|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  78 79 [80] 81 82   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
26.10.2010 0:44:33   
Viktori
како и да се нашмишкаш исто ќе излезеш user posted image user posted image user posted image
не се дотерувај многу, ќе немаш изговор .. коа ќе видиш кој те слика се ќе ти стане јасно одма...

инаку во собата 4 каде што го мм се сликаше тој џандарот пушеше бе.... уфф колку мразам џандари значи.. поим немате...user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1976
26.10.2010 8:26:44   
arh_diz
A uste i pusi na rabotno mesto vo zatvorena prostorija neli e zabraneto.Mene me slikase eden albanec mnogu pozitiven covek

Биди тоа што си

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1977
26.10.2010 8:28:28   
Viktori
забрането е за обичен народ...за вработени во МВР со плава крв не user posted image
а бе знаеш како е, арх_диз...и пет години да не си овде, ништо не е сменето.. не дај боже само после 50 да е исто...

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1978
26.10.2010 8:44:47   
vezilka RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

Во Беко е сликање и поднесување документи, да, а се подигаат кај телевизија, ама буквално во телевизија, не од кај МКЦ туку од главниот влез.

Зарем не се подигаат таму кај што е пасошко?????? Утре треба да идам да си ја земам КОНЕЧНО!!!! Додуше не ми пратиле смс, ама помина еден месец..

Непосредна врска до пораките: 1979
26.10.2010 8:46:04   
vezilka RR
не дај боже само после 50 да е исто...

Их, да не е бетер!!

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 1980
26.10.2010 8:47:48   
Viktori
не везилка, во телевизија се подигаат. Кога ќе влезеш на главниот влез, од лева страна мислам дека беше одма во холот има едни вртени скали, нема шанса да промашиш. Коа ќе се качиш горе ќе те удри шлог од софтверот... 100 души го чекаат... а софтверот се 5орица што со прсти тарашкаат во куп пакети user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1981
26.10.2010 8:55:40   
vezilka RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Бре софистициран софтвер некој, се плашам да не не го сконтам.. Ви благодариме за информацијата, да не се тркаламе по цела зградетина навам-натам..

Непосредна врска до пораките: 1982
26.10.2010 10:16:32   
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

Во Беко е сликање и поднесување документи, да, а се подигаат кај телевизија, ама буквално во телевизија, не од кај МКЦ туку од главниот влез.

Зарем не се подигаат таму кај што е пасошко?????? Утре треба да идам да си ја земам КОНЕЧНО!!!! Додуше не ми пратиле смс, ама помина еден месец..

Не, комшике, се подигнуваат баш кај што е телевизијата. Ќе отидеш ќе те пуштат преку ред. Јас 9 месец бев кога ја земав и сите се испотепаа да ме пуштат преку ред user posted image Уште малку на раце да земеа да ме однесат.

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1983
26.10.2010 12:25:41   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Бре софистициран софтвер некој, се плашам да не не го сконтам.. Ви благодариме за информацијата, да не се тркаламе по цела зградетина навам-натам..

леле Везле, како го пропуштов фактот дека си со мешеееееее user posted image
Немаш гајле ни од софтвер ни од ништо! Програмерите поажурни се ваљда за жени со мешиња user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1984
26.10.2010 12:34:55   
nadica
жени како сте?
јасс еве по дома учам чат-пат и ве читам ама за одговарање малку потешко ми ја скратија брзината на интеретот и сега е страшно ако треба да се отвори нешто user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 1985
26.10.2010 13:15:04   
Martins mom
шкарт интернет низ цела Македонијаuser posted image Што е работата?! Впрочем како и се’ друго во неа

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1986
26.10.2010 13:16:41   
Viktori
а да ги одморите оние темине за перење од Нови мислења....
веќе се чувствувам ко да сум перела....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1987
26.10.2010 13:31:28   
amelbebe
dajte zenski eden laden nes za da se ovezam,bidejki se mi e tmurno nesto denes

Непосредна врска до пораките: 1988
26.10.2010 13:35:10   
Viktori
Повелете....
user posted image

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 1989
26.10.2010 13:35:43   
Viktori
имате и да бирате :)

Непосредна врска до пораките: 1990
26.10.2010 13:41:29   
amelbebe
eeeeeeeeeeee taman mi bese se osveziv tnx

