|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  70 71 [72] 73 74   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
19.10.2010 16:08:07   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Како сте пријателки? Јас од вчера немав нет user posted image Тешко, мноооогу тешко ми беше user posted image  user posted image

верувам и јас се исто така чустувам, кога  интернет не даботаuser posted image

за мене било су веч болја времена ... не могу баш прихватити, да можда никада не дочекаме комисија, да деца би могл бити посвојена веч прије пола године и да они који имајо моќ, да нешто промјене не ураде ништо ...  дал је заиста свима свеједно за деца ...

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1776
19.10.2010 16:52:10   
Maca25

ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Како сте пријателки? Јас од вчера немав нет user posted image Тешко, мноооогу тешко ми беше user posted image  user posted image

верувам и јас се исто така чустувам, кога  интернет не даботаuser posted image

за мене било су веч болја времена ... не могу баш прихватити, да можда никада не дочекаме комисија, да деца би могл бити посвојена веч прије пола године и да они који имајо моќ, да нешто промјене не ураде ништо ...  дал је заиста свима свеједно за деца ...

агнес мила, знам дека е многу време поминато и дека ви е давана лажна надеж, но ти не смееш да се предаваш. имај позитивни мисли, иако е тешко, но мора да си и физички и психички стабилна за твоите дечиња (кои сум сигурна дека ќе ги имаш). user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 1777
19.10.2010 17:58:37   
agnes77
Фала маца во право сиuser posted image . Навистина е тешко, али јас сум борец, не жртва (а ако неким би више одговарало да сум жртваuser posted image )

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1778
19.10.2010 20:00:00   
Acina
да ли може некоја РР од Кавадарци да ми пише пп да ја прашам нешто...позз се најдобро на сите 

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 1779
19.10.2010 23:10:19   
Палешка РР
Snowhite, почна да одиш на работа? Кажувај пријателке како поминувате, јас верувај се распаметив што ќе правиме и таа и јас user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Acina)
Непосредна врска до пораките: 1780
20.10.2010 0:09:42   
Snowhite RR
Не, имам боледување до крајов на месецов, после ќе видиме, не знам и јас што ќе правам, не верувам дека ќе можам да го продолжувам веќе, ако одам на работа не знам кој ќе го чува, ако не одам, една плата помалку и ум немам во главава што, како, а времево си поминува, уште десетина дена. Ти да не почна?

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 1781
20.10.2010 0:17:28   
Палешка РР
И јас имам боледување до крајот на Октомври, а од први ноември готово, морам да почнам. Мајка ми ќе ја чува еден месец, ќе го земи цел одмор, а после незнам, барам жена.....многу ми е тешко user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1782
20.10.2010 0:30:12   
Felly RR
Јас пак сум навикната да одам на работа, не ми е тоа некоја новина, ама барем кога веќе одам, да имав и полно работно време, за чување секако мм ја чува. Кај нас улогите се сменетиuser posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 1783
20.10.2010 0:52:26   
Snowhite RR
Блазеси ти, јас не знам како мм ќе го чува кога ќе треба, сега само 5 мин ќе го подржи в раце и ми го дава одма мене, побрзо јас и Михаил ќе се навикнеме, ми се чини, отколку него да го научиме да го вардиuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1784
20.10.2010 14:24:27   
mama26
kako ste zenski?

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1785
20.10.2010 15:38:49   
arh_diz
mama26 dobro sme kako si ti

Биди тоа што си

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1786
20.10.2010 15:49:48   
Maca25
јас сум супер, ја успав нина, ставив ручек, си направив кафе и конечно седнав на компјутер. се изнашетавме денес со нина, како сум ја уморилаuser posted image . бевме по продавници низ гтц, па на кафе, па на трчкање низ плоштад, во тинекс и дома на спиење.
арх_диз како user posted image ? мирен е?

