|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  45 46 [47] 48 49   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти
19.10.2010 16:42:56   
bella25
Denes mi e 28 den, a sekogas dobivam na 27 ili 28 den i se nadevav deka sum user posted image pa zatoa napraviv, moze izbrzav user posted image
A znaes li kolku dena od oploduvanjeto se pokazuva na testot, jas veke celata sum user posted image

(Одговор на членот DuffytheDuck)
Непосредна врска до пораките: 1151
19.10.2010 17:45:03   
Beluvce
bella25 testot moze da bide lazno negativen....inaku i jas stalno dobivam 25-27dena ovoj pat na 30 den. no se nadevam deka tebe nema da ti tojde
pozdrav

(Одговор на членот bella25)
Непосредна врска до пораките: 1152
19.10.2010 17:53:15   
bella25
of lele nekako se mislam deka mi e na psihicka baza zatoa i mi docni, a i gi osekam drugite simtomi user posted image
daj boze da ne e taka, sepak falata ti pozdrav i do tebe Beluvce, pa ke ve izvestam stom ke doznaam nesto

(Одговор на членот Beluvce)
Непосредна врска до пораките: 1153
19.10.2010 18:35:47   
*nana*
bella25 i jas vcera pravev test pa mi iskoci negativen a seuste nemam dobienouser posted image ,mene mi kasni veke 7 dena i stvarno ne znam sto da mislamuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1154
19.10.2010 19:04:14   
Beluvce
*nana* jas mislam deka ako do sega redovno dobivas, a sega ti kasni 7 dena treba da napravis test preku krv znaci da se konsultiras so ginekolog....

(Одговор на членот *nana*)
Непосредна врска до пораките: 1155
19.10.2010 19:15:39   
bella25
kolku sto znam od ovoj forum i sto sum citala od nekoi dr. forumi, mislam deka najsigurno ti e preku krv, testovite ne sekogas se tocni, toa sepak zavisi koga e nastanato oploduvanjeto i spored toa zgolemenoto nivo na HCG od koe zavisi tocnosta na testot.

Непосредна врска до пораките: 1156
19.10.2010 19:18:23   
prettygirl
*nana* najdobro e preku krv da ispitas ama stom ti kasni 7 dena valjda imauser posted image .Za posigurno ispitaj preku krv

Непосредна врска до пораките: 1157
19.10.2010 20:13:32   
Acina
да ли може некоја РР од Кавадарци да ми пише пп да прашам нешто поззз се најдобро
честитики за сите user posted image а тие што чекаат да ги здогледаме што поскоро нашите user posted image
јас овој месец т.е. денес пак здогледав user posted image но тоа е одам напред не гледам назад

(Одговор на членот prettygirl)
Непосредна врска до пораките: 1158
19.10.2010 22:01:10   
DuffytheDuck
И јас не знам кога точно треба да направиме тест и да веруваме дека е точен. Мене денес ми е веќе 29 ден , секогаш добивам најдоцна до 28 ден , имам еден негативен тест, мачнини,гадење, никакви знаци за добивање, немам болни гради ниту болки во стомак, температура која е поачена веке две недели. Купив уште еден тест ама се мислам дали и утре наутро ќе е уште рано за да го направам.

Ако некој има повеќе искуство нека пише user posted image

(Одговор на членот Acina)
Непосредна врска до пораките: 1159
19.10.2010 22:06:30   
bella25
i jas cekam nekoj so pogolemo iskustvo da odgovori na prasanjeto na DuffyDuck user posted image

Непосредна врска до пораките: 1160
19.10.2010 22:15:59   
humana
MENE PRVATA BREMENOST MI POKAZA POSLE DVA DENE KASNENJE.AKO SI BREMENA MISLAM DEKA UTRE KE SO GI VIDIS DVETE CRTKI,POSTO PRVATA BREMENOST IMAV SPONTAN SEGA I JAS OCAJNICKI SI GO CEKAM VTORITEuser posted image CRTKI.AJDE STISKAM PALCI UTRE DA TI BIDE POZITIVEN TESTOT.PA PISI NI I IZRADUVAJNE

Непосредна врска до пораките: 1161
20.10.2010 14:04:18   
Glück90
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image denesuser posted image po sabajlecki da ne zakasni dojde

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

(Одговор на членот humana)
Непосредна врска до пораките: 1162
20.10.2010 23:56:30   
humana
Ajde so novi sili ovoj mese ke si gi vidis user posted image user posted image ,zatoa sme nie tuka da drzime srekauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Glück90)
Непосредна врска до пораките: 1163
21.10.2010 0:14:01   
Beluvce
Glück90 ke se druzime vo noemvri...bella25 kako e kaj tebe?

