Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
?ako se slozat zaedno nema nisto da napravam,osven sto ke im odam na gosti
ова е ништо???
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26
jaas koga ke bidam svekrva uste sega vi kazuvam ako e nekoja sto e mirna i znae deka doaga vo ovaa kuka posle mene ane pred mene ke ja pocituvam i cenam i pomagam i ke i gi cuvam decata za dvajcata da setaat......a ako se padne nekoja devojka koja ke se deli od mene zasto ednostvano nejke svekrva i ziveat posebno a sinot go gledam ednas vo 6 meseci e togas bogami ke se otkazam jas on nego
jaas koga ke bidam svekrva uste sega vi kazuvam [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image ako se padne nekoja devojka koja ke se deli od mene zasto ednostvano nejke svekrva i ziveat posebno a sinot go gledam ednas vo 6 meseci e togas bogami ke se otkazam jas on nego
еве тука имаш СЕ пишано и толку не ти коментирам на постовите на оваа тема.
poseben vlez vo kuka i gotovo.sekogas koga i trebam sum tuka,zasto sama i so deca e tesko.imam svekrva tuka koja penzija ne zema zasto vo isto vreme se porodi snaata i radi nea za nekoja god,napusti rabota.ziveat zaedno slozno.e ova go sakam.a ne boss da bidam,zatoa se nadovrzav i rekov ako se pokaze dobra ima sinmi da go izbrkam od doma,ne nea...epa sega prajte me luda ama toa e..jas sum za zaedno srekni
To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Nekogas si imav zamisla da napravime kuka so tri sprata(eden za nas i po eden za decata) i da si bidime kako tri stana vo mala zgradicka.Znaci sekoj svoja slobodicka,koga sakas dojdi.Si imav nekoi fiks idei da im se najdime na decata za vnucite,da si gi gledam vo dvorot kako rastat i igraat...arno ama cim se izgradi i se se sredi im tekna na familijata da vrakaat drzavjanstva,zemaat pari i da trosat penzija vo rodinata,taka da eden sprat zamaa starite eden deverot (koj sega ke se zeni) ......... no coment... Sinot-postariot go obezbediv so stan(momentalno se izdava parite odat na negova smetka),za pomaliot doprva treba da kupime...
мама бре јас живеам сама со мало дете уште и татко му е со денови по работа значи може да се живее сам а така почна уште кога имаше само 6 месеци. ништо не ни фали.- друго иако живееме сами не се гледаме на 2 години туку на 2 дена некогаш и секој ден. ако некој сака да ти помогне и да биде сложно, убаво може и вака и онака
инаку епски се муабетиве за снаи и свекрви. И мислам дека сите свекрви се исти.. ко мама26, арно ама, снаите не се ко она што сака да бидат... тука е маката
нутелиза, од кај сеа последна ти??? Оваа тема не се затвара така лесно!
< Поракaта ја уредил виктори -- 14.10.2010 0:39:19 >
To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
da odam i jas zasto ako se razbudi stvarno nemam koj da mi ja uspie.sestrami si ja naredi so svekrvica.ako e na kompjuter svekrvica i go cuva...i obratno
јас сватив дека нема везе нашето понашање, ако им се уврти нешто во глава, посебно ако се во менопауза ( па одма се поранливи) или постари, тоа ти е, нема да може ништо да се смени. барем за кај мене зборам.
ma site sme isti i mladi i stari cuknati koj od pubertet koj od mnopauza stvarno ke napravma belja ako sedam uste...dobra nok od mene,za ponataka ke vidime..samo se za arno da e...da ne se zaboravame od nasite gordosti dali star ili mlad
viktory nesakav da pisam da ne rasipam zabava ama pocinati se i dvajcata...toa e...moze zaradi toa a i zaradi primeri koi gi gledam sakam ete..zelba imam...za zelba neli sekoj moze da ima a sega dali ke se ostvari ne se znae...moze bas nekoja od vas ke bide super svekrva ajas ke izpadnam