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1787
20.10.2010 15:51:49   
nadica
еве ме и мене ама со будна надица тешко дека ќе можам да ве следам

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 1788
20.10.2010 15:52:26   
arh_diz
Denes cel den spie mozebi zatoa sto e oblacno vremeto , duri ne izlegovme ni na prosetka

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1789
20.10.2010 16:06:02   
Maca25

ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica

еве ме и мене ама со будна надица тешко дека ќе можам да ве следам

истото ми се случува и мене со нина, абе сака цело време до неа да бидам. а ме види дека одам накај кујна се стрчува по мене и ме влече за нога. сега не ми даваше ручек да правам. а камо ли на комп. да седнам...неее, тој бил нејзин.

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1790
20.10.2010 16:25:07   
Viktori
Јас имам шишки! Имав денес "жута минута" и добро е само на шишките што остана user posted image user posted image user posted image

Туку, да прашам, кога се фарба со фолија само горните прамени се фарбаат или одвнатре на косата?

Некој туторијал сега ќе барам.. сакам сама нешто да испробам

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 1791
20.10.2010 16:36:22   
Maca25
мислам дека и од внатре се земаат прамени. сама ќе пробуваш?!?!

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1792
20.10.2010 16:40:17   
Anushka
eх, да Викотри, стварно ќе се гледаме на Халоуин следната  недела, ама не претерувај, те молам. Што жута минута ти беше тоа - кај шишки сега уште сама прамени ќе вадиш!!!!????
Ојд` на фризер за сефте, а после можеш и ама.
Инаку, ако си решила (знам, оти и ја ко етебе кога ќе запнам) подели ја косата на 4 дела или два, па одреди по колку фолии ќе ставаш симетрично. Почнуваш со подолниот слој од косата, вадиш цик-цак со чешел од праменот, шлапаш боја врз праменот и фолијата и завиткуваш. Се` така до крај, до горен дел. Седиш пола саат и миешшшшшшшшшшшш

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1793
20.10.2010 16:51:13   
Maca25
Али за ова цик цак вадење ќе ти треба помош.

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 1794
20.10.2010 16:54:30   
Viktori
ахх одамна немам направено ништо на косава.. па морав...
и имам шишки! user posted image user posted image user posted image

инаку еднаш кога имав опасна жута минута, останав без 2 кубика коса! user posted image user posted image user posted image
Ко Сид Вишс, малку пократка, а бе ремек дело, ама од што ми е густа, ми се заглави машинката, па фризерот дома си го викав user posted image user posted image user posted image

инаку прамениве ме мачат.. црна ми е фарбана, за да ја осветлам треба бланш + боја..... ај ќе видиме до вечер што ќе смислам user posted image

Мацо25  кај отиде бе??

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 1795
20.10.2010 16:54:40   
***Lide***
zdr na site prisutni i jas sega podsednav malku da vidam sto ima novo go zaspav maliot inaku nema sansi da sednam user posted image

Непосредна врска до пораките: 1796
20.10.2010 16:56:10   
Maca25
тука сум цело време. нешто нетов ми е слаб ( а денес платив)

(Одговор на членот ***Lide***)
Непосредна врска до пораките: 1797
20.10.2010 16:56:42   
***Lide***
samo sto ekov go zaspav a eve go toj stana user posted image user posted image user posted image
spie samo po pola saat i za toa vreme jas sto pobrgu user posted image

otidov se citkame pokasno

(Одговор на членот ***Lide***)
Непосредна врска до пораките: 1798
20.10.2010 19:44:36   
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

mama26 dobro sme kako si ti
fala na prasanje i jas sum dobra ,malku omalaksana ama ne e strasno user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1799
20.10.2010 21:57:11   
mama26
dobra vecer,denes izgleda sama ke si zboram.nikoj nigde nemauser posted image za muabet

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1800
Страница:   <<   < Претходна страница  70 71 [72] 73 74   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  70 71 [72] 73 74   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.