|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  47 48 [49] 50 51   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
28.9.2010 14:04:37   
Martins mom
Е бре Џесика, се продаде за еден ручек..сега нејќеш да оговарашuser posted image user posted image user posted image Се зезам, блазеси ти...
Ај малце да се мениме со свекрвите ако сакашuser posted image user posted image user posted image Испрати ја твојата малку во Битола, а јас на мојата ќе и купам неповратна карта до Скuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1201
28.9.2010 14:05:35   
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas

sega krivo mi e so ne ja zagledav do koja epizoda e?ili pri kraj e?

не е при крај, мислам дека има уште доста...пред неколку недели почна втората сезона

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 1202
28.9.2010 14:05:37   
mama26
sto se odnesuva do svekrvite sto pomagaat a mladive gi narekuvaat sekako mi se povrakauser posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

Непосредна врска до пораките: 1203
28.9.2010 14:07:12   
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

sto se odnesuva do svekrvite sto pomagaat a mladive gi narekuvaat sekako mi se povrakauser posted image

а мене ми се повраќа од свекрви што не помагаат и секако ги нарекуваат младите

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1204
28.9.2010 14:07:51   
Џесика
аааа не, мојата не ја давам... а и таков ни е договорот, она само ручек нек праи, другото е све моја работа... таква мрцетина сум за ручеци, ич не ме привлекува кујната, па и тоа ми е доволно... user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1205
28.9.2010 14:07:58   
lukas
e ako imam moznost od sefot lukas ke ja populvam po tro!!

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 1206
28.9.2010 14:09:37   
lukas
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

а мене ми се повраќа од свекрви што не помагаат и секако ги нарекуваат младите

mene od dvete,potocno od neblagodarni...

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 1207
28.9.2010 14:10:04   
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas

e ako imam moznost od sefot lukas ke ja populvam po tro!!

ако не сабота и недела идат репризите од цела неделаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1208
28.9.2010 14:11:10   
mama26
pa toa e lukas ima i neblagodarni.vo slucajot jas sto gi poznavam se mladite user posted image ima gledam isklucoci pogore user posted image

Непосредна врска до пораките: 1209
28.9.2010 14:12:25   
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика ич не ме привлекува кујната, па и тоа ми е доволно... user posted image
super dogovor user posted image .mene dosta mi e majkami po pola saat da go pocuva sinot.

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1210
28.9.2010 14:13:02   
lukas
ако не сабота и недела идат репризите од цела недела

thenks martins mom...

Непосредна врска до пораките: 1211
28.9.2010 14:14:32   
lukas
blaze vi vas sto imate koj da vi go pucuva na pola sat,moevo ako ne e spienjeto i ovie crtanite baby einstain,ke se skrenam ni kafe ni rr-ja ni rucek ni kuka ne ke mozev da fatam..user posted image

Непосредна врска до пораките: 1212
28.9.2010 14:15:37   
mama26
epa vidis tuka sme razlicni.moevo osven tom and jarry drugi crtani negleda.ama lukas mora da priznaeme pak sme prisutni na rr user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1213
28.9.2010 14:19:32   
lukas
ama lukas mora da priznaeme pak sme prisutni na rr user posted image user posted image

e da,mojot e mal ne g razbira tom i jery,ovie se specijalni i mu gi pustav uste od mal da ja slusa muzikata,lele sega kako jas koke gledam swerija skoka koke slusni nekoj zvuk,mislam deka gi znajs za koi crtani pam muabet..klik

Непосредна врска до пораките: 1214
28.9.2010 14:21:31   
lukas
и мојот чука на тастатура, па нека си пишат со Лукас, може ќе се разберат, врсници се

MARTINS MOM zaedno ke brkaat zenski...

Непосредна врска до пораките: 1215
28.9.2010 14:26:00   
Maca25
има еден куп неблагодарни,  а има и такви што бараат да им дадеш медаља ако го почувале внучето 2 дена. има секакви. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1216
28.9.2010 14:27:33   
Viktori
али учителките се најдобри! Од двете сорти! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1217
28.9.2010 14:28:47   
mama26
sekoj baska najubavo e zatoa...samo da ne ispadne posle da barame zimnici i da neni dadat user posted image so pravo neli?sami si pravele eee sega nie sto ne sme pomognale nevazi toa neli?user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1218
28.9.2010 14:31:14   
lukas
а има и такви што бараат да им дадеш медаља ако го почувале внучето 2 дена.

lele znam primer za ova koga snaata trebalo da pocnuva da raboti posto nemale pari doma,taa mu vika aj ti ke odis na rab ke zemas pari ami jas so ke gi cuvam decata kako decata da ne se od sin i...lelle,a be aman ima sekakvi mojata arna e da vi kazam greota e da se pozalam e sega ima nekoi ispadi odvreme navreme ama gi prekutvam posto se retki a i plus imam komentirano veke posto ne sakam i da go nerviram mm mi i da sozdavam doma negativna energija e sega ako e poveke...mmm  tesko deka ke kutam...pozz...zaminav jas...

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1219
28.9.2010 14:33:21   
mama26
se gledame lukas.cim si resila da se rascistuvas....nie ostanuvame da ogovarame user posted image

Непосредна врска до пораките: 1220
28.9.2010 14:34:51   
lukas
user posted image user posted image user posted image user posted image ,ah ..pozzuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1221
28.9.2010 14:37:36   
mama26
nema kraj na vakov muabet pocnuvajki od nas prvo neli pa se po red ohohhoo smeski user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1222
28.9.2010 14:38:24   
lukas
pesnice so rska koga cistam..

Непосредна врска до пораките: 1223
28.9.2010 14:40:08   
mama26
viktory mi fali  nesto taa zena u srce mi e nekako.user posted image ne deka sme razlicni tuku ete taka nesto me tera .kaj si majko na 3 ?dobra li si viktroy te nema da me druzis i ponataka ....

Непосредна врска до пораките: 1224
28.9.2010 14:41:19   
mama26
lukas ja vidov od mocart pesnickata.ne sum otvarala tamu da pustam na mojov mal .tocno za bebenca e toa bravo

Непосредна врска до пораките: 1225
Страница:   <<   < Претходна страница  47 48 [49] 50 51   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  47 48 [49] 50 51   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?