|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  20 21 [22] 23 24   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што купивме денес?
19.6.2010 15:53:55   
majka 79
denes nisto, ama vcera kakov shoping sum napravila..milina.
koga najmalku ke ocekuvas togas ke najdes se i sesto.
trgnav za rimjanki ama ne najdov ubavi.nekeko site mi bea gruba izrabotka i ne gi cuvstvuvav ubavo na noga. pa zatoa ke si gi nosam lanskite.
ama si kupiv preubav fustan-lefteren , suknja so bluzicka i pantalonoi 3/4 kako salvari. tesko na kartickata.

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 526
19.6.2010 16:05:00   
Тања РР
И ние денес сериозно го загрозивме семејниот буџет user posted image user posted image
Јас купив две маички (црна и бела) и 3/4 панталони како шалвари за мене и едни 3/4 панталони за мм.
Сега мм излезе за да купи некои ситници што му требале и ми се јави да ми каже дека влегол во „детска куќа“ па му се бендисало некое комплетче за Јана и ќе го купи. Да има за сите по нешто user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот majka 79)
Непосредна врска до пораките: 527
19.6.2010 18:04:06   
Sandric
Jas denes baby shopping pravev user posted image
Se iznakupiv se i sesto. Kebence edno pamucno, tri bodi na dolgi rakavi, dve na kratki i dve bez rakavi, dva para spihozni na kratki i dva na dolgi i edni pizamki.
Sega se e spremno i bebeto moze da se rodiuser posted image

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 528
24.7.2010 15:03:15   
penelopa
Претежно храна и ‘у спат‘ тексас кратки целосни панталони- вакви само кратки.

user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Sandric)
Непосредна врска до пораките: 529
24.7.2010 15:15:42   
Julie1
Ех што убави со здравје да ги носиш, само кажи ми баш се со таа сликичката кај стомачето user posted image

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 530
24.7.2010 15:21:47   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie

Ех што убави со здравје да ги носиш, само кажи ми баш се со таа сликичката кај стомачето user posted image

Фала, не без сликичката имам таква маичка- пишува доаѓам во Ноември user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 531
24.7.2010 15:24:03   
Julie1
Супер, мене онака ми беше интересно со сликичката, но сепак и без неа се убави. Да ги знам тие маички user posted image user posted image user posted image Ајде го чекаме Рингерајчето во Ноември user posted image

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 532
16.8.2010 23:34:12   
jovanka
Denes na sin mi mu gi kupiv prvite kompleti gakicki so maicka pa se nadevam na brzo odviknuvanje od pelenite.Kolku se raduvase!Gledav toa da bidat od kvaliteten pamuk ama so nesto na niv interesno zatoa sto e toa e motiv za nivno oblekuvanje i sto pobrzo zaboravanje na pelenite.

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

Непосредна врска до пораките: 533
19.8.2010 0:31:11   
Џесика
Вчера купивме теписи, конечно се комплетиравме... а денес си купив два пара сандали, време беше и за мене нешто, греотка бев...user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 534
21.8.2010 13:49:36   
Maca25
Денеска си купивме многу убава фраерска гарнитура - тросед, фотеља, табуретка и масичка во вид на табуретка со плексиглас одозгора. Ептен сум среќна. Тргнавме по комода и дома се вративме со гарнитура. Ама очајно ни требаше.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 535
21.8.2010 13:52:40   
Julie1
Создравје да користите се што си купивте Маца... Да си купиш уште многу нови работи на кои ќе се радуваш... Ќе ти дојдеме некогаш на гости да ја видиме гарнитурата user posted image

< Поракaта ја уредил Julie -- 21.8.2010 13:53:28 >

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 536
21.8.2010 13:58:37   
Maca25
Обавезно Јуле!!! Многу и се радувам. Сега пак ќе треба и нови килими да купиме, старите не ни одговараат...

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 537
21.8.2010 14:40:58   
arh_diz
Denes kupivme na Marko trenercinja , pizamcinja, corapcinja i jakna

Биди тоа што си

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 538
24.8.2010 0:37:58   
Тања РР
Денес купивме на Јана 2 сликовници, Царевата нова облека и Волшебната флејта, плишано мече- тропалка и чорапчиња. Сакав да и купам нешто гардероба ама ми рекоа дека на 15 септември ќе добијат нова колекција па ќе почекаме, да не бидеме демодеuser posted image user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 539
24.8.2010 0:43:59   
Julie1
Со здравје да си носи и да си игра Јана со се што е ново user posted image

Непосредна врска до пораките: 540
24.8.2010 0:49:28   
Тања РР
Фала драга user posted image

Непосредна врска до пораките: 541
24.8.2010 15:59:31   
blue_blue
Чекам да се отвори JUMBO на 1 септември па ќе се дадам на купување user posted image

инаку за роденденот си нарачав што да им донесат, па така сега си имаат по 3 пара ептен убави тренерки, по едно ранче, по едно памучно фустанче и спремни се за во градинка. Уште кондури, ама тоа ќе почека идниот месец зошто сега не знам кој број сега да им купам

Непосредна врска до пораките: 542
28.9.2010 22:23:52   
lukas
da se pofalime denes si kupivme stolce za hranenje,od bertoni,kolku bese sladok kaj so sedese i odma do mene si go staviv koga rucavme..kefoj sum...user posted image user posted image user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот blue_blue)
Непосредна врска до пораките: 543
28.9.2010 23:30:26   
mama26
nisto ne kupiv user posted image aj cestito stolce lukas

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 544
29.9.2010 12:45:06   
prettygirl
jas denes si kupiv tavce za palacinki, masinka za melenje biskvitiuser posted image , i tendzere za ajvar user posted image ke se najdi za vgodina :D

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 545
29.9.2010 12:46:32   
prettygirl
aj so zdravje stolceto lukas i so pogolem apetit segauser posted image

(Одговор на членот prettygirl)
Непосредна врска до пораките: 546
29.9.2010 14:37:27   
lukas
fala da vi se vrati toa sto sakate,prettygirl,so zdravje i ti da si gi rabotis rabotite..pozz

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот prettygirl)
Непосредна врска до пораките: 547
29.9.2010 15:17:24   
Палешка РР
Си купив ташна и обрач со цвет user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 548
29.9.2010 15:24:35   
agnes77
играчки за деца од пријателја, има нека акција и сам купила сега али ке им давам во декември

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 549
29.9.2010 16:00:20   
prettygirl

ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas

fala da vi se vrati toa sto sakate,prettygirl,so zdravje i ti da si gi rabotis rabotite..pozz

fala da ti se vratat :) pozz

Непосредна врска до пораките: 550
Страница:   <<   < Претходна страница  20 21 [22] 23 24   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  20 21 [22] 23 24   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?