку далеку помалку чини повратната карта - 300 ден.) user posted image Автобус имам во 14:30 (стигнува околу 18ч.), а за враќање последниот е во 21ч. (повратна - 590). Една сосетка и другарка ќе оди во 11, но таа била закажана за во 18, порано од мене ... Најверојатно ќе спие вечерта ако не стигне да си оди. user posted image што да правам. Ако не одам со неа ќе треба сама да патувам ... Ваш совет? Ако идам со автобус најверојатно ќе имам по 1 час луфта - 18-19 и 20-21. Ако има некоја РР-ка за кафе кажете.

< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 1.9.2010 18:30:16 >

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

Непосредна врска до пораките: 861
1.9.2010 20:05:13   
lukas
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...denes mi e ubav deeeeeeennnnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se smejam se veselam...so moeto detence i so negovite dve novi zapcinja....

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 862
1.9.2010 20:10:00   
niki
Немам совет Битолчанка, само поздрав да испратам до мојот роден градuser posted image
Рингерајки и рингерајковци ми недостигате. Се изгубив низ форумов во минатиов половина час, не можам да ве исчитам. Поздрави до сите и чим помине Септември-Октомври ете ме мене почесто  на дружба.user posted image

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

Непосредна врска до пораките: 863
2.9.2010 0:05:26   
nutelizza

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

е извини што сум закаснила, друг пат кога ќе доаѓаш во Ск пиши порано да имам време да одговорам, ко таксист сум user posted image user posted image user posted image
ако сакаш и лично ќе ти покажам user posted image

Важи бе виктори нареден пат ке те земам user posted image
ники се вратила на форум штоооо убавоuser posted image

Непосредна врска до пораките: 864
2.9.2010 0:42:33   
lukas
ke mozi li nekoj da mi kazi kako se pravi ona so tikerite voopsto ne razbiram toa e nesto kako kolku meseci ima bebeto denovi..nezz pojma sum daj nekoj neka mi objasni...pozz

(Одговор на членот nutelizza)
Непосредна врска до пораките: 865
2.9.2010 10:01:06   
beki RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

Како сте женски? Ми се јавија денес, утре сум на интервју во 19ч. Навистина незгодно време... Се мислам дали да одам со автобус или воз. Воз имам во 13:30 (во Ск стигнувал во 17:10), ама последниот за враќање е во 18ч - не ми одговара (инаку далеку помалку чини повратната карта - 300 ден.) user posted image Автобус имам во 14:30 (стигнува околу 18ч.), а за враќање последниот е во 21ч. (повратна - 590). Една сосетка и другарка ќе оди во 11, но таа била закажана за во 18, порано од мене ... Најверојатно ќе спие вечерта ако не стигне да си оди. user posted image што да правам. Ако не одам со неа ќе треба сама да патувам ... Ваш совет? Ако идам со автобус најверојатно ќе имам по 1 час луфта - 18-19 и 20-21. Ако има некоја РР-ка за кафе кажете.

Со среќа денес, па дај боже со убави вести да се вратиш и да частишuser posted image

Непосредна врска до пораките: 866
2.9.2010 10:22:10   
Bitolcanka
Фала Беки user posted image Дај боже да частам. Не е којзнае што, но добро е да ме примат (се работи за членство во некоја организација, не е типична работа). Ќе патувам сама, со автобус. Ќе си земам нешто за читање за по патот. Ќе ви кажам како поминав утре user posted image Денес, најверојатно доцна ќе се вратам.

Ти како си помина на свадба во Битола? Мене сабајле ме известија - во октомври сум на свадба кај една братучетка во Струга, на денешен ден. Лани беше матуратнка, па се омажила user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот beki RR)
Непосредна врска до пораките: 867
2.9.2010 10:37:01   
beki RR
На свадба беше екстра.Прв брачед ми се женеше и многу бев радосна.Свадбата беше весела.Останав до 5 сабајле.Тоа ми се намаше случено од пред којзнае колку години.

Со среќа на брачеда ти, па и на твоја глава.Лани велиш матурантка...е човек никогаш не знае што е подобро.Имав другарки кои после матурата се омажија, мене тоа ми беше несватливо тогаш.Но сега децата им се големи, одат на училиште, завршиле голем дел од обрвските кои мене допрва ме чекаат.Значи човек никогаш не знае што е подобро.
Најважно е тоа што го велат на честитањето, со среќа.Дефинитвно, среќа е тоа што треба .Па ко ке идиш на кај струга можи и ќе се видиме.Многу ми е криво што се промашивме на 28.
Среќен пат за скопје убаво да си поминеш.А во скопје ли ќе трба да работиш ако те примат? Всушност ако бараат вреден човек нема сомневање дека ќе те примат.