Непосредна врска до пораките: 1991
26.10.2010 13:58:31   
Џесика
Леле каков деееен.... урнебесно! Отсабајле на контрола во Козле, кога влегов шлог ме удри... си чекавме и чекавме, си се посмеав со простотилукот на некои пациенти што чекаа со мене... битно Борјани ми е супер, чист како солза... тоа ме смири, и од таму правец трчанка во беко за сликање... и таму топтан фамилијарно, мм, свеки, Борјан и јас, се шуткавме еден по еден на шалтер, еден со детето надвор да стои, двајца пополнуваат формуларишта, барања... али коа ќе видам некое младо девојче како си седи на биро и шкрапа со апаратот,а  е тумрук невиден, ми се крши денот од „позитивната“ енергија што ја поседува... бррррр!

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 1992
26.10.2010 14:25:32   
Maca25
Ние конечно си ги земавме пасошите. Се сликавме во јули, ни смс не добивме ни ништо, така отидовме. Среќа на шалтер за пријавување имаше еден супер човек кој кога ме виде со мало дете одма го запиша моето и на нина името на екранот, па одма влеговме. Инаку додека не ти се појави името на екран нема влегување. Внатре шалтер бр 2, пак пријавување, па те праќаат на 3 шалтер каде ги издаваат пасошите. Шалтери колку сакаш, само време да имаш да се шеташ. Јас сум на сликата како робијаш, нина како машко user posted image . Сега се мислиме каде пат да фатиме user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1993
26.10.2010 14:27:58   
Џесика
Јас за пасошите не ни чекав да ме има на екран, на блеф си влегов и директно на шалтер, не ме ни прашаа дали ме имало на екран, така планирам и за личните карти да се напраам на мутава user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1994
26.10.2010 14:31:28   
baby mama
И ние бевме сабајле во Козле, односно првин синоќа па сега сабајлево. Бронхопнеумонија закачила Јана, срце како ја врзаа кога ја снимааuser posted image . Се изнаплака од вчеравечер, еве ја сега спие. Ни дадоа и антибиотик. Пак откажавме роденден, а вчера бевме и торта да порачаме.Сега додека не заздрави како што треба не славиме. Само да ми биде добра Јанушка, и за во Недела.   

Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.

Непосредна врска до пораките: 1995
26.10.2010 14:41:06   
Maca25
Срце мило, само побрзо да оздрави, па роденеден ќе славите. user posted image
Што и стана? Од каде бронхопнеумонија па сега?

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот baby mama)
Непосредна врска до пораките: 1996
26.10.2010 14:47:39   
baby mama
Незнам од каде user posted image . А бе она си беше настината ама многу со кашлање, шлајм, затнат нос, еве веќе една недела. И таман мислевме дека и стана подобро, само навечер поткашлуваше 2-3 пати, шлајмот малце и се спуштил на плуќа.

Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.

Непосредна врска до пораките: 1997
26.10.2010 14:55:00   
Viktori
бејби мама, може и да не е толку лошо ако и помагате да го искашла. Тапкајте ја по грпчето, нека биде само легната на стомаче ама некако да е надолу наведната од половината нагоре.. и тапкај ја по грпчето и во пределот подолу од мишките..
Шлајмот нормално е да падне во белите дробови ако не го искашла, го влече гравитација, ама ако ја тапкате и и се одлепи истотака е нормално да го искашла user posted image Без премногу секирации.. ова сум го правела 2 години може.. ако не и повеќе..

(Одговор на членот baby mama)
Непосредна врска до пораките: 1998
26.10.2010 14:59:26   
Maca25
Обавезно тапкање за да може полесно да го искашла секретот. Нина кога имаше бронхопнеумонија не ни даваше да ја тапкаме, па сум ја свртела на стомак, потпрена на колено, ја тапкам( никако по средина на грбот, само од страна), она плаче и пробува да стане, повраќа шлаем од напињање за да стане, ама ноќта си спиеше без проблем. Ниту кашлање, ни ништо.

Непосредна врска до пораките: 1999
26.10.2010 15:02:54   
Viktori
исти и скокоткање го има истиот ефект, или пак да оди на раце, ако е поголемко детенцето..баш и ко игра ќе му биде..
Само да се одлепи шлајмот.

Непосредна врска до пораките: 2000
Страница:   <<   < Претходна страница  78 79 [80] 81 82   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  78 79 [80] 81 82   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.