Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Не. Тоа ќе значи дека не им требаат повеќе! А они се труделе да ги убедат дека мама секогаш ќе ви треба! Ќе видите ќе ме барате мене...
Себичност, егоизам, филм. Кога ќе заврши е лошо!
Да да и удирање по грб јас овој маж сум го израснала со сопствена мака и труд и има да ме гледа цел живот... познати фрази на мајки кои ја гледаат сопствената среќа пред среќата на своето дете.
Абе ок, мајка си е мајка, треба да ја сакаш, почитуваш, да се грижиш за неа, ама што прават некои себични, љубомори мајки - ги врзуваат синовите за себе и не ги оставаат сами да одлучуваат што ќе прават понатаму со животот. не разбираат ли дека мајката не може да ти биде и животен сопатик, и да ти роди дете, и да биде со тебе до крајот на животот. Мажите кои ги води мама низ животот не се мажи, тоа се деца.
ananikol jas svakam deka ne e vo red tolkava privrzanost,ama ako snaata samo sto dosla i odma se redi izmegu niv dvajca ?poentata e ..zenata ne smee da se stava megu majka i sin...kako sto ne se stava dete da bira megu majka i tatko..
Епа кога наместо да живеат, да бидат среќни, да се радуваат, они вртат филмови жртви дека биле.. на крајот остануваат сами и пукаат. Па не мајка, шајка.. прво е човек, а психата на човекот е заебана работа.
Пред некое време слушнав ваков муабет од мајка на 6 годишно дете: Мора да ме слуша мене, оти јас сум жртва за неа!!!
Има еден писател психијатар Скот Пек и има книга напишано баш за ваков тип на луѓе "Луѓе на лагата" се вика. Што е најтрагично прво се убедиле себе во сопствените лаги...
eee sega da se nadovrzam,so tekot na godinite mazot i zenata se zapoznavaat ,mazot veke gi znae negativnostite na majkata deka se mnooogu poveke od snaata i taka toj maz zastanuva na strana na zena...a ne sega jas odam edna godina se zemame i jas mu vikam ili majkati ili jas?sto mi e poentata?razvod za toa?pa sto se mazam togas?
Eve jas se prijavuvam..majka sum na dva sina a nikogas ne sum napisala los zbor za sveki.Ne deka nema sto da pisam ami ako pocnam ima da me zabranite na rr
< Поракaта ја уредил ananikol -- 14.10.2010 0:05:41 >
jaas koga ke bidam svekrva uste sega vi kazuvam ako e nekoja sto e mirna i znae deka doaga vo ovaa kuka posle mene ane pred mene ke ja pocituvam i cenam i pomagam i ke i gi cuvam decata za dvajcata da setaat......a ako se padne nekoja devojka koja ke se deli od mene zasto ednostvano nejke svekrva i ziveat posebno a sinot go gledam ednas vo 6 meseci e togas bogami ke se otkazam jas on nego
Јас исто така не зборам лошо за свекрва ми. Не ја ни доживувам како закана. + што сум доволно свесна во главава дека е просто невозможно да ми земе нешто што немала. Маж ми и бил син, а не дечко Маж ми е маж. Не се земав со дете што мајка му го прашувала: Каде беше вечерва сине. 10 ипол е
Ама останувам на тоа дека во моето семејство ние сме си газди. Само нека проба некој нека се умеша мамата....
< Поракaта ја уредил виктори -- 14.10.2010 0:07:45 >
viktory jas i ti imame razlicno mislenje...ti sakas baska da ne im smetas,jas sakam da sme vo edna kuka site zaedno,taka ja gledam idninata srekni zaedno...i ke go napravam toa
Замисли они не сакаат со тебе во иста куќа???Мислам и син ти да не сака? Што ќе му збориш? Дека жртва си била за него а он така на тебе??
< Поракaта ја уредил виктори -- 14.10.2010 0:12:46 >
Мама26 значи ти сакаш син ти кога ќе се ожени и кога ќе дојде дома прво тебе да те поздрави па жена му ( а таа да си ќути)? Жити се кај ќе најдеш таква снаа? Значи ти сакаш да бидеш главна, така? А што ако снаата сака таа и син ти да живеат кај нејзе (нејзините) и во тој случај ти нема да можеш да бидеш the boss? Што би наравила тогаш?
СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
Jas poucena od sopstvenoto iskustvo mu staviv ultimatum na mm,pravi tolku deca kolku so mozis da im obezbedis start vo zivotot.Pod toa podrazbiram-reseno stanbeno prasanje i nekoja iljadarka (E) na kniska. I resen problem,sakam da si bidam rado vidzen gost.
Мама26 значи ти сакаш син ти кога ќе се ожени и кога ќе дојде дома прво тебе да те поздрави па жена му ( а таа да си ќути)?ova ne pisav nigdeka Жити се кај ќе најдеш таква снаа? Значи ти сакаш да бидеш главна, така?niti ova go pisav negde А што ако снаата сака таа и син ти да живеат кај нејзе (нејзините) и во тој случај ти нема да можеш да бидеш the boss? niti ova pisav Што би наравила тогаш?ako se slozat zaedno nema nisto da napravam,osven sto ke im odam na gosti