< Поракaта ја уредил beki -- 2.9.2010 10:38:18 >

Непосредна врска до пораките: 868
2.9.2010 12:28:11   
Twins
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas

ke mozi li nekoj da mi kazi kako se pravi ona so tikerite voopsto ne razbiram toa e nesto kako kolku meseci ima bebeto denovi..nezz pojma sum daj nekoj neka mi objasni...pozz

lukas OVDE ima objasneto kako da postavis tiker , probaj, ako pak ne ti e jasno kazi ke probam da ti objasnamuser posted image

< Поракaта ја уредил Twins -- 2.9.2010 12:29:54 >

Непосредна врска до пораките: 869
2.9.2010 15:25:36   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: beki

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

Со среќа денес, па дај боже со убави вести да се вратиш и да частишuser posted image

потпис ... и чекаме да частишuser posted image

Непосредна врска до пораките: 870
2.9.2010 16:58:18   
lukas
te za da zemam arno ama kaj sto treba da pisam koga e roden nema 2010 god samo do 2009 se...zosto taka nezz dali ke uspejam sega zasega ama sega ova me koci oti nema??godina ???

Непосредна врска до пораките: 871
2.9.2010 21:55:11   
Twins
Лукас пробај на оваа страна http://tickers.cafemom.com/
таму ја дава 2010 година во 1st Birthday tiker .
Мојот тикер е од оваа стана .Откако ке го направиш тикерот копирај го HTML кодот и стави го во Дополнителен опис во твојот профил.
Се надвеам дека ти пмогнав.user posted image

Непосредна врска до пораките: 872
3.9.2010 1:25:22   
Bitolcanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: beki

Среќен пат за скопје убаво да си поминеш.А во скопје ли ќе трба да работиш ако те примат? Всушност ако бараат вреден човек нема сомневање дека ќе те примат.

Се вратив пред половина час. Убаво поминав. Многу поубаво отколку што замислував, како за првпат сама на подолго патување user posted image Ако ме примат ќе одам во Скопје на секои две недели (значи 2 пати месечно). Баш ме прашаа дали можам да патувам, на што потврдив. Ќе го научам подобро градот, нема да се возам само со такси како денес user posted image Стигнав кај 18:15 на автобуска и директно со такси таму. Ги замолив преку ред да ме пуштат и не можам да се пожалам - беа навистина љубезни, ми ја ислушаа молбата user posted image За 2-3 минути завршив и додека да најдам такси и стигнам на автобуска дојде 19:05 - автобусот заминал, па морав да чекам до 21ч. За среќа, по некоја случајност, на автобуска беше и едно 20-годишно девојче (и него му заминал автобусот за Битола), инаку сосетка, па се дружевме до дома user posted image Колку е мал светот user posted image user posted image Среќа во несреќа user posted image Пиевме кафе, па прошетавме над автобуска, имало отворање на некој комплекс кај ВЕРО. Беше преполно од луѓе. Кратко ѕирнавме и назад. Таксистот кој претходно ни' рече дека не се оди пешки, далеку било (а имаше помалку од 5 минути, 2-3 чекори user posted image ), кога не' виде на враќање рече: "Се вративте дечиња?" дечиња user posted image user posted image user posted image user posted image По пат ја слушавме Сека на мобилен, си купивме грицки, јас малку задремав и не забележав кога стигнавме.

Богданчанка, пријателке, како си ти? Јас и ти вечерва ноќни птици, дежурни user posted image Еве по едно топло чоколадо, надвор е свежичко, да се загрееме
user posted image

Непосредна врска до пораките: 873
3.9.2010 11:00:42   
agnes77
сестра од мм прије два сата родила дјевојчицо, се зове Јулијаuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 874
3.9.2010 11:06:17   
Bogdancanka
cestitki neka  e ziva i zdrava malata princezauser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 875
Страница:   <<   < Претходна страница  33 34 [35] 36 37   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  33 34 [35] 36 37   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

.
Jana9

Dali gi nosite vasite milenicinja na Veterinar?

Da (0%)

Ne (100%)

Ponekogas (0%)

Број на сите гласови: 1

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!