|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  92 93 [94] 95 96   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување
26.11.2010 19:32:32   
betti
jas mislam deka so zamerznati embioni se pogolemi sansite bidejke nemas punkcija a od punkcija imas kervarenje bollat janicite taka mi rece dr koga pravef perf pat ivf i mi rece deka mozit od punkcijata a so zamerznati embrioni se pogolemi sansite za ako nema sansi so zamerznati embrioni togas zosto gi zamerznuvaat jas zabremenav so zamerznati embrioni no vanmaterivno so sreka na site user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот betti)
Непосредна врска до пораките: 2326
27.11.2010 11:50:15   
Olivia
Dragi rr jas napraviv uste eden test doma i pak pokaza isto...dve crticki od koi ednata e pobleda...se nadevam deka toa e toa....pozitiven rezultat...sega odam vo Remedika da mi zemat krv za test...drzete mi sreka......

Непосредна врска до пораките: 2327
27.11.2010 12:18:50   
mareto
ajde olivia pisini kako pomina.
betti za endometriumot znam deka treba da bide do 11mm ama i 7 se dovolni.mene mi bese 4 ipol
i mi rekoja sega da mi dojdi i ke mi dat apcina estrofem za zadebeluvanje a jas sega celo vreme si jadam cveklo i ananas.pa ke vidime so ke bide.pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 2328
27.11.2010 13:26:45   
betti
IJAS JADAM ANANS I CVEKLO BLAGODARAM ZA SOVETA OLIVIA SEGA UZIVAJ SO user posted image user posted image

(Одговор на членот mareto)
Непосредна врска до пораките: 2329
27.11.2010 15:13:58   
Anonimen
user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2330
27.11.2010 18:24:34   
diti
Olivija ajde mila da ni pises, da ne izraduvas user posted image

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 2331
27.11.2010 18:42:38   
Olivia
Ajdeeeeee site da si docekaat kako mene sega vi ja pustam seta sreka....go docekav i ovoj den...presrekni sme so soprugot...rezultatite se odlicni....znaci testovite  bea tocni iako ne bev sigurna...ete za sekomu znaci ima sreka porano ili podocna samo so verba ke ne stigne site... ajde devojki moi mili site sto bevte so mene vo najteskite momenti zemete me kako primer niz sto se ne pominav no go istrcav ovoj maraton...sega prodolzuvam so istata terapija i cekam uste dve nedeli do prvoto eho...
uste ednas blagodaram na site RR-ki koi mi gi pruzivte vasite iskreni soveti bez koj nemase da stignam do ovde...na site koi ste na trakata za trcanje kon uspehot za da imate bebence, vi posakuvam sila, hrabrost i mir a se drugo e vase i ve ceka tamu negde....trcajte devojki moi no poleka ...srekata sega ide kaj vas..ve guskam i baknuvam site...

(Одговор на членот diti)
Непосредна врска до пораките: 2332
27.11.2010 18:48:01   
Natasa981
so sreka olivija! so lesno da si ja pomines bremenosta!daj boze i site nie sto cekame nabrzo da staneme novi user posted image

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

Непосредна врска до пораките: 2333
27.11.2010 19:23:06   
veckasr
olivia imaj si lesna i ub ava bremenostuser posted image i za devet meseci ednouser posted image zdravo i zivo bebce

Непосредна врска до пораките: 2334
27.11.2010 19:41:44   
Summer
Olivia i ja se  pridruzuvam na cestitkite. uzivaj vo sekoj moment od bremenosta. Cestitki!!!!!

(Одговор на членот veckasr)
Непосредна врска до пораките: 2335
27.11.2010 21:06:49   
puze
olivija cestitki i od mene uzivaj vo bremenosta.

(Одговор на членот Summer)
Непосредна врска до пораките: 2336
27.11.2010 22:35:10   
mimiiiiiiiiiiiii
Zdravo na site,nova sum na forumot i ja imam istata maka kako i site vas,Ke se spremam za prvoto ivf no seuste ne sum napravila HSG(proodnosta na kanalite).Sakam nekoj da mi kaze nesto za taa procedura.

