Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
jas mislam deka so zamerznati embioni se pogolemi sansite bidejke nemas punkcija a od punkcija imas kervarenje bollat janicite taka mi rece dr koga pravef perf pat ivf i mi rece deka mozit od punkcijata a so zamerznati embrioni se pogolemi sansite za ako nema sansi so zamerznati embrioni togas zosto gi zamerznuvaat jas zabremenav so zamerznati embrioni no vanmaterivno so sreka na site
Dragi rr jas napraviv uste eden test doma i pak pokaza isto...dve crticki od koi ednata e pobleda...se nadevam deka toa e toa....pozitiven rezultat...sega odam vo Remedika da mi zemat krv za test...drzete mi sreka......
ajde olivia pisini kako pomina. betti za endometriumot znam deka treba da bide do 11mm ama i 7 se dovolni.mene mi bese 4 ipol i mi rekoja sega da mi dojdi i ke mi dat apcina estrofem za zadebeluvanje a jas sega celo vreme si jadam cveklo i ananas.pa ke vidime so ke bide.pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Ajdeeeeee site da si docekaat kako mene sega vi ja pustam seta sreka....go docekav i ovoj den...presrekni sme so soprugot...rezultatite se odlicni....znaci testovite bea tocni iako ne bev sigurna...ete za sekomu znaci ima sreka porano ili podocna samo so verba ke ne stigne site... ajde devojki moi mili site sto bevte so mene vo najteskite momenti zemete me kako primer niz sto se ne pominav no go istrcav ovoj maraton...sega prodolzuvam so istata terapija i cekam uste dve nedeli do prvoto eho... uste ednas blagodaram na site RR-ki koi mi gi pruzivte vasite iskreni soveti bez koj nemase da stignam do ovde...na site koi ste na trakata za trcanje kon uspehot za da imate bebence, vi posakuvam sila, hrabrost i mir a se drugo e vase i ve ceka tamu negde....trcajte devojki moi no poleka ...srekata sega ide kaj vas..ve guskam i baknuvam site...
Zdravo na site,nova sum na forumot i ja imam istata maka kako i site vas,Ke se spremam za prvoto ivf no seuste ne sum napravila HSG(proodnosta na kanalite).Sakam nekoj da mi kaze nesto za taa procedura.
Mimi dobredojde na forumov i ti posakuvam uspeh vo ponatamosnata postapka IVF, imas drug forum koj sto e samo za "proodnosta na kanalite" tamu se ti e napisano po opsirno za celata procedura, se nadevam deka ova ke ti pomogne i deka ke se druzime....pozz
zdravo rr eden mesec nisto ne sum napisala Cestitki Olivija Bravo za toa e sigurna bremenost Koj lekarstva g i primas mislam deka ovaj forum e sreken forum Cece 81 i jas ke odam vo plodnost taka odluciv Za prv pat ke koristam od fondot(predhodno 3 neuspesni ivf-nadvor od makedonija)
Mila Stanka fala na cestitkite sega na tebe da se raduvame da dade gospod pobrzo, jas prodolzuvam so estrofemot poradi sto sum so zamrznati embrioni i utrogestan i folna neli do 3 mesec, imam visok hcg dokorive denes mi vikaat moznost za dve pa ke vidime toa za dve nedeli...pozz
Fala i na tebe mimiii...ti posakuvam uspeh i na tebe...ako te maci nekoj prasalnik vo glavata, napisi go tuka, sigurno ke najdes odgovor ovde so pomos na RR- kite..pozz
mimiiii ne e nisto strasno ne e bolno jas pravev HSG za proodnost na kanalite ne trae dolgo okolu 10 min i posle treba da si polezis malku i da si odis doma so sreka i samo napred.
beti pisav jas super sum ..pozitiven rezultat milaaaa..mnogu sum happy ..sega nemozam da spijam...imav visok hcg..doktorite velat mozno e da se dve...lele...cekam dve nedeli sega za eho da vidime sto se krie vo meseto... ti kako si.. pozz i guski