|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  80 81 [82] 83 84   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
27.10.2010 1:06:04   
amelbebe
istiot problem si go imam i jas so Amel nitu dava nesto ,a pocna i da tepa,izgleda im e nekoj period,se nadevam

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 2026
27.10.2010 1:07:47   
lina 25
ha ha jas za mojot da ne pocnam da kazuvam neka e ziv i zdrav ama mnogu e los

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 2027
27.10.2010 1:11:34   
Maca25
Не знам дали е период, ама ова е озбилно. никој не дозволува да и се доближи, да ја нарани, да ја извади од столче за ранење, да ја пресоблече, само мама може. буквално никој ништо не дава да и направи. секаде е со мене, по цел ден, дури и со мене е во вц. и уште мм ми вика: што се жалиш? нели ти фалеше времето поминато со неа додека работеше? Е ќе полудам!!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот lina 25)
Непосредна врска до пораките: 2028
27.10.2010 1:14:19   
lina 25
a kolku ima tvojata princeza

Непосредна врска до пораките: 2029
27.10.2010 1:16:50   
Maca25
1 година и 8 месеци. права ѕверка е.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 2030
27.10.2010 1:18:28   
lina 25
dusicki more mojot kako pomal bese pomiren sega kako sto raste taka zbesnuva nie ke pravime vo februari 4 god

Непосредна врска до пораките: 2031
27.10.2010 1:28:33   
Џесика
јас чекам моево да прозбори, па тогаш ќе дефинирам дали е лош или само не ме разбира што му зборувам user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 2032
27.10.2010 8:20:00   
arh_diz
Mojot e mnogu mal za da mozam da definiram kakov e .Kako ste ova utro ringerajki

Биди тоа што си

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 2033
27.10.2010 8:22:07   
Martins mom
Јас мојот уште сега можам да кажам дека е багабонтuser posted image
Убаво утро Арх_диз user posted image user posted image Дождливо е времето, а дома ми е баш романтично...Ај кафица да пивнемеuser posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2034
27.10.2010 8:39:38   
arh_diz
Ajde Martins mom i jas nemam pieno kafe. I tuka e isto dozdlivo denes . Nema izleguvanje od doma user posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 2035
27.10.2010 9:40:49   
lila_mk
lele dozdov denes nema koj ne se prozeva kaj nas na rabota, a ne da e zarazno toa zevanjeto....user posted image
tuku, me nasmea mazot mi od sabajle , inspiriran od vcera od edna slucka vo nasata igroteka i vika na vospituvackata vo gradinka, nemoj slucajno nekoj da ja udril,a na malovomu vika -  tato ako te udri nekoj tebe i ti slapni go ednas....user posted image ..... imeno sinoka si igraat ,deca ko deca, i edno devojce i udri slapanica na moevo zlatce. sega jas nema da trcam odma ,gledam kako ke izreagira moevo a toa dusice vika ne ne treba taka.devojceto pak ja udira , moevo pak ne ne... i tretiot pat stanav da ja odbranam. mu kazuvam na mazot mi i on vika e "arno si napravila" so pravese ma crtki li stavase kolkju ke ja udratuser posted image   a ustvari nesakam da trcam odma vo takvi situacii, traba da znae sama da se odbrane.e tatooooo, vikam neja uci da ne stane glaven tepac vo gradinka pa poslem da si imame makauser posted image

Непосредна врска до пораките: 2036
27.10.2010 11:59:34   
agnes77
поздрав од мене, пијем кафе, читам РР (многу мк, и малку слоuser posted image )
една песна за сите http://www.youtube.com/watch?v=AdZbPpaq60U

чекам петок, можеби овеј петок дојдеме на ред
user posted image

(Одговор на членот lila_mk)
Непосредна врска до пораките: 2037
27.10.2010 12:06:23   
baby mama
На здравје кафе Агнес! Сите се молиме сите да добиеш добри резултати во Петок user posted image

Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 2038
27.10.2010 12:07:57   
baby mama
Кај нас има нешто ново, Јана почна да оди сама. Сега се ние растргнато по дома и заградено со пернициuser posted image

Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.

