|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  88 89 [90] 91 92   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
7.11.2010 11:57:35   
gvenda
denes ni e godisnina od brak tocno edna godina eee kako letna
kazete nekoe dobromesto za rucek ama da e nadvor posto sakme so bebeto da odime a vremevo e top

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 2226
7.11.2010 15:16:43   
arh_diz
Neka vi e srekna godisninata gvenda da vi se mnozat godinite zaedno da ziveete vo zdavje ljubov.

Биди тоа што си

(Одговор на членот gvenda)
Непосредна врска до пораките: 2227
7.11.2010 15:20:34   
agnes77
gvendauser posted image

user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2228
7.11.2010 16:43:21   
mama26
srekna godisnina gvenda ,mnogu ljubov i sloga vo narednte godini  user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 2229
7.11.2010 18:19:47   
gvenda
fala vi na site se tie sto ne se vo brak im posakuvam da si najdat partner kakov sto posakuvaat i da si dobijat angelce kako naseto najprekrasno na svet izvinete sto taka si pisuvam za moeto bebe ama se poveke i poveke mi e najposebna na svetuser posted image

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 2230
7.11.2010 18:43:17   
AnnaMolly RR
Нека ви се множат годините полни со љубов!
Среќна годишнина!

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 2231
7.11.2010 18:47:09   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: gvenda

na svet izvinete sto taka si pisuvam za moeto bebe ama se poveke i poveke mi e najposebna na svetuser posted image

gvenda така мора да бидеuser posted image , за секој родител неговото дете е најубаво и најпосебно на светuser posted image user posted image user posted image  

Непосредна врска до пораките: 2232
7.11.2010 21:01:19   
Natuska85
Гвенда среќна годишнинаuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2233
7.11.2010 21:06:15   
Natuska85
Инаку денес објавија слика од нашата свадба на ФБ на страната на моја свадба, па чекам лајкови и од вас мои рр пријателчињаuser posted image .Еве линк

http://www.facebook.com/natasa.toseva#!/photo.php?fbid=172875196056775&set=a.172870446057250.42618.153779461299682

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 2234
7.11.2010 22:30:52   
gvenda
najubavi ste definitivno glasav odma veruvam deka sea za sea vodite

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 2235
7.11.2010 22:56:09   
AnnaMolly RR
Гласав за тебе, Натушка.
И јас денес пратив слика, па кога ќе излезе ќе ве известам да гласате и за менеuser posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 2236
8.11.2010 8:35:45   
arh_diz
Jas nemam FB
Kako ste denes RR se odmorivte li za vikendov

Биди тоа што си

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 2237
8.11.2010 9:56:19   
gvenda
jas sum najnenaspana i moram barem na vas da vi se zalam posto vise nikoj ne me ni slusa od moive vecerva Gordana ic ne spiese t.e spie i na pola saat saat se budi kenka ke cica i pak i pak se isto ufff nema kraj na ovie nezini promeni navecer te spie te nespie ama sekogas si vikam aj moze vecer ke iznenadi ke spie ama nikako da dojde taa vecer 

Непосредна врска до пораките: 2238
8.11.2010 10:02:44   
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

Jas nemam FB
Kako ste denes RR se odmorivte li za vikendov

Јас се уморив арх_диз. Сите дома, по сите оди суредувај, таман во една соба сум суредила во другата лом направиле, таман сум го исчистила купатилото на некој ќе му текни да се тушира, а мажи ко мажи поплава прават, па готви, па пери, па пеглај еееее ми се смачи user posted image

гвенда да не ти е гладно бебето? Цица или пие адаптирано млеко?

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 2239
8.11.2010 10:04:11   
Martins mom
Ете гвенда и јас сум тука да ти правам друштвоuser posted image user posted image Помири се мила, немој да го чекаш денот кога ќе се наспие...така ќе ти биде потешко. Јас и не размислувам веќе на темата спиење и да ти кажам по стопати си повторувам дека не сум уморна и така живеамuser posted image user posted image
Абе шо се секираш...кога ќе тргнат на школо ќе ги молиш да станат...ете тогаш ќе се изнаспиешuser posted image user posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 2240
8.11.2010 10:08:00   
Martins mom
Абре жени, не варите каве????user posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 2241
8.11.2010 10:14:27   
agnes77
user posted image  ево мене со кафеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 2242
8.11.2010 10:16:09   
Bogdancanka
ajde i za mene edno kave hehehe

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 2243
8.11.2010 10:35:59   
gvenda
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Ете гвенда и јас сум тука да ти правам друштвоuser posted image user posted image Помири се мила, немој да го чекаш денот кога ќе се наспие...така ќе ти биде потешко. Јас и не размислувам веќе на темата спиење и да ти кажам по стопати си повторувам дека не сум уморна и така живеамuser posted image user posted image
Абе шо се секираш...кога ќе тргнат на школо ќе ги молиш да станат...ете тогаш ќе се изнаспиешuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ti uste ne ja doceka taa vecer Martins mum lele nema vikas abe so da kazam i jas se naviknav ama pa epten bese vecerva, a sto vika Paleska da ne e gladna kakva gladna ne e gladna cica onaka od navika kako cucla sum i inace i si jade sega po dva pati ovosje i davam ne e gladna ne veruvam super e duri debelka
tkava si e i nema tuka sto so sakam ja da praam taka ke si spie dzabe zamaram okolinauser posted image

Непосредна врска до пораките: 2244
8.11.2010 10:48:56   
Martins mom
Не замараш, уживајuser posted image user posted image user posted image Знам колку ти е мачно, а никој од дома не ти верува дека си отепана...И кога ќе кажеш дека ти се спие, некој друг ќе ти возврати „Леле и мене“user posted image user posted image user posted image А никој не си жртвува ниту една минута од неговото сонче за да те замени бар на моментuser posted image
Абре точно знам како ти е, ама не можам да ти помогнамuser posted image

Непосредна врска до пораките: 2245
8.11.2010 11:10:21   
Viktori
Martins mom, па ти си тука??? user posted image user posted image user posted image
Кај беше до сега бе?  Не прај вакви работи те нема-те има-те нема...

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 2246
8.11.2010 12:13:36   
Pepelaska *
Zdravo i jas da se priklucam :)
Natuska85 glasav za vas glasajte i vie za mene :)))
http://www.facebook.com/home.php?sk=h#!/photo.php?fbid=172875439390084&set=a.172870446057250.42618.153779461299682

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 2247
8.11.2010 12:26:06   
Viktori
јас гласав за сите. Ако му треба глас на уште некој нека пише. user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 2248
8.11.2010 18:02:17   
agnes77
Во собота добив гости и сакам да зготовим неки оригинални македонски десерт, енаш сам зготовила баклава (мммммммuser posted image ) и сакам да покушам уште нешто. Ве молам за идеје, али треба да биде изворно македонски.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 2249
8.11.2010 22:19:10   
Палешка РР
КЛИК Агнес

И прати нешто во јужните краишта user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 2250
Страница:   <<   < Претходна страница  88 89 [90] 91 92   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  88 89 [90] 91 92   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.