|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  71 72 [73] 74 75   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
20.10.2010 22:00:53   
mama26
ehooo user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1801
20.10.2010 22:07:09   
mama26
user posted image

eve da ne recete ne sum vi dala piperki za ajvar...i za tie sto nemaat napraveno neka zemat slobodno,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1802
20.10.2010 22:11:01   
mama26
user posted image

poveli kafe mama 26

oooo fala fala ke zemam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     ehoooo user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1803
20.10.2010 22:21:43   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

user posted image

eve da ne recete ne sum vi dala piperki za ajvar...i za tie sto nemaat napraveno neka zemat slobodno,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

мама26 какви пиперки имаш тоuser posted image  ... па твој маж се соглашава да имаш нешто тако во кучаuser posted image user posted image user posted image  (се шалим ме разбираш нелиuser posted image )

Непосредна врска до пораките: 1804
20.10.2010 22:30:28   
mama26
agness77 moj muz je kuvar samo dajmu piperki ima cuda da napravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kojznae sto vkusen ajvar ke ispadne od vakov piper ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 1805
20.10.2010 22:46:32   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

kojznae sto vkusen ajvar ke ispadne od vakov piper ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

дефнитивно специален вкусuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1806
20.10.2010 23:09:23   
Тања РР
Добра ви вечер мили мои. Како сте ми? Јас сум супер, волку смеење одамна немам истурено. Само што се вратив од театар, ја гледавме „Певај брате“ со мм.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 1807
20.10.2010 23:11:48   
Julie1
Прати ни насмевки и нас Тањаuser posted image

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 1808
20.10.2010 23:34:35   
amelbebe
ajde i jas da se prijavam tukauser posted image kako ste,i jas si imav zuta minuta pred dva dena sum si ja skratila kosata sama,sega moram na frizer da ja sredam da mi dade nekoja forma na kosata abe nie stvarno ko za vester den se spremame i samo mi se smeat po doma,pusta starostuser posted image mozokot izvetreuvauser posted image

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 1809
20.10.2010 23:38:48   
nadica
а бе каква старост па шените и со стареењето стануваат помудри user posted image user posted image user posted image  и помодерниuser posted image
поздрав и од менеuser posted image user posted image  за сите кои сеуште не спијат (го избегаваат партнерот) user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 1810
20.10.2010 23:39:28   
Тања РР
Повелетеееееее!
user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 1811
20.10.2010 23:55:23   
agnes77
amelbebe daj da vidime fotografija user posted image

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 1812
20.10.2010 23:56:43   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe

ajde i jas da se prijavam tukauser posted image kako ste,i jas si imav zuta minuta pred dva dena sum si ja skratila kosata sama,sega moram na frizer da ja sredam da mi dade nekoja forma na kosata abe nie stvarno ko za vester den se spremame i samo mi se smeat po doma,pusta starostuser posted image mozokot izvetreuvauser posted image

не е до старост амелбебе, до лудило е! user posted image user posted image user posted image (за кај мене де)

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 1813
20.10.2010 23:58:48   
amelbebe
i mm mi rece deka bilo od ludilouser posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1814
20.10.2010 23:58:55   
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

Agness77 добро ти почна да зборуваш македонски подобро од словенечки... кога ги читам постовиве твој, се навраќам да не по греша друк пост сум прочитала од македонка некоја user posted image браво user posted image

And this is my beautiful life ...

Непосредна врска до пораките: 1815
20.10.2010 23:59:52   
Viktori
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

е па јеиuser posted image га, нека му ја мислат со жени и жути минути user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1816
21.10.2010 0:01:31   
amelbebe

[/
nemoj da baras slika ako me vidis posle cela nok kosmari ke imasuser posted image quote]

Непосредна врска до пораките: 1817
21.10.2010 0:02:12   
Џесика
Виктори, нова шишка, а??? user posted image

Инаку ја сум заникаде, ова настинка, вирус, шо да е, само не кружи по дома, бувтам-кашлам ко мечка... ми се смачи веќе, изгледа дојде време да се оставаат цигарите пак...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 1818
21.10.2010 0:02:34   
agnes77
Навистина Јулие ? user posted image
Моје дјевојчице зборувају на македонски, па морам учити ... мама треба да разбира сое дете нелиuser posted image

< Поракaта ја уредил agnes77 -- 21.10.2010 0:03:05 >

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 1819
21.10.2010 0:03:56   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe

nemoj da baras slika ako me vidis posle cela nok kosmari ke imasuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил agnes77 -- 21.10.2010 0:05:03 >

Непосредна врска до пораките: 1820
21.10.2010 0:04:30   
amelbebe
mm mi vika da ne  me fatil klimaksot,slucajno,bidejki kaj mene se se slucuva nauser posted image  vo zivotot user posted image

Непосредна врска до пораките: 1821
21.10.2010 0:06:19   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика

Виктори, нова шишка, а??? user posted image

Инаку ја сум заникаде, ова настинка, вирус, шо да е, само не кружи по дома, бувтам-кашлам ко мечка... ми се смачи веќе, изгледа дојде време да се оставаат цигарите пак...

Ме виде??? Цел ден се гледам на огледало бре user posted image user posted image user posted image Си се убедив сама себе дека ми се најпрекрасни, па сеа ако некој не се согласува нека брка работа слободно user posted image user posted image user posted image user posted image

И Џас, остај цигарите, ако не друго повеќе пари ќе имаш во новчаник user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1822
21.10.2010 0:10:21   
Џесика
тоа со парите, точно, докажано милион пати... ама све живо ќе потепам по дома коа ќе ми се припали...не сум доволно лута на себе за да прекинам скрос... а инаку знам и тоа како....

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 1823
21.10.2010 0:11:58   
Viktori
па не треба ма на себе да си лута! На цигарите треба да им се налутиш и да не си играш веќе со нив user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1824
21.10.2010 12:17:21   
majka 79
arh-diz, ti imas bebus!!!!!!!!!!!!!!!!
kade ziveam jas?
kazuvaj koga? batko ili dadicka?
kazi mi nesto vo kratki crti. kako pomina poragajot, kako se snajduvas sega?

Непосредна врска до пораките: 1825
Страница:   <<   < Претходна страница  71 72 [73] 74 75   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  71 72 [73] 74 75   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.