|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  84 85 [86] 87 88   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
31.10.2010 16:20:54   
Martins mom
Zenski mi go ckrapnaa internetot i zatoa me nemauser posted image Mi nedostigate, ve mislam sekoj den...Nabrgu pak ke ve druzam

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 2126
31.10.2010 16:59:13   
Snowhite RR
Добар ден, добар ви ден рр-ки, не знам за вас, ама мене денов ми е екстра, затоа што ако почнувам на работа, а бидејќи пред да заминам на подорилно работевме и во недела, му реков на мм дека оваа, па после кој знае кога ќе имам слободна, па така се договоривме да седиме дома, да не одиме ниту кај неговите, ниту кај моите, дома сами да си правиме ручек, па така сабајле станав уште во 8, па кога во 9 му реков да пушти на Антена 5(секоја недела го слушаме Миле Врчакоски Врчак и неговата емисија Соул рели-многу јака емисија, бај д веј) и гледам на пц, сатот 8, па се сетив дека ноќеска се смени времето, мислам сатот и уште толку се израдувава затоа што имам еден час плус денеска, потоа сите тројца бевме во Жито маркет да испазариме, најмногу сакам кога одиме во голем маркет и се наеднаш ќе испазариме, најмногу мразам да одам во продавница да купам една работа, и така, и плус мм ручекот ептен ми го бендиса, цело време јадеше и велеше дека поубаво немал јадено. Се на се одличен ден, се надевам така и ќе заврши

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 2127
31.10.2010 17:01:42   
Snowhite RR
А заборавив, се слушнав вчера со директорот, не почнувам од утре на работа, затоа што местеле парно, па да не се правле гужви, па да ми го ослободеле компјутерот, ќерка му(која што ме заменуваше) да ја преместел кај него в канцеларија, па ќе ми се јави да ми кажи кога ќе почнам. Палешка, Тања, амелбебе и не знам кој друг почнуваше од утре, се спремивте? Успех во работата ви поскувам на сите

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 2128
31.10.2010 17:11:07   
Тања РР
Супер Snowhite што си имала убав ден. Мојот е катастрофа. Пак сме сами со Јана и од сабајле само ја молам да јаде и ја пресоблекувам. Детево за јадење уста не отвара ама прстите ги става во кашичката и потоа се мачка по алиштата и по постелнината. На крај и Ферум сирупот ми го истури врз белиот тепихuser posted image
За работа немам време да се спремам, ниту униформа немам испеглано бидејќи нема кој да ја причува Јана ама утре сум од 16 ч па ќе се средам пред да одам.
Убав почеток и од мене за сите кои од утре почнуваат.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 2129
31.10.2010 18:39:08   
***Lide***
so sreka na site sto pocnuvaat da odat na rabota utre jas ke odmoram uste eden mesec user posted image

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 2130
31.10.2010 18:40:54   
***Lide***
a so jadenjeto i jas imam problem deneska cel den se molime edvaj nekolku lazicki kasnuva site go lazime za da jade a bas e nervozno taka koga nema da go najades se da izede sto mu spremas da znaes deka e najadeno a vaka ne mu se znae nikakov reduser posted image

(Одговор на членот ***Lide***)
Непосредна врска до пораките: 2131
31.10.2010 19:27:58   
Viktori
Мене денот ми беше суперски. Малку подолг па имав време да полежам повеќе user posted image
Инаку недела е семеен ден, јес да поголем дел седиме грб со грб на Пца-та, ама дома сме сите заедно.

Бевме во зоо, се изнарипаа децата за 50 денари во еден балон-тигар, се изнатрчаа по тоа игралиштето дрвено, пиевме гадно капучино и се вративме пешки накај дома. Инаку мене не ми прават многу кеиф затворени игротеки, ама во зоолошка беше супер, денот убав, полно деца го искористивме максимално.  Вежбавме математика за контролна, после си легнавме и едвај станав сега ми требаат едно 3-4 кафиња за да профункционирамuser posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот ***Lide***)
Непосредна врска до пораките: 2132
31.10.2010 23:30:16   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Zenski mi go ckrapnaa internetot i zatoa me nemauser posted image Mi nedostigate, ve mislam sekoj den...Nabrgu pak ke ve druzam

user posted image  еј се надам да нскоро бидеш он лајн

иначе, мој ден беше многу убавuser posted image ... големи део бев со моја внука, која има 2,5 години ... можете замислити колико много сакам дружење со неа ...