(Одговор на членот puze)
Непосредна врска до пораките: 2337
27.11.2010 22:40:43   
Olivia
Mimi dobredojde na forumov i ti posakuvam uspeh vo ponatamosnata postapka IVF, imas drug forum koj sto e samo za "proodnosta na kanalite" tamu se ti e napisano po opsirno za celata procedura, se nadevam deka ova ke ti pomogne i deka ke se druzime....pozz

(Одговор на членот mimiiiiiiiiiiiii)
Непосредна врска до пораките: 2338
27.11.2010 22:47:55   
Olivia
VI blagodaram na site za cestitkite...ajde seka na vas moi RR-ki da se raduvame site da gi vidite vasiteuser posted image pobrzooooo..pozz

Непосредна врска до пораките: 2339
27.11.2010 22:54:40   
stanka
zdravo rr eden mesec nisto ne sum napisala
Cestitki Olivija Bravo za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image toa e sigurna bremenost Koj lekarstva guser posted image i primas
mislam deka ovaj forum e sreken forum
Cece 81 i  jas ke odam vo plodnost taka odluciv Za prv pat ke koristam od fondot(predhodno 3 neuspesni ivf-nadvor od makedonija)

Непосредна врска до пораките: 2340
27.11.2010 22:58:51   
Olivia
Mila Stanka fala na cestitkite sega na tebe da se raduvame da dade gospod pobrzo, jas prodolzuvam so estrofemot poradi sto sum so zamrznati embrioni i utrogestan i folna neli do 3 mesec, imam visok hcg dokorive denes mi vikaat moznost za dve pa ke vidime toa za dve nedeli...pozz

(Одговор на членот stanka)
Непосредна врска до пораките: 2341
27.11.2010 22:58:54   
mama26
stanka pred izvesen period vi prativ pp..dali ja dobivte?

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

Непосредна врска до пораките: 2342
27.11.2010 23:13:58   
mimiiiiiiiiiiiii
Olivia fala za informacijata,procitav toa sto me interesirase,a na tebe ti posakuvam lesna bremenost.

Непосредна врска до пораките: 2343
27.11.2010 23:18:19   
Olivia
Fala i na tebe mimiii...ti posakuvam uspeh i na tebe...ako te maci nekoj prasalnik vo glavata, napisi go tuka, sigurno ke najdes odgovor ovde so pomos na RR- kite..pozz

Непосредна врска до пораките: 2344
27.11.2010 23:25:53   
maripoza
user posted image user posted image оливиа честитки од се срце и се најдобро ти посакувамuser posted image

< Поракaта ја уредил maripoza -- 27.11.2010 23:26:37 >

понекогаш добро е кога ке го послушаш срцето...дозволи тоа да ти каже.....

Непосредна врска до пораките: 2345
27.11.2010 23:29:46   
taci1
mimiiii ne e nisto strasno ne e bolno jas pravev HSG za proodnost na kanalite ne trae dolgo okolu 10 min i posle treba da si polezis malku i da si odis doma so sreka i samo napred.

Непосредна врска до пораките: 2346
28.11.2010 0:19:31   
veckasr
taci zavisi kaj koj kako jas imav mnogu jaki bolki koga mi pravea hsg  placev od bolki i krvarev 

Непосредна врска до пораките: 2347
28.11.2010 0:21:51   
betti
AJDE OLIVIA PISINI KAKO POMINA 

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 2348
28.11.2010 0:22:48   
betti
¨STO MILI MOI NE PISUVATE NA FORUMOV

Непосредна врска до пораките: 2349
28.11.2010 0:24:32   
Olivia
beti pisav jas super sum ..pozitiven rezultat milaaaa..mnogu sum happy ..sega nemozam da spijam...imav visok hcg..doktorite velat mozno e da se dve...lele...cekam dve nedeli sega za eho da vidime sto se krie vo meseto...
ti kako si..
pozz i guski

Непосредна врска до пораките: 2350
Страница:   <<   < Претходна страница  92 93 [94] 95 96   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  92 93 [94] 95 96   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?