|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  66 67 [68] 69 70   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
14.10.2010 9:57:31   
Viktori
мами2 се навикнав, а и имам широка тераса па не ја гледам многу многу user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот mami2)
Непосредна врска до пораките: 1676
14.10.2010 10:03:01   
mama26
lelee ne gi ostavate svekrvite na raat znaci ,uste za niv ogovaranje breee dosta zeni,da zborime za nesto drugouser posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1677
14.10.2010 10:03:22   
mami2
user posted image

Може вакво нешто ќе заврши работа... ова било мачкодржач, се става одма до сликата на свеки на масаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1678
14.10.2010 10:03:31   
Палешка РР
Абре жени, свекрва ти е сериозна тема, на која треба студиозно да и се пристапи, не е за чамче муабетиии user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 1679
14.10.2010 10:07:38   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: mami2

user posted image

Може вакво нешто ќе заврши работа... ова било мачкодржач, се става одма до сликата на свеки на масаuser posted image

[божем озбилна] А кај да најдам вакво? а и слика од свеки user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ми текна.. коа ќе идам на гости за Нова година ќе и побарам user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил виктори -- 14.10.2010 10:08:28 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот mami2)
Непосредна врска до пораките: 1680
14.10.2010 13:08:39   
mama26
deneska edna licnost mi go razubavi denot.i toa nekoj sto ne go poznavam.ne sme imale nikakvi kontakti..presrekna sum

Непосредна врска до пораките: 1681
14.10.2010 15:22:08   
arh_diz
mama26 da ne si najde ljubovnik user posted image user posted image user posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1682
14.10.2010 15:29:33   
Maca25
кај сте жени? што муабети паднаа вчера за снаи и свекрви... мојава гарант цела ноќ икала user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1683
14.10.2010 16:05:14   
Anushka
ах ма Мацо25, свекрвиве наши ептен сакани, само за нив збориме. Мојата свекрвица вчера ми беше на гости и од среќа, не можев ни да пишувам на РР.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1684
14.10.2010 16:10:18   
Martins mom
Анушка, значи и’ се имаше посветено максимално на свеки, а? Штом е таква работата ние од рр ти го простуваме отсуствотоuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 1685
14.10.2010 16:25:40   
Maca25
Простено ти е Анушке. Гарант си се изнамуабетивте. Што и спреми на свекрвица? Нешто благичко? Онака како добра снаа user posted image
Мојата ако не и се јавиме да дојде, не и текнува да дојде.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1686
14.10.2010 16:26:19   
gvenda
kolku sakam da imam svekrva pocinata e, a od moabeti znam deka bil amn dobra pa sakam da ja zapoznaev mislam deka ke ni bese super ama za zal nema toa da se sluci duri i mislam deka ke bese na moja strana koa ke se karame so mm i deka ke go sovetuvase za mn raboti barem taka bi pravela majka mi pa zatoa taka i misliam jas vo sekoj slucaj se naogaat za se ako nerviraat po nekogas posebno vo vakvi situacii koga imas malo bebce

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1687
14.10.2010 16:45:49   
Martins mom
ееее гвенда, не баш секоја свекрвица помага. на некоја и е побитно да оди по кафиња кај комшивките и ако треба да го почува малиот-секогаш има работа, а се фали наоколу како без нејзина помош не сум можела да издржам.user posted image кога ќе го заспијам-тогаш тропа и го разбудува, а потоа си ја витка опашката и ја нема. нон стоп кажува како и што да правам, во секоја манџа е мирудија...поголема штета, отколку помош од неаuser posted image
Кога гледам некои баби постојано се со внуците, им „завидувам“ на снаитеuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот gvenda)
Непосредна врска до пораките: 1688
14.10.2010 16:55:07   
Anushka
имам свекрва која нема мана. Таа така барем си мисли: вчера се јавува, „еве јас доаѓам, на муж ти сум му направила пита“(нема врска, со готови кори), немој да јаде друго многу“. Јас ја утешив, велам дека имаме леќа за ручек (мм мрази леќа).
Ама, к`о за беља, мм руча пред неа, два тањира леќа!!! СС му се лути, аман од мојата пита не проба. Тој ја убедува дека стварно не сака леќа, ама оваа била топ!
И знаете, наместо (баерм еднаш во живот-до сега никогаш за ништо не ме пофалила) да ме пофали, или да праша како ја правам, вели на шала-на смеа: „ее, така ти е тоа, кога беше кај мама, од глава ќе ми го треснеше тенџерето, ама сега мораш да ќутиш и да сркаш на сила помии“.
Останав подзината. user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1689
14.10.2010 17:56:28   
Octavia
 Анушка, ти честитам на нервите... Кога си издржала само да подзинеш, алал да ти е, сериозно. Ем не си паднала на очигледна провокација, ем си испаднала поголем човек... ама заслужува со тенџерето по глава да ја треснеш... Леле, злобаuser posted image

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 1690
14.10.2010 18:11:53   
Julie1
Денес си ја видов Јана на нашата Тања. Најубаво сонце е. Немате појма како ми се смееше цело време. Пресреќна сум имав голема желба да ги запознаам Тања и Јаничка  ...... Јана цела е стварно на тато а во очињата на мама, но кукла е најубава. Ете една од моите желби се исполни.... испраќам многу бакнежи и прегратки до Јана и Тања, насмевката на Јана ми го направи денот прекрасен....

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот Octavia)
Непосредна врска до пораките: 1691
14.10.2010 18:17:55   
Тања РР
Jaс и Јана возвраќаме на бакнежите и прегратките.
Јуле на Јана стварно и се допадна , цело време се смешкаше а кога си отиде почна да плаче. Мора пак да се видитеuser posted image
А Јуле те фати дожот?

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 1692
14.10.2010 20:18:11   
Julie1
Да ме фати дождот, но имаше такси тука не е страшно, не се плашам јас од дожд user posted image ... после Јаничка само сонце ме грееше. 

< Поракaта ја уредил Julie -- 14.10.2010 20:21:06 >

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 1693
14.10.2010 20:21:26   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie

насмевката на Јана ми го направи денот прекрасен....

много убавоuser posted image

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 1694
14.10.2010 20:52:26   
mama26
milo mi e za vas dvete jule i tanja sto osven vaka si se druzite i nadvor...user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 1695
14.10.2010 20:53:35   
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

mama26 da ne si najde ljubovnik user posted image user posted image user posted image
aaaauuu bog da cuva,user posted image jas sum silno zaljubena vo mm

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1696
14.10.2010 22:40:20   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

aaaauuu bog da cuva,user posted image jas sum silno zaljubena vo mm

е па така треба да биде, па нормано е да си залјубена во тмuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1697
14.10.2010 22:44:59   
mama26
user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image kako si mi ti agness?sto pravese deneska?

Непосредна врска до пораките: 1698
14.10.2010 23:11:58   
agnes77
па знаш мене, чекам и чекам комисијаuser posted image  
иначе куча-посаоuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1699
15.10.2010 0:04:08   
mama26
ah agness i ti znas mene....od srce sakam da se raduvasuser posted image i da si docekas sto e mozno pobrzo user posted image user posted image .user posted image

Непосредна врска до пораките: 1700
Страница:   <<   < Претходна страница  66 67 [68] 69 70   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  66 67 [68] 69 70   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.