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 2133
31.10.2010 23:35:30   
mama26
ti si imala super den agness so vnukatauser posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 2134
1.11.2010 9:08:56   
Палешка РР
Добро утро пријателки.
Јас еве од работа да ве поздравамuser posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 2135
1.11.2010 9:24:39   
arh_diz
Dobro utro
Paleska kako e na rabota

Биди тоа што си

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 2136
1.11.2010 9:29:56   
Палешка РР
Уште не сум свесна што ми се случува арх_диз, си велам ај уште некоја минута и ќе си одам user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2137
1.11.2010 9:53:03   
bibi
Добро утро и од мене, ве поздравувам. И јас сум веќе на работа. Палешка, се сеќаваш ли, јас сум стоматологот, ме немаше додека бев на породилно, знаете дома немев компјутер, па еве ме назад на работа. Ќе се потрудам почесто да комуницираме.

Бракот понесен од силите на љубовта станува полесен товар

Непосредна врска до пораките: 2138
1.11.2010 9:54:53   
arh_diz
Dobredojde bibi nazad na RR

Биди тоа што си

(Одговор на членот bibi)
Непосредна врска до пораките: 2139
1.11.2010 10:02:47   
majka 79
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

Dobredojde bibi nazad na RR

dobre dojde bibi i od mene.
i jas samo od rabota vi pisuvam, od doma nikako da stignam

Непосредна врска до пораките: 2140
1.11.2010 10:04:17   
nadica
еве ме и мене ама денес не учам денес правам преместување на летна и зимна гардероба и дома екако да има паднато бомба а јас седам пред компјутер user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 2141
1.11.2010 10:10:51   
AnnaMolly RR
Денес примивме втора доза ди-те-пер user posted image Ама плачеше, гревче.
Му ставив облоги на газето и ми заспа во раце како маче. Еве сега спие. Се надевам дека нема да кренеме температура ни овој пат.

Live and let live

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 2142
1.11.2010 12:17:28   
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: bibi

Добро утро и од мене, ве поздравувам. И јас сум веќе на работа. Палешка, се сеќаваш ли, јас сум стоматологот, ме немаше додека бев на породилно, знаете дома немев компјутер, па еве ме назад на работа. Ќе се потрудам почесто да комуницираме.

bibi, колку ми е мило што те гледам user posted image
Како е твојата ќеркичка, како си ти? Ајде кажувај мила што се случуваше сите овие месеци. Еве и јас прв ден на работа, тешко  ми е, ама тркнав и до дома за доење, па се расположив малку. Ќе се навикнеме, некако..user posted image
Поздрав и пишувај ни почесто.

(Одговор на членот bibi)
Непосредна врска до пораките: 2143
1.11.2010 12:23:21   
nadica
палешка мила како си?
јас деновиве бев отсутна па незнам кој е сега со миа најде ли кој да ја чува?
а за доење ќе се навикнете по некое време user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 2144
1.11.2010 12:43:38   
Палешка РР
Ќе ја чува една теткица, сега е со мајка ми 1 месец.
Јас сакам што подолго да ја дојам, за да можам да си одам на пола час дома да си ја видам user posted image

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 2145
1.11.2010 15:28:46   
brineta88
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

dobar den brinetta kako si ti deneska?

Mama konecno da ti odgovoram.
Bev kaj moite vikendov pa nemozev da pisuva samo ve citav
Kako si ti?
Kako si pominavte na Palacinkijada vcera ringerajki?
Sigurno prekrasno.
Zal mi e sto nemozev da dojdam, zdravje nareden pat

Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...

Непосредна врска до пораките: 2146
1.11.2010 15:29:54   
big_mama817
палешка како ти помина првиот работен ден user posted image  миа како поминала со баба и

Децата се најголемо богаство :)

Непосредна врска до пораките: 2147
1.11.2010 15:31:07   
mama26
deneska brinetta nesto pritisokot mi e nizok pak...ne se osekam bas naj.naj...pa rekov da ve sirnam malku moze vecer rano ke si legnam...

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот brineta88)
Непосредна врска до пораките: 2148
2.11.2010 17:09:02   
sanja22
Leleeeeeee se iznacitav ocive mi se kako baloni user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2149
2.11.2010 17:38:05   
agnes77
Поздрав до сите, како сте, јас сум user posted image   се плашам од декември, се плашам од празници, во април бев убедена дека за време на празниците секако имав дјевојчице со менеuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот sanja22)
Непосредна врска до пораките: 2150
Страница:   <<   < Претходна страница  84 85 [86] 87 88   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  84 85 [86] 87 88   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.