|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  49 50 [51] 52 53   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
29.9.2010 13:25:12   
jovanka
Ne si trebala da izbrzuvas so otkaz od tvoja strana a za bolno dete komotno ti sledi boleduvanje koe e minimalni 7-14 dena a za toa sto ti go napravile tuzba.Sega tuka se prasuvam kade se pravata i zastitata na majkata a na televizija samo reklami za treto dete a so ovoj sistem vo drzavata nemozes ni edno dete normalno da podignes-da mu obezbedis soodvetni uslovi(zdrastvena zastita,griza,redovna ishrana i obrazovanie).Vakvi slucai iljadnici a drzavnite institucii gluvi ostanuvaat kako i sekogas!

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1251
29.9.2010 13:51:40   
Viktori
Сите права има шанса да ги уживаме како работници, ако сме пријавени. Инаку ако не.... дури и казна има + user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 1252
29.9.2010 13:58:08   
Maca25
сега зборев со менаџерот, и ми вика да нема отказ од моја страна ниту од нивна, и така ми завршува месецов договорот, да не го продолжуваме. Ми изнакажа 300 работи кои биле негативни кај мене и мислеше дека со тоа јас како некое повредено кученце ќе се повлечам во својата дупка и ќе си квичам тажно, но не дозволувам никој да ја уништи мојата самодоворба, ни потенцијал. Јас самата знам колку вредам.
Ми префрлиле плата, очајно.. се почувствував кога ја видов бројката, не е ни половина од договореното. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 1253
29.9.2010 14:23:55   
penelopa
Леле абе кај отишол светов...баш ми е жал Маца....се надевам брзо ќе се најдеш подобра работа а за овие user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1254
29.9.2010 14:25:46   
Anushka
тој не е менаџер, туку дезориентиран морон! Ајде да одиме да го натепаме!user posted image
Очигледно, ништо не му можеш, штом си била на одредено време вработена. Калимеро нема правда.

Непосредна врска до пораките: 1255
29.9.2010 14:30:19   
Maca25
не жалам за работата, само жалам за времето што го изгубив мислејќи дека се ќе биде ок и времето кое го поминав одделена од ќерка ми за ништо. Испофрлав пари за чување на нина, а од моменталната добивка не можам ни дел да покријам.
работа ќе се најде, си знам јас кои се моите способности. главата горе.
мореее анушка, ајде со мене да ги претепаме, не само менаџерот него и неговите послушни кутриња.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 1256
29.9.2010 14:47:42   
Martins mom
user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 1257
29.9.2010 14:50:41   
Martins mom
Вака ли ќе изгледаме на дружбите после 30-40 години???user posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1258
29.9.2010 14:52:57   
amelbebe
maco ,ne se nerviraj znam deka ti e tesko,ama toa e

martins mom sto se emancipirani babi ve bravo taka i treba

Непосредна врска до пораките: 1259
29.9.2010 14:57:10   
Bogdancanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
мореее анушка, ајде со мене да ги претепаме, не само менаџерот него и неговите послушни кутриња.

stom e takva rabotata doagam i jas nemojte samiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 1260
29.9.2010 14:58:04   
Bogdancanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

user posted image

hehehe mislite vakvi ke bideme?hehehehe

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 1261
29.9.2010 15:01:55   
Maca25
ме изнасмеа поракаваuser posted image user posted image user posted image
user posted image

< Поракaта ја уредил Maca25 -- 29.9.2010 15:02:44 >

Непосредна врска до пораките: 1262
29.9.2010 15:02:07   
Mamicka3
ehhehhe Bogdancanka moderni babi

Децата се најголемо богатство
Марио 31.10.2002
Ана Марија 01.11.2005
Трајче 20.09.2009

