|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  35 36 [37] 38 39   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
4.9.2010 22:50:47   
nadica
еве ме и мене на кратко да ве видам како сте
да ја заспијам надица па ќе ве дружам повеќе

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 901
4.9.2010 23:27:55   
Maca25
ја успав нина па малце да седнам на компјутер. денес нешто не е ок, вака весела е, јаде ама 2 пати ми поврати. Не знам од што. па заспавме сите 3 некаде околу 18.30 и спиевме до 20.00. ова до сега не се случило. Нина тек сега заспа. Ова е најкасно што останала user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 902
4.9.2010 23:31:52   
Julie1
Добар сон за Нина и Надица ако заспа веќе user posted image Како си ти Маца25 сега со светнати заби user posted image ?

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 903
4.9.2010 23:35:31   
Maca25
Прекрасно се чувствувам. Многу е убаво да знаеш дека забите ти се чисти и светнати. Поопширно за моето искуство со Етернадент ќе напишам во темата Етернаденат нагардува.
Како си ти Јуле? Како беше во Словенија?

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 904
4.9.2010 23:41:36   
Julie1
Добро еве и јас се прилагодувам на поладново време, ја оставив Македонија на 40 степени пред да одам во Словенија и ја најдов на 16 степени... некако не ми е јасно уште дали се вратив на право место user posted image . Добро поминав во Словенија, кога одам таму како дома да си одам, си ја сакам Словенија како моја втора татковина! Моментите поминати со Агнес овојпат ми оставија најголем впечаток од се и сега со нетрпение чекам да ни дојде Агнес тука, па да си организираме нова средба user posted image

And this is my beautiful life ...

Непосредна врска до пораките: 905
4.9.2010 23:46:18   
Maca25
И јас едвај чекам да ја запознаам и да ја изгушкам user posted image user posted image

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 906
4.9.2010 23:53:12   
nadica
и јас сакам да ја запознаам јања а и сите вас
ја заспав надица ама имам уште еден куп обврски кои мене ме чекаат а ми се спие ми се плаче user posted image user posted image user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 907
5.9.2010 0:46:39   
Тања РР
Здраво мили мои.
Јас во последно време читкам повеќе а пишам ретко бидејќи имам проблем со комп. Изгледа ќе морам да го форматирамuser posted image .
Инаку денес беше турбо ден. Бев на фризер бидејќи косата за 3 недели толку ми порасна што не личев на ништо веќе. Потоа удрив на шопинг ама за мене купив само едни обетки. Јана ја подновив со нови фармерчиња, блузичка, боди... барав кондурки ама немаше толку мало бројче. Попладнето со Јана бевме на роденден кај девојчето на комшивката во ресторан близу до нас. Јана беше најмала таму и сите ја задеваа а таа кутрата се чудеше како се најде во толкава вреваuser posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 908
5.9.2010 1:08:13   
lukas
denes denot mi bese mizeren,turbo cel den niz doma,i koga si dojde mm i toj ko navrnat i se potcapnuvavme od vreme na vreme,i sega toj e na edniot komp jas na lap top,dosega imavme gosti na povojnica,i rekov aj da vidam soprajte ringerajki...??????jas si sum tazna cel den zosto nezz nekoja depresija me ima fateno,arno so e lukas me radva,ama sega spie mi ide da odam i da go izbacvam na spienje posto na mm ne mu zboram...

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 909
5.9.2010 1:08:50   
Maca25
добар шопинг си направила Тања. Јас денес отидов во Веро, со желба да и купам нешто на нина од Џамбо, кога што ќе видам - сум си ја заборавила картичката во др. ташна. Се напив едно кафе набрзина со брат ми и снаа ми и накај дома на средување пред да дојде гарнитурата ( се надеваме вторник).

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 910
5.9.2010 18:13:48   
nadica
леле луѓе надица ќе ме полуди
последниве 3-4 дена плаче за се и сешто по ред
пред да ја соблечам плаче бидејќи несакала да биде гола, откога ќе ја соблечам плаче бидејќи сакала да се шета гола како од мајка родена ако се бањаме со плачки излегуваме, ако јаде исто со плачење и почнуваме и завршуваме, за да мочка не дава да се соблечеме а потоа недава да ја облечам, навечер не дозволува да и наместам пелена а наутро не дава да ја извадам
навистина незнам што е проблемот ама ме излудува ако знаете како да постапам пишете и помагајте

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 911
5.9.2010 18:38:36   
lukas
jas mislam da igras kako sto ke kaze,istata situacija kako kaj sestra mi jas nemam iskustvo ama ene ja vnukami koja e sega 4 god isto taka pravese nekam ti da mi go zapetlas bodito sama mozam,nekam da jadfam ova sakam ova,taman si i go izvadila toa ne sakam vakvo i se so placenje,go zapetluva bodito jas mozam samaaaaaaaaaaaa,jas mozam samaaaaaaaaaa,,,so pistenje,hahah,i se sama da praela taja ...neka kazat poiskusnite mamicki ama tie i se sega god koga saka se a neke nisto vsusnost..pozz,

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 912
5.9.2010 19:50:33   
mama26
deneska se iznasetavme zgora na toa koga se vrativme sakase pak nadvor.a umoren ocite na pola.pa inat nejkam da spijam sakam pak nadvor pa solzi abe sto da ti kazuvamuser posted image .uopste ne reagiravuser posted image .go legnav do mene ,placese se tegnese i za 15 min zaspa.

