Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Altnce preku nok smeni od turizam slatkarstvo denes se zapisavme,a vo ponedelnik rezultati Anuska se nadevam deka eden den ke otvorime nesto sinot zavrsi turizam sredno,ona slatkarka,sin ti gotvac ke smislime nesto generacijo so sreka neka mu e na Mario,pa i da doktorira
Нека и е среќно и на Алтанче пријателке, само 5 да и се нижат Децата си растат, ќеркичката е веќе голема девојка. Ќе имаш повеќе време за Амел - најмалото
еј, ајд` и јас да си се пофалам: - посинокот димпломираше во Франција, во рекорден рок (28. 05. 2010) - поќерката ја ликвидира прва на Менаџмент - син ми поголемиот заврши трета во ЈБТ скроз одличен - син ми помалиот заврши прва со 4,56 ( а имаше две слаби...) - ќерка ми 11 месеци брка дечковци со праќање бакнежи по улица
so sreka upisite na novite srednoskolci ,samo petki da nosite!!!!!!!!!! a za vas hrabri majki sekakva pofalba bidejki ne e lesno da se soocis so problemite sto gi nosat ludite godini na postaroto dete i potrebite sto gi ima maleckoto dete
Имало многу деликвенти, денес дури и цигара му понудиле ама одбил , првенствено заради тоа вели, ама и многу било тешко, далеку, немало продавници околу итн....