Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
malata mo, ne se sekiraj i jas posle punkcija osekav poduenost i po malce bolka vo dolniot del na stomakot. D-rot mi rece da miruvam do transferot i posle toa funkcionirav normalno samo sto ne se opteretuvav, ne krevav, ne rabotev itn. i za dve nedeli se pokaza pozitiven rezultat Ne se sekiraj, opusti se, bidi pozitivna i uzivaj, ke vidis deka ke bide pozdrav i so sreka
Malata Mo so ubavo i lesno neka ti e ovie dve nedeli pa daj boze kako i kaj tebe i kaj site ostanati da docekate dve crticki i onie dve zlatni zborcinja...Bremena ste.... samo sakam na Mo da i kazam i na ostanatite deka posle transverot kaj site se razlicni tegobite i nese oslonuvajte na site mislenja na forumov.Jas imam praveno 3 Invitra i sekogash so razlicni tegobi.Jajnicite bolat samo od stimulaciite ne od drugo,a gradite bolat i se oteceni od apcinjata shto gi piete,gadenjeto isto taka od hormonite.Za da nema zabludi imate sve detalno objasneto na Google za seto ova.Sekoja bremenost e razlicna i znacite za bremenost povrakanjeto,gadenjeto,venite na gradite i bolkata se veke posle 1-2 meseci ne porano.Nesakam nikoj pogreshno da me razbere ova od iskustvo vi go kazuvam za ovie 8g. milioni knigi procitav i na razni situacii naidov.Imam prijatelki shto vozele rolerki posle transverot pa ostanale trudni,imam shto od krevet ne stanale pa neostanale.Ete jas zdravje i na 4 INvitro ke idam i samo eden sovet ke vi dadam.....nese opteretuvajte mnogu i neslushajte koj shto ke vi kaze i na koj kako mu e i shto mu e zashto polosho si pravite veruvajte koga mnogu mislite....koga ste pod stres i mislite mnogu matkata t.e. muskulite na matkata se stegaat i moze da go isfrlat embrionot.Znam lesnoe da se kaze od strana.I jas sum se utepuvala od mislenje tie dve nedeli shto i akko ke e eh me bolat gradite,eh jajnicite i sega shto e kako e itn. No nee ok toa.Muskulite trebalo da se opushteni i bez stresovi so poveke miruvanje,ne kacuvanja po skali,bez krevanje na teshki raboti i mozete slobodno da piete po 2mil. Diezapam za opushtanje.Ovie raboti mi gi kaza drugarkami koja praveshe sega brgu invitro vo stranstvo i e uspeshno.Jas se nadevam ke go praktikuvam ova pa bi vi dala sovet da probate i vie nishto ne gubite.Starite rekle uci od patalec a ne od gatalec.Pozdrav i vi posakuvam na site da gi cuete zborovite...BREMENA STE... od se srce vi posakuvam samo bremenost i da se opushtite i ne slushate koj shto vi kazuva....
dragi rr rajki eve me i mene posle pauza Ve citam postojano Vcera dobiv od FZO soglasnost i imam dilemakade da odam Imam 3 neuspesni ivf no nadvor od drzavata.Na site sto napravivte ivf i cekate rezultat gospod da vi pomogne Na site sto ste vo tek na stimulacija neka vi e uspesna Bogdancanka kako i na site osobeno tebe ti posakuvam zatoa sto mi si slicna sudbina
Stanka mila ajde ti posakuvam sreka sto pobrzo da zapocnes i ti so podgotovkite za invitro,daj boze sto pobrzo ni se ostvari tolku posakuvanata zelba na site nas....mila i jas bev vo dilejma kade da odam pa na kraj se odluciv za vo sistina,za sekoja klinika ima pofalbi i zalbi taka da sekoj so svojata sreka sekoj ima razlicno iskustvo pozzzzzzzz mila
I jas isto posakuvam od se srce na site sto se vo iscekuvanje na da gi cujat najubavite zborovi na svet BREMENA STE! Se slozuvam apsolutno so tebe lovely 30 za se sto kaza. jas nemam nekoe iskustvo ama od citanje, i jas go mislam istoto, sekoj ima svoja prikazna. Samo bi sakala da te prasam kade se si pravela ivf, se razbira ako sakas da mi kazes? Samo sakam da vidam kakvo iskustvo imas
Prasaje za tie sto imaat iskustvo so IVF. Koga treba da mu se javam na doktorot za da ja zapocneme pripremata za invitro? Vednas koga ke dobijam, ili otkako ke mi zavrsi menstruacijata?
мила најдобро е да се јавиш пред да добиеш така да од трети ден од менструација може да започнеш со контрацепција,па потоа следи стимулација...поззз мила
најдобро би било за да не го пропуштиш овој месец,јас првиот пат кога закажав не знаев и кога бев ме прашаа кој ден ми е мене ми беше седми ден така да тој месец ми отиде али од наредниот ми рекоа од 3 ден од мн да започнам со јасмин на 12 бев на преглед па ми дадоа инекции за стимулација сега и нив ги примам па кога ќе добијам на 3ти ден пак треба да одам поззз мила ти каде ќе одиш во која клиника?позззз
zdravo za site ringerajki, jas sum nov clen na ringeraja,pa bi sakala da se druzam malku i jas bidejki ima prekrasni temi koi mozat da bidat od korist. inaku da se navratam na temata, jas pred 12 nedeli bev na IN VITRO vo Bitola kaj dr Tase Trpceski i si pominavme prekrasno nemam zborovi. sega sum vo 12 nedela od bremenost i se osekam preubavo osven macninkite so gi imam po malku. nema nisto poubavo od toa da slusnes deka si i ocekuvas pozeluvam na site golem uspeh vo toa pozdrav do site i tuka sme za da kontaktirame.
na mene nesto posle inseminaciite mi se poduja stomakot i mnogu mi se spie od so moze da e toa a deneska imav i zapek i mi se povrakase koga da napravam test za bremenost
pred kolku vreme bese na insemenacija? a zapekot moze da bide i pocesta pojava i jas imav isto i da bidam iskrena mi bese strav da odam vo wc a so povrakanje pocnav posle 2 nedeli od transakcijata i seuste go imam.
Zdravo na site i jas sum nova vo forumov, se nadevam deka ke se druzime i ke se bodrime zaedno. Site se nadevame deka ke bideme majki i deka ke guskame bebenca. Jas sega ke pocnuvam 3 invitro. Prvite dve mi bea vo sistina ama ne sum zadovolna od tretmanot tamu od sestrite i doktorot sto me pravese mozda deka bev preku fondot koj znae. Sega planiram da odam remedika preku fondot kaj Dr Petanoski. Koja od vas e kaj nego i kakov e kako doktor dali ste zadovolni? pozdrav do site