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 913
5.9.2010 20:17:14   
mama26
dobro vecer bogdanci kako si mi?

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 914
5.9.2010 23:18:30   
agnes77
поздрав од мене, како сте, се надам да сте имали убав викенд ...

пс. имаме 1000 потписиuser posted image

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 915
5.9.2010 23:31:02   
Maca25

ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica

леле луѓе надица ќе ме полуди
последниве 3-4 дена плаче за се и сешто по ред
пред да ја соблечам плаче бидејќи несакала да биде гола, откога ќе ја соблечам плаче бидејќи сакала да се шета гола како од мајка родена ако се бањаме со плачки излегуваме, ако јаде исто со плачење и почнуваме и завршуваме, за да мочка не дава да се соблечеме а потоа недава да ја облечам, навечер не дозволува да и наместам пелена а наутро не дава да ја извадам
навистина незнам што е проблемот ама ме излудува ако знаете како да постапам пишете и помагајте

истото се случува и кај нас. не знам што и е, за се нешто плаче. денеска ме полуде, отидов кај моите да се одморам јас мислам дека уште повеќе се уморив затоа што не сакаше никој да и се доближи, да ја гушне, со никого не правеше муабет, цело време одеше по мене и сакаше да ја држам во раце. мислам дека ми се издолжија рацете.

Непосредна врска до пораките: 916
6.9.2010 2:24:34   
amelbebe
tanja i snowite,ni trgna nokva samo nie tri sme aktivniuser posted image ,jas barem go cekam vremeto za jadenje bidejki postam ,ama vie ne vi se lutat maziteuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 917
6.9.2010 2:29:03   
Snowhite RR
Уште малку ако поштракам на тастатурава богами тешко мене ќе биде, сега спие, ама се превртува го слушам, кај да е ќе свика,ајде доста е за вечерва јас ве напуштам, рр е како грицкање сончогледuser posted image Добра ноќ

А кога јадеш амелбебе кога постиш? Кажи нешто за тие пости? До четврток ќе постиш или? И од кога почнуваат?
П.С. Не мора вечерва да одговориш

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 918
6.9.2010 2:43:51   
amelbebe
mojot post e ramazanski,bidejki e ramazan,a ke postam do sreda vo cetvrtok e Bajram.Postot trae od 4.10 min do 19.10 min,vo ovoj period ne smeam nitu da jadam nitu da pijam,a sega duvkam cigari i ve citamuser posted image

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 919
6.9.2010 9:18:48   
arh_diz
Tesko tebe amelbebena postot dobro e koga mozes da pusus

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 920
6.9.2010 13:26:29   
amelbebe
mozam da pusam samo preku nok,do koga mi e dozvoleno,inaku dodeka trae postot ne smeam ni cigara da zapalam

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 921
6.9.2010 13:43:39   
Martins mom
I'M BACK user posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 922
6.9.2010 13:56:54   
Палешка РР
Добредојде user posted image user posted image user posted image како си помина?

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 923
7.9.2010 12:47:54   
Martins mom
Ептен убаво...си одморив максималноuser posted image Мартин супер го поднесе патувањето, а климата и друштвото изгледаептен му се погодија, па цело време се кикотеше, детето не можевме да го запреме да се смее, а + ми ја преспиваше ноќта без ни еднаш да се разбудиuser posted image user posted image Мм вика ајде да се преселиме тука, не гледаш детето колку ни е посреќно и помирноuser posted image user posted image Мајка ми вика ти од ова дете ако се пожалиш срам да ти е, не гледаш како убаво си јаде, си спие, не плачи воопшто. Не знам до што беше работатаuser posted image Сношти дома пак иста приказна...цела ноќ будниuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 924
7.9.2010 12:55:03   
lukas
kako ste mi?jas uste se  boram so temp,vcera nemase mnogu samo 37.2 ama pred spienje mu dadov surup za da ne kreni vo tekot na nokta  od vakcinata vcera ja primi a denes mi  krena kaj 12 h- 37.8 i mu dadov eferelglan,i sega nanka,mu meram na 15 min,ama ne spaga uste,po kolku vreme spaga od surupot,mi e strav da ne kreni poke,pozz,

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 925
Страница:   <<   < Претходна страница  35 36 [37] 38 39   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  35 36 [37] 38 39   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?