|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  67 68 [69] 70 71   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
15.10.2010 1:26:36   
Maca25
успивајќи ја нина со мм сме заспале. сега како вампри шетаме низ дома, кој јаде, кој на компјутер.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1701
15.10.2010 1:29:38   
Anushka
ајд` бујрум у Аеродромкај нас на пиво!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1702
15.10.2010 1:33:03   
Maca25
Уф што убаво би ми дошло едно пивце, ама на ладново надвор...бррр...не ми се искача никаде. немаш појма колку само ми се лежи и безделничи. Ај да помине свадбата на брат ми може некој викенд да се пуштам до Бисер во шопинг за Нина, па ќе договориме некое кафе-пиво.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 1703
15.10.2010 1:41:50   
Anushka
еј, БРАТ, свадба - има ли нешто поубаво од тоа!?
Ајде, уживај и забавувај се, а после тоа - ќе славиме во Бисерче!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1704
15.10.2010 12:35:19   
amelbebe
devojki kako ste,gledam Bogdancanke i Anushka vo aktivni ste,ajde poedno virtuelno kafe site sto sme prisutni na RR
ps; Bogdancanke odamna bogami te nema kako ste

Непосредна врска до пораките: 1705
15.10.2010 12:38:00   
Anushka
амелбебче, еве јас веќе си го турив моето кафе - вчера малку лумпувавме со колешките, ептен убаво си поминавме. Т.е. тие, оти јас сум Пепелашка, морав дома рано да се вратам за да не ми падне чевличето, а другиве девојки до 03.30 окапале, бреј!
Треба и ние од РР да откачиме заедно така негде. Еве јас имам предлог во истата кафана од вчера, не беше скапо, а музиката топ!

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 1706
15.10.2010 12:44:01   
amelbebe
user posted image user posted image alal da ti e stom si lumpuvala,treba nekoj den stvarno da se otkasci covek,da zaboravi na seeeeee ,samo jas mozam drustvo da pravam bidejki ne pijam alkohol sepak dobro drustvo  sumuser posted image  a zs se vrati tolku rano,nemase li koj da ti ja pocuva Mila,abe eden den ke se sobereme ama ke gi ostavime decata nekoj da ni gi pricuva na kup

Непосредна врска до пораките: 1707
15.10.2010 12:48:30   
Bitolcanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka

еј, БРАТ, свадба - има ли нешто поубаво од тоа!?
Ајде, уживај и забавувај се, а после тоа - ќе славиме во Бисерче!

Нема поубаво Анушке. Се плашам и брат ми да не ме претекне, како што тргнало... Додека сум дома нема нова личност во куќата - снаа user posted image Лоша сум и не дозволувам... Маца25 убаво помини си на свадба кај брат ти. Да си исчекаш и од Нина, а и сите мамички да си исчекате од дечињата.

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

Непосредна врска до пораките: 1708
15.10.2010 20:47:13   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

па знаш мене, чекам и чекам комисијаuser posted image  
иначе куча-посаоuser posted image

од понеделник јас само куча, куча, па кажи ти, јас ќе имам време сама да ја најдам комисијата, ти да не ја чекаш user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 1709
15.10.2010 21:05:28   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

па знаш мене, чекам и чекам комисијаuser posted image  
иначе куча-посаоuser posted image

од понеделник јас само куча, куча, па кажи ти, јас ќе имам време сама да ја најдам комисијата, ти да не ја чекаш user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  договорено, само не знаем дали то че бити доволјно, еднаш нетко је споменуо, да је комисија помалку старомодна и да је требаш убједити ... ти разбираш што то значиuser posted image  ... па нее могуче, да одлуке комисије несу 100% стручне и независне, пошто се работа за деца нели

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1710
15.10.2010 21:10:13   
Viktori
Агнес, јас сум врло убедљива особа, поготово кад се ради за неку кокошку, а ко  што сам видјела једном је побегла user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1711
15.10.2010 21:28:52   
mama26
dobro vecer, denes nekako stomak me boli..