(Одговор на членот humana)
Непосредна врска до пораките: 1164
21.10.2010 2:10:38   
velikadepolovska
здр јас вцера  и завцера за прв пат правев инсеминации дрзете ми срека да бидат успесни  и после десет дена да ги видам двете цртицкиuser posted image и дај бозе еден ден сите да ги видиме овие две цртиuser posted image и да си дрземе во рацете едно плацкоuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1165
21.10.2010 10:52:31   
Octavia
ИЗВОРНА ПОРАКА: DuffytheDuck

И јас не знам кога точно треба да направиме тест и да веруваме дека е точен. Мене денес ми е веќе 29 ден , секогаш добивам најдоцна до 28 ден , имам еден негативен тест, мачнини,гадење, никакви знаци за добивање, немам болни гради ниту болки во стомак, температура која е поачена веке две недели. Купив уште еден тест ама се мислам дали и утре наутро ќе е уште рано за да го направам.

Ако некој има повеќе искуство нека пише user posted image

Најдобро е да се причека 7 дена од денот кога треба да добиеш. Тестовите преку урина користат хемиски маркери за hCG и во раните фази на бременост може да не се открие, а се појавува најчесто после 6 дена од оплодувањето. Посигурни резултати се преку крв (нормално, се прават на лекар user posted image ).

Непосредна врска до пораките: 1166
21.10.2010 14:19:43   
*nana*
user posted image deneska dobivuser posted image ,ama nema otkazuvanje so novi sili slednot mesec!

(Одговор на членот Octavia)
Непосредна врска до пораките: 1167
21.10.2010 14:27:57   
prettygirl
nema otkazuvanje nikako

(Одговор на членот *nana*)
Непосредна врска до пораките: 1168
21.10.2010 20:33:49   
Sarah
Gluck90, Beluvce ja cekam druzbata so vas vo noemvri. Se nadevam deka ke gi vidime user posted image . Jas gi cekam po tret pat.

(Одговор на членот prettygirl)
Непосредна врска до пораките: 1169
21.10.2010 22:05:28   
Beluvce
Sarah sekako deka ke se druzime i podrzuvame..jas user posted image ke gi cekam vo noemvri po vtor pat

(Одговор на членот Sarah)
Непосредна врска до пораките: 1170
21.10.2010 23:31:26   
Glück90
so zaednicki sili odime ponatamu nema otkazuvanje i po 13 pat moze i poveke ke cekame user posted image user posted image user posted image user posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

Непосредна врска до пораките: 1171
22.10.2010 9:51:50   
Pozitiva
Поздрав од мене,од наредниот месец ќе Ви се приклучам тука.Пред два дена ги направив потребните гинеколошки испитувања,сеуште чекам резултати,ако е се во ред,ке се потрудиме да бидеме родители по втор патuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1172
22.10.2010 10:50:04   
DuffytheDuck
Девојки, да знаете само во каков хаос сум user posted image
Денес ми е 32 ден, ми доцни веќе 4 дена . Направив тест преку урина во средата пак и покажа една цртка. Пошто повраќање од сабајле сите овие дена , немам симптоми за добивање реков ке направам тест за бременост преку крв, и тој излезе негативен со тоа што рекоа дека може и да е рано за детектирање на HCG, добро било да доцни менструацијата 8 дена.Мене никогаш во овие 13 години откако имам добиено не ми има задоцнето ни ден, не знам што да мислам а нема ни знак за добивање.user posted image

(Одговор на членот Pozitiva)
Непосредна врска до пораките: 1173
22.10.2010 10:57:07   
vezilka RR
Ооооооооооооо, штом е таква работата, сега ќе се фрлиме на навивање!! Сакаме user posted image !!!!!!! user posted image

Непосредна врска до пораките: 1174
22.10.2010 11:34:55   
Pozitiva
ИЗВОРНА ПОРАКА: DuffytheDuck

Девојки, да знаете само во каков хаос сум user posted image
Денес ми е 32 ден, ми доцни веќе 4 дена . Направив тест преку урина во средата пак и покажа една цртка. Пошто повраќање од сабајле сите овие дена , немам симптоми за добивање реков ке направам тест за бременост преку крв, и тој излезе негативен со тоа што рекоа дека може и да е рано за детектирање на HCG, добро било да доцни менструацијата 8 дена.Мене никогаш во овие 13 години откако имам добиено не ми има задоцнето ни ден, не знам што да мислам а нема ни знак за добивање.user posted image

Ova e veke pozitiven haosuser posted image user posted image user posted image Uste e rano mislam za da pokaze dve crticki,no kupi drug test i za nekolku dena probaj povtorno!user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Pozitiva -- 22.10.2010 11:35:33 >

Непосредна врска до пораките: 1175
Страница:   <<   < Претходна страница  45 46 [47] 48 49   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  45 46 [47] 48 49   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Kolku?
Jana9

Kolku deca bi sakale da imate?

1 (0%)

2 (60%)

3 (40%)

4 (0%)

5 (0%)

6 i poveke (0%)

Број на сите гласови: 5

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!