Snowhite RR
|
Добар ден, добар ви ден рр-ки, не знам за вас, ама мене денов ми е екстра, затоа што ако почнувам на работа, а бидејќи пред да заминам на подорилно работевме и во недела, му реков на мм дека оваа, па после кој знае кога ќе имам слободна, па така се договоривме да седиме дома, да не одиме ниту кај неговите, ниту кај моите, дома сами да си правиме ручек, па така сабајле станав уште во 8, па кога во 9 му реков да пушти на Антена 5(секоја недела го слушаме Миле Врчакоски Врчак и неговата емисија Соул рели-многу јака емисија, бај д веј) и гледам на пц, сатот 8, па се сетив дека ноќеска се смени времето, мислам сатот и уште толку се израдувава затоа што имам еден час плус денеска, потоа сите тројца бевме во Жито маркет да испазариме, најмногу сакам кога одиме во голем маркет и се наеднаш ќе испазариме, најмногу мразам да одам во продавница да купам една работа, и така, и плус мм ручекот ептен ми го бендиса, цело време јадеше и велеше дека поубаво немал јадено. Се на се одличен ден, се надевам така и ќе заврши