Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Кафе бар "Happy Hour" 1.9.2010 12:20:18
riba79
Sreken Rodenden
RE: Кафе бар "Happy Hour" 1.9.2010 18:58:25
Bitolcanka
Среќен роденден Twins, all the best
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.9.2010 23:26:46
nadica
повелете почестете се денес славам 3 годишнина од свадба(брак)
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.9.2010 23:32:13
mama26
taman rekov nadica ja nema a rece ke casti -[ pa da te pokriev znaes ]ako ne se pojavese so mezevo ama ne.golema greska sum bila eve ni ja nadica na zborot si ostana ....ke si zemam od sve po nesto
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.9.2010 23:34:09
Bogdancanka
mmmmmmm tuka nekoj ubavo se potrudil ima od se po nesto cestitki mila
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.9.2010 23:34:42
mama26
povelete i od mene
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.9.2010 23:37:47
Палешка РР
Честитки надица, уште многу години да славите во љубов. Е сега што ми направи, знаеш каква стрвла сум станата, лелеее
< Поракaта ја уредил Палешка -- 8.9.2010 23:47:02 >
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 9.9.2010 10:08:24
arh_diz
Cestitki Nadica okolu castenjeto bas si se potrudila
_____________________________ Биди тоа што си
RE: Кафе бар "Happy Hour" 10.9.2010 9:17:05
nadica
еве и кафе и малку овошје за добро почнат ден
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 10.9.2010 9:32:58
arh_diz
Fala za kafeto nadica
RE: Кафе бар "Happy Hour" 10.9.2010 9:46:22
big_mama817
бујрум на баклава за празникот Бајрам јас честам денес :)
_____________________________ Децата се најголемо богаство :)
RE: Кафе бар "Happy Hour" 10.9.2010 9:48:30
Палешка РР
Фала за кафето, а посебно за баклавата и честит празник биг_мама
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 10.9.2010 10:09:00
nadica
ммммммммммм колку јадам баклава честит празник big_mama
RE: Кафе бар "Happy Hour" 11.9.2010 16:47:02
Maca25
повелете пријатели, частам за новата гарнитура!!!
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 11.9.2010 17:09:45
Julie1
Честитки честитки Маца25, само за убави работи да не частиш тука. И сега со новата гарнитура да дојдат уште многу нови убави работи во вашиот дом. Ви посакувам убаво поминати семејни моменти на новата гарнитура А јас ќе се послужам со еден коктел...
_____________________________ And this is my beautiful life ...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 11.9.2010 21:43:03
nadica
честито гарнитура маца25 да се сликате и да видиме и слики од истата
RE: Кафе бар "Happy Hour" 11.9.2010 21:47:37
Палешка РР
Создравје да си седите!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 12.9.2010 0:51:05
Maca25
ќе има фотографии, чекам да се наполнат батериите на апаратот. да си купите уште поубава!
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 12.9.2010 1:08:02
Тања РР
Maца со здравје седење (и по некоја дремка ) на новата гарнитура.
_____________________________ There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
RE: Кафе бар "Happy Hour" 13.9.2010 10:04:40
penelopa
Денес јас частам кафе за сите присутни рр
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Кафе бар "Happy Hour" 13.9.2010 10:37:31
arh_diz
Fala za kafeto penelopa
RE: Кафе бар "Happy Hour" 15.9.2010 0:00:04
nadica
повелете овошје пред спиење има за сите
RE: Кафе бар "Happy Hour" 15.9.2010 0:07:24
beki RR
А супер ми дојде овошјето, фала надица.Ќе си земам малку и з асабајле
RE: Кафе бар "Happy Hour" 15.9.2010 23:40:04
Julie1
Бидејки го пропуштив Пиво фест во Прилеп, го посетив овој во Скопје вечерва, па да продолжам тука на РР во духот на пивото Повелете пивце
RE: Кафе бар "Happy Hour" 16.9.2010 20:52:38
Julie1
Ми треба нешто жестоко, нешто за смирување, помагајте, давајте пијачка .... нервозна сум 1 тон ми се вришти ми се плаче
Анкета
Расположението во бременоста.Admin Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?