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

Непосредна врска до пораките: 1712
15.10.2010 21:37:53   
Bitolcanka
Добровечер мама26 и на сите присутни на форумот. Ѕиркам на РР, додека другите ја гледаат серијата - брат ми, "снашката" и еден другар на брат ми. Денес и мажите гледаат т.н. сапуници user posted image БТВ ми ја пофалија тортата - не ми беше залудна "маката" user posted image Денес вредна бев - ручек, торта, садови еден куп ... Подоцна ќе "удрам" еден туш и в креветче user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

Непосредна врска до пораките: 1713
15.10.2010 21:45:17   
mama26
bitolcanka posle sevo ova jas da sum na tvoe mesto 2 dena odmor ke zemam..user posted image .kako sto neznam torti da pravam ke ja pravam cel den i pak na kraj ke mora da izlagam i da ja kupam...maka za gjabe,umorena i iznervirana na krajuser posted image a zamisli i eden kup sadovi okolu mene...ovoj fil nefatil,daj drug pa mani abe begaj kaj sum ja za slatkar user posted image

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 1714
15.10.2010 21:47:28   
mama26
a kolku sakam da znam,imam zelba ama brzo se nerviram...za razlika od soleno koga pravam,za blago moram da sum sama vo kujna user posted image

Непосредна врска до пораките: 1715
15.10.2010 21:51:15   
Bitolcanka
user posted image user posted image user posted image И јас не сум некој ескперт мама, но се трудам. Не ми оди лошо, со оглед на тоа што не правам често user posted image Не ти треба ништо повеќе, само рецептот и намирниците. Јас помислив да не не ја погодам со печењето, но супер излегла (ниту непечена, ниту препечена) како што треба. Само ми се собраа куп садови за миење, во 2-те кујни. Како 1 армија војска да имало, па откако ја филував расчистував, миев. Сега од гостите и домашните пак се собраа садови, но немам мака - не е секојдневие, за убаво е + мои луѓе се - од срце беше user posted image

Непосредна врска до пораките: 1716
15.10.2010 21:52:55   
Bitolcanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

a kolku sakam da znam,imam zelba ama brzo se nerviram...za razlika od soleno koga pravam,za blago moram da sum sama vo kujna user posted image

Јас повеќе по благото сум. За месење не ме бива, но ќе научам, има време. Мама не ме кажува, немам гајле user posted image Ќе му ја мислам понатаму user posted image

Непосредна врска до пораките: 1717
15.10.2010 22:08:14   
Julie1

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

user posted image user posted image user posted image И јас не сум некој ескперт мама, но се трудам. Не ми оди лошо, со оглед на тоа што не правам често user posted image Не ти треба ништо повеќе, само рецептот и намирниците. Јас помислив да не не ја погодам со печењето, но супер излегла (ниту непечена, ниту препечена) како што треба. Само ми се собраа куп садови за миење, во 2-те кујни. Како 1 армија војска да имало, па откако ја филував расчистував, миев. Сега од гостите и домашните пак се собраа садови, но немам мака - не е секојдневие, за убаво е + мои луѓе се - од срце беше user posted image

Битолчанка дај прати малку од тортата и за нас и ние да те пофалиме... Ммм како ми се јаде сега торта...user posted image

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 1718
15.10.2010 22:24:59   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie

Ммм како ми се јаде сега торта...user posted image

и ја би торта
user posted image

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 1719
15.10.2010 22:32:10   
Julie1
Ништо Битолчанка ни замина останавме без торта Агнес user posted image

And this is my beautiful life ...

Непосредна врска до пораките: 1720
15.10.2010 22:54:13   
Viktori
еве ви едно парче да си го делите user posted image user posted image user posted image

user posted image да не плачете ко онаа на фејсбук за ваучерот user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1721
15.10.2010 22:55:35   
agnes77
хммм може една виртуелна торта за сите рингерајкеuser posted image
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1722
15.10.2010 22:55:54   
Twins
user posted image

eve ima za site poveleteuser posted image

< Поракaта ја уредил Twins -- 15.10.2010 22:57:30 >

Непосредна врска до пораките: 1723
15.10.2010 22:59:47   
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

еве ви едно парче да си го делите user posted image user posted image user posted image

user posted image да не плачете ко онаа на фејсбук за ваучерот user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

За ваучер не плачам ама за ова соооолзиииии теееечаааат саааамииииии user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка -- 15.10.2010 23:00:49 >

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 1724
15.10.2010 23:15:15   
amelbebe
i jas ke zaplacam za parce torta,zosto be vaka pravite vo niedno vreme oooooooooofffffffffffffff kako trudnica sum si user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1725
Страница:   <<   < Претходна страница  67 68 [69] 70 71   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  67 68 [69] 70 71   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.