(Одговор на членот baby mama)
Непосредна врска до пораките: 2039
27.10.2010 12:09:20   
ben10
user posted image user posted image user posted image  so srekauser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2040
27.10.2010 12:13:53   
nadica
ИЗВОРНА ПОРАКА: baby mama

Кај нас има нешто ново, Јана почна да оди сама. Сега се ние растргнато по дома и заградено со пернициuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  за јана ајде сега и постапалки да правиш и да частиш во барот user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 2041
27.10.2010 12:24:32   
arh_diz
user posted image user posted image user posted image za Jana

Биди тоа што си

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 2042
27.10.2010 12:29:56   
agnes77
браво за Јанаuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2043
27.10.2010 14:27:25   
Snowhite RR
Добар ден рингерајки, како сте? ЈАс вчера бев повторно да се видам со директорот и се договаравме во врска со работата, така да, од наредната недела најверојатно ќе почнувам, само не знам со Михаил што ќе правиме, не знам кој ќе го варди, а и со цицањево како ќе правиме, додуша сега тој не бара толку за цицање, само кога му се спие, а ако го заспива некој друг и без цицање заспива. Ќе се снајдуваме некако, ќе видиме
Одам сега да се спремам, додека спија Михаил, кога ќе стани ќе одиме на слава кај мајка ми. Сношти бевме на мрсна, денеска на посна, по двапати ниеuser posted image Ако некој слави, нека му е честита славата

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 2044
27.10.2010 14:52:58   
penelopa
Добар ден и од мене...само што се вратив од прошетка па сега си пијам сокче...еве да не речете дека сум скржава

user posted image

< Поракaта ја уредил penelopa -- 27.10.2010 14:54:14 >

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 2045
27.10.2010 16:01:09   
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite

Добар ден рингерајки, како сте? ЈАс вчера бев повторно да се видам со директорот и се договаравме во врска со работата, така да, од наредната недела најверојатно ќе почнувам, само не знам со Михаил што ќе правиме, не знам кој ќе го варди, а и со цицањево како ќе правиме, додуша сега тој не бара толку за цицање, само кога му се спие, а ако го заспива некој друг и без цицање заспива. Ќе се снајдуваме некако, ќе видиме
Одам сега да се спремам, додека спија Михаил, кога ќе стани ќе одиме на слава кај мајка ми. Сношти бевме на мрсна, денеска на посна, по двапати ниеuser posted image Ако некој слави, нека му е честита славата
ako se odmolzuvas ,toa moze da ti pomogne koga veke ke rabotis.pa vo sisence taka nekako...mnooogu pari da pravis na rabota user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

Непосредна врска до пораките: 2046
27.10.2010 16:02:00   
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite

za mnoogu godini slava na majkati snovajt user posted image

Непосредна врска до пораките: 2047
27.10.2010 16:03:15   
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: baby mama

cestitki ke ima trcanje sega user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2048
27.10.2010 16:03:50   
Snowhite RR
Фала ти мама26, за еден месец ќе видиме колку пари ќе направам, зошто можи само толку ќе работам, ако тргне на добро овој еден месец можи и ќе останам

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 2049
27.10.2010 16:06:34   
mama26
ke trgne zasto da ne trgne,segde pocetokot e tezok,ama ako si ja znaes profesijata nemas gajle....duri i jas se plasam koga jas ke pocnam da rabotam...posle pauziranje ama osnovata e bitna...ee sega ako ima nesto novo samo kopiras kako site drugi i taka....se najubavo

Непосредна врска до пораките: 2050
Страница:   <<   < Претходна страница  80 81 [82] 83 84   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  80 81 [82] 83 84   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.