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1263
29.9.2010 15:08:15   
Anushka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka

user posted image

hehehe mislite vakvi ke bideme?hehehehe

ух - ах - ох, јас тука сум негде, 5-6 год., не морам толку да чекамuser posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1264
29.9.2010 15:18:01   
agnes77

user posted image

РР дружење кад коначно наша процедура заврши и дојдем на адаптацијаuser posted image user posted image user posted image  ... али тко чека на крају дочека, нели user posted image

Непосредна врска до пораките: 1265
29.9.2010 15:22:35   
Палешка РР
Недај Боже агнес, поткасај си го јазикот.
Ова дружење е кога ќе им станеш прабаба на внуците на твоите ќерки. user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка -- 29.9.2010 15:23:10 >

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 1266
29.9.2010 15:24:55   
Anushka
е, Агнес, секогаш имаш добар смисол за хуморuser posted image user posted image user posted image ! Тоа те држи во неволја, да знаеш!user posted image

Непосредна врска до пораките: 1267
29.9.2010 15:26:06   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Ова дружење е кога ќе им станеш прабаба на внуците на твоите ќерки. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Палешка договореноuser posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1268
29.9.2010 15:38:08   
blue_blue
Маца25, толку се осеќам беспомошно кога слушам вакви приказни. И што треба човек да прави? Трето дете?!?!?! Абе ајде, нека дојде некој од државна администрација да ми го исчува...И како тоа договорот ти заврши? Па и да си на определено време ги имаш истите права како и сите други вработени. И за нега на дете под 3 години по закон социјално ти плаќа, работодавачот не го кошта ништо тоа што ти ќе останеш дома, баш му се исплати - дека он ќе ти исплати помалку плата за тие денови кои не си била на работа, треба да однесе документи во социјално и тие треба да ти ги исплатат 100% парите за деновите кои не си одела на работа....Секој ден кога ќе се изнервирам за некоја глупост на работа среќна сум што работам во компанија која ги почитува сите закони за вработени и сите права кои по закон им селедат на вработените, ама паѓам во очај кога ќе сфатам дека мојава компанија е единствен таков работодавач во МК...СРАМОТА!

Непосредна врска до пораките: 1269
29.9.2010 16:18:33   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

сега зборев со менаџерот, и ми вика да нема отказ од моја страна ниту од нивна, и така ми завршува месецов договорот, да не го продолжуваме. Ми изнакажа 300 работи кои биле негативни кај мене и мислеше дека со тоа јас како некое повредено кученце ќе се повлечам во својата дупка и ќе си квичам тажно, но не дозволувам никој да ја уништи мојата самодоворба, ни потенцијал. Јас самата знам колку вредам.
Ми префрлиле плата, очајно.. се почувствував кога ја видов бројката, не е ни половина од договореното. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

маца, ево имам нешто за твог менеѓера  user posted image

a за тебе имам user posted image

Непосредна врска до пораките: 1270
29.9.2010 16:25:25   
Maca25
user posted image user posted image user posted image фала ти агнес
еве многу гушки за тебе од мене и нина user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1271
29.9.2010 23:01:10   
Glück90
dobro vecer mamicki kako ste?

< Поракaта ја уредил Glück90 -- 29.9.2010 23:02:38 >

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

Непосредна врска до пораките: 1272
29.9.2010 23:06:33   
lukas
super ti kako si?

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот Glück90)
Непосредна врска до пораките: 1273
29.9.2010 23:10:22   
Glück90
i jas sum super se druzam so rr

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 1274
29.9.2010 23:17:53   
lukas
i jas isto ama pocnaa da mi pagaat ocickite,namesto da odam da si legnam dremam ke me stani sin mi posle,ke sviram posle...user posted image user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот Glück90)
Непосредна врска до пораките: 1275
Страница:   <<   < Претходна страница  49 50 [51] 52 53   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  49 50 [51] 52 53   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

.
Jana9

Dali odite vo teretana?

Da (0%)

Ne (100%)

Ponekogas (0%)

Број на сите гласови: 1

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!