Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
pa ne e deka sega nemam ama nesakam da pisuvam zasto sepak i jas nesum idealna ke ima i taa da pisuva za mene p.c. nesakam da navleguvam vo privaten zivot na mm
mojot primer,svekrva mi e kako gevrije,gledajki go filmot pred nekoj den maz mi samiot si prizna deka e kako nea majka mu,a i Amel ja vika taka a taa usta da ne i otvoris eve ja sega ja slusnav taa vo dvor se dere misli ne ja slusam,zenati vakva zena ti takva ,a mene najiskreno me zd bole
a za snaata me mam nekoe golemo iskustvo 1 mesec bese ovde,ama luge lele stvarno nekogas sakame da se nametneme duri si velev samata zosto zeno vaka pravis demek si moderna svekrva ama majka priroda e sega zakljucok ni so snaa ni so svekrva sekoj si ima pravo na svojot zivot i privatnost taka e najubavo za site a za toa sto sme se zrtvuvale,maz mi ima edna pogovorka koga si se e la ubavo ti bilo
Муабетиве што паѓале сношти се хаос Ех колку ми е криво што не бев он лајн Друг пат кога ќе се водат вакви дебати да ми титнете обавезно, идам одма
Одговорот на прашањето со или без свекрва дома е повеќе од јасен... А син ми кога ќе се жени, како сака така нека си прави, мене ми е најбитно само тој да е среќен и задоволен, ништо друго !!! Поарно да го гледам еднаш на два месеци (или 2 години ) и да се сакаме и почитуваме и да знам дека од срце сака да ме види, отколку да се гледаме секој ден напраку, да знам дека нејќе